I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Lukassino JB

Příspěvekod L0GiC1337 » 21 čer 2019, 16:46 VIP

1. Popis situace - Mapa killer1 (coz neni podstatne). Hrac ma vyhodu a simon mu da PRIKAZ aby napisal atrackiu ktoru si daju. Hrac ten priakz nesplnil. Ja som toho hraca zabil.

NASLEDOVNE Simon (admin lukassino) sa ma pytal zaco sa som ho zabil; Citujem "Jaky bol tvoj posledny prikaz... no vidis" "zabil som ho zato ze nesplinl tvoj priakz". Potom admin mal nejake primonienky ze mu mohol zrusit vyhodu. a ja som mu povedal. Ano mohol, ale to mal urobit hned coz neurobil. Tak som mu na to povedal "Mohol, ale ja som ho zabil".

zato mi dal admin presun coz sa mi nepaci.

2. Důkazy - pockam na vyjadrenie admina, ked bude klamat dodam vycasovane hltv ked skonci mapa. diuk
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

[Vyriešené]Lukassino JB

od Rumcajz » 21 čer 2019, 16:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lukassino JB

Příspěvekod L0GiC1337 » 21 čer 2019, 18:21 VIP

Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Lukassino » 22 čer 2019, 11:24

Ahoj,

situace byla taková jak píšeš.
L0GiC1337 píše:zato mi dal admin presun coz sa mi nepaci.

Tvé jednání na serverech se mi také nelíbí, fraguješ na všem co jde. Zabíjíš za zbytečnosti aby jsi měl nejvyšší score.
Když se tě někdo zeptá na důvod killu jsi akorát arogantní. Jsi hráč který kolem sebe z mého pohledu akorát vytváří problémy.
Kill co jsi dal na bazénu hráči byl zbytečný, jak jsem psal ženeš se akorát za scorem.

L0GiC1337 píše:2. Důkazy - pockam na vyjadrenie admina, ked bude klamat dodam vycasovane hltv ked skonci mapa. diuk

Nemám důvod lhát. :lol:
Sám obcházíš bany za cheaty, tak nevim proč bych tě měl brát vážně.
Nemám víc co na srdci.... peace
Šli dva, a prostřední upad.
Lukassino
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod L0GiC1337 » 22 čer 2019, 11:34 VIP

Lukassino píše:Fraguješ na všem co jde. Zabíjíš za zbytečnosti aby jsi měl nejvyšší score.

To je dobre nie ? Predsa nebudem niekomu nadrzovat, a ty ma zato este potrestats a nepaci sa to ?

Lukassino píše:Když se tě někdo zeptá na důvod killu jsi akorát arogantní. Jsi hráč který kolem sebe z mého pohledu akorát vytváří problémy.

To ze ti odpovedam na tvoje otazky bez emocii neznamena ze robim nieco zle, a ze ma mozes za to trestat.

Lukassino píše:Kill co jsi dal na bazénu hráči byl zbytečný, jak jsem psal ženeš se akorát za scorem.

Ako to moze byt zbytocne ? Hrac nesplnil tvoj prikaz a zato som ho aj zabil. To je to iste ked povies niekomu zeby skocil alebo zeby siel za simonom a on bude stat na mieste, co ho mam nechat zit lebo ked ho zabijem tak to je zbytocne? Prosim pozri sa co pises za "ehm ehm"

Lukassino píše:Sám obcházíš bany za cheaty, tak nevim proč bych tě měl brát vážně.

Ked obchadzam nejake bany tak mi mas dat ban, a nie teraz sa tu ides plakat hlsa na rameno (vyhovarat sa) na dovod preco si to urobil je ze obchadzam bany za cheaty a ze ma nemusis brat vazne, Chlapecku mna musis brat velmi vazne

Obrázek
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Knedlajs » 22 čer 2019, 14:48 VIP

Nevýhody sú trápne, kill je cesta.
Kill bol oprávnený, prehoz nie.
Admin bude potrestaný.

Sťažnosť oprávnená.
Knedlajs