Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P]Žiadost o práva/KNIFE

Příspěvekod K4rMa » 13 čer 2019, 16:12

『Nick v hre: R^M.Karma』                                                                                『Nick na fóre: K4rMa』

『Profil na fóre: K4rMa

『Vek: 18 (26.6.2000)』                                                                                    『Steam: KARMA

『Steam ID: STEAM_0:1:119086721』

『Odkaz na HLstats: TU』                                                                                   『Nejaké bany: Nie』

Niečo o mne:
                                                                                    Ahoj, volám sa Andrej.
                                                          Nedávno som ukončil stredoškolské štúdium na gymnáziu.
                              K mojim záľubám patrí čítanie kníh, hranie počítačových hier a blbnutie s kamarátmi vonku.

Prečo by som chcel admina:
                                                                Odvtedy čo som sa nechal odobrať sa nič nezmenilo.
                                            Stále by som chcel pomáhať portálu zbavovať sa hráčov, ktorí porušujú pravidlá
                                                             a spríjemniť hru hráčom, ktorí hrajú na knife serveroch.
                                                                  A samozrejme poradiť hráčom s ich problémami.
Obrázek
K4rMa
Mistr
Mistr

[P]Žiadost o práva/KNIFE

od Rumcajz » 13 čer 2019, 16:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadost o práva/KNIFE

Příspěvekod GrooS » 13 čer 2019, 21:24 VIP

Za něco jsem tě rušil ale už nevím proč, připomeň mi to.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod K4rMa » 14 čer 2019, 06:43

Dal som Un1tymu unban bez toho aby som to napísal vedeniu a kvôli tomu si mi chcel odobrať cheathuntera
a ja som ti napísal aby si mi zrušil práva úplne. Nemal som aj tak čas na csko kvôli škole.
Obrázek
K4rMa
Mistr
Mistr

Příspěvekod GrooS » 14 čer 2019, 12:13 VIP

Už je to nějaká doba a druhou šanci si zasloužit můžeš, přidej si mě na steamu a domluvíme pohovor.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 16 čer 2019, 14:52 VIP

Přijat, vítej zpět.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů