• Stránka 1 z 1
Frakce
Zdravíčko.
Nebudu se tady nijak zvlášť rozepisovat. Chtěl jsem tuhle záležitost řešit rovnou na serveru, ale nejspíš není čas. Chtěl bych, aby byl omezen počet lidí ve frakcích. Tím myslím Vanillu,Mafii a Kartel. Vím, že kartel není ještě ofiko, ale i tak mi jeden z členů zdělil, že jich je 18. Což je nerozumné a je to více jak půlka serveru, když se tam všichni dostanou. Omezil bych to třeba na 10 lidí (klidně i méně).
Nebudu se tady nijak zvlášť rozepisovat. Chtěl jsem tuhle záležitost řešit rovnou na serveru, ale nejspíš není čas. Chtěl bych, aby byl omezen počet lidí ve frakcích. Tím myslím Vanillu,Mafii a Kartel. Vím, že kartel není ještě ofiko, ale i tak mi jeden z členů zdělil, že jich je 18. Což je nerozumné a je to více jak půlka serveru, když se tam všichni dostanou. Omezil bych to třeba na 10 lidí (klidně i méně).
- SlaiterCz
- Amatér
Re: Frakce
Ahoj, ale tady nejsi na Majncraftu.
-
Zsigray - Drbna
SlaiterCz píše:Zdravíčko.
Ahoj,
omezovat počet v nelegálních organizacích mi přijde trochu špatně. Upřímně, ať si je tam třeba celý server, když je to tak baví.
Zsigray píše:Ahoj, ale tady nejsi na Majncraftu.

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Jako mě to moc rozumné nepřijde, ale jak myslíte.
- SlaiterCz
- Amatér
SlaiterCz píše:Jako mě to moc rozumné nepřijde, ale jak myslíte.
Rozumné to není, pokud ale jejich postava s ilegální frakcí spjatá je, těžko tomu zabraňovat. Pokud je baví RPit takovou postavu, zabraňovat jim nemůžeme.
Je tu spousta možností, co dělat...
To je jen můj názor.
#cementovanálmatter
-
Jako já ti rozumím, ale chtěl jsem jenom omezit počet. Nechci, aby byl každý "king" co chodí na drogy. To je taky jeden z důvodů, proč je uzavřený metamfetamin. Kdyby to naše frakce neudělala, nikdo ve městě ani není. Non-stop tam bylo 20 lidi třeba. Ale rozumím ti, nechat tomu volný průchod a čekat, jak se to vyvine. Taky možnost.
- SlaiterCz
- Amatér
SlaiterCz píše:Jako já ti rozumím, ale chtěl jsem jenom omezit počet. Nechci, aby byl každý "king" co chodí na drogy. To je taky jeden z důvodů, proč je uzavřený metamfetamin. Kdyby to naše frakce neudělala, nikdo ve městě ani není. Non-stop tam bylo 20 lidi třeba. Ale rozumím ti, nechat tomu volný průchod a čekat, jak se to vyvine. Taky možnost.
Lezou vám tam lidi? Zbavte se jich. Tak by to správná mafie urobila.

#cementovanálmatter
-
• Stránka 1 z 1