Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Nahlásenie hráča

Příspěvekod AwpOnly » 20 čer 2019, 17:52 VIP

Ahoj, dnes som zapol JailBreak a v menu som si všimol novú vec, Nahlásenie Hráča. A chcel by som sa spýtať ako to funguje keď niekoho nahlásim. Dík za info! Veľmi ma to zaujíma. :D
AwpOnly
Spamer
Spamer

Nahlásenie hráča

od Rumcajz » 20 čer 2019, 17:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlásenie hráča

Příspěvekod Gustik » 20 čer 2019, 23:33 VIP

Ahoj, v průběhu dneška vám o tom napíšu více. ;)
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod KhalDenny » 22 čer 2019, 20:58 VIP

Sawixxx píše:Ahoj, dnes som zapol JailBreak a v menu som si všimol novú vec, Nahlásenie Hráča. A chcel by som sa spýtať ako to funguje keď niekoho nahlásim. Dík za info! Veľmi ma to zaujíma. :D

Keď to dáš, admini majú takú "aplikáciu" a im to napíše napríklad JB 7 a to za čo ho nahlásiš.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod AwpOnly » 22 čer 2019, 22:28 VIP

KhalDenny píše:
Sawixxx píše:Ahoj, dnes som zapol JailBreak a v menu som si všimol novú vec, Nahlásenie Hráča. A chcel by som sa spýtať ako to funguje keď niekoho nahlásim. Dík za info! Veľmi ma to zaujíma. :D

Keď to dáš, admini majú takú "aplikáciu" a im to napíše napríklad JB 7 a to za čo ho nahlásiš.

Aha, okay. Diky!
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod Gustik » 23 čer 2019, 01:19 VIP

Hráči můžou nově nahlásit hráče přímo na serveru a to v /menu - každý si jistě všiml. Momentálně můžeš nahlásit hříšníka kdykoliv, nicméně pokud nemá alespoň jeden admin zapnutý program, nahlášení nikdo nevyřešení a zpátečně nikdo neuvidí.

Proto Yoda upraví ještě dnes položku v /menu následovně:
  • Nahlášení hráče [Offline] = žádný admin nemá zapnutý program a nejde nikoho nahlašovat (tlačítko nejde zmáčknout)
  • Nahlášení hráče [Online] = někdo z adminů má program zapnutý a lze nahlašovat hříšníky.
Všichni admini o tom byli nyní informováni a doufám, že začnou program využívat.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Twixo38 » 23 čer 2019, 19:25 VIP

KhalDenny píše:

dúfajme, že appku do mobilu, by som hodil do auta, nahodil čierny oblek a bol ako chlapci z MiB
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod AwpOnly » 23 čer 2019, 20:15 VIP

Twixo38 píše: dúfajme, že appku do mobilu, by som hodil do auta, nahodil čierny oblek a bol ako chlapci z MiB

:D :D :D :D
AwpOnly
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery