Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Upřesnění pravidel

Příspěvekod Mori5 » 20 čer 2019, 14:07

Rád bych si trochu upřesnil pár věcí jelikož dost lidí říká různé věci..

1. Když Simon řekne "Jděte na čáru" otevře cely a hned řekne "Zákazy stát, skákat, boxovat". Má se tam dojít normálně nebo v čupě?

2. Hodně lidí používá příkaz "Dobíhejte na výstřely" nebo "Na výstřel, na výstřel, na výstřel,...". Smí se to používat nebo ne?

3. Minule jsme se na serveru hádali ohledně údajného FK za to, že na mapě minecraftparty (nevím přesný název mapy) dostal FK kvůli téhle situaci: Byli poslední dva hráči a Simon dal atrakci race se slovy "Kdo tuhle atrakci dokončí první má PP". Někdo jí dokončil a druhý dostal kill, jenže další kolo jsme řešili jestli race zabíjí, jestli měl dostat kill před dokončením atd.. Podle mě dostal kill oprávněně.

4. Když Simon řekne (na čáře) doplňujte k mým výstřelům a poté zákazy stát, skákat, boxovat. Chci se zeptat pokud máme doplnit normálně nebo v čupě?

(Měl jsem toho více akorát jsem polovinu zapomněl.. Nebylo by špatné se pokusit sepsat nová pravidla která by byla konkrétnější ohledně reakcí, atrakcí atd..)
Mori5
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Upřesnění pravidel

od Rumcajz » 20 čer 2019, 14:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Upřesnění pravidel

Příspěvekod AwpOnly » 20 čer 2019, 17:50 VIP

Mori5 píše:Rád bych si trochu upřesnil pár věcí jelikož dost lidí říká různé věci..

1. Když Simon řekne "Jděte na čáru" otevře cely a hned řekne "Zákazy stát, skákat, boxovat". Má se tam dojít normálně nebo v čupě?

2. Hodně lidí používá příkaz "Dobíhejte na výstřely" nebo "Na výstřel, na výstřel, na výstřel,...". Smí se to používat nebo ne?

3. Minule jsme se na serveru hádali ohledně údajného FK za to, že na mapě minecraftparty (nevím přesný název mapy) dostal FK kvůli téhle situaci: Byli poslední dva hráči a Simon dal atrakci race se slovy "Kdo tuhle atrakci dokončí první má PP". Někdo jí dokončil a druhý dostal kill, jenže další kolo jsme řešili jestli race zabíjí, jestli měl dostat kill před dokončením atd.. Podle mě dostal kill oprávněně.

4. Když Simon řekne (na čáře) doplňujte k mým výstřelům a poté zákazy stát, skákat, boxovat. Chci se zeptat pokud máme doplnit normálně nebo v čupě?

(Měl jsem toho více akorát jsem polovinu zapomněl.. Nebylo by špatné se pokusit sepsat nová pravidla která by byla konkrétnější ohledně reakcí, atrakcí atd..)

Ahoj, Otázky ohľadom pravidiel máš písať Gustikovi do PM. No ja ti na nich odpoviem.

1. Ak Simon otvorí cely a potom dá zákazy tak tam máš ísť v čupe. Keby boli zavreté cely a dá zákazy tak máš ísť normálne.
2. Nie, nesmie sa to používať.
3. Mohol ho zabiť skor ako atrakciu dokončil keďže 1 to dál a mal mať PP (Posledné prianie).
4. Máš doplňováť normálne, nikdy se nedoplňuje v čupe ale normálne sa postavíš a doplníš.

Nemáš začo. S pozdravom Sawixxx
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod FrevY » 23 čer 2019, 18:12

4. Mas doplnit v cupe.
Im in the ghetto ratatata
FrevY
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 23 čer 2019, 18:24 VIP

FrevY píše:4. Mas doplnit v cupe.

Vidíš tu máš príklad prečo nemáš veriť hráčom [Frevy napísal hlúposť]. Ak máš otázky na Pravidla píš do PM na webe Gustikovi, Trsákovi alebo Onlymu
PS: Pravidla sa stale menia takže by ich bolo o ničom písať :)
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod Twixo38 » 23 čer 2019, 18:57 VIP

FrevY píše:4. Mas doplnit v cupe.

naučim ťa taktiku, ak ti simon vyslovene nepovie, že "doplňujte v čupe", tak nikdy v čupe nedoplňuješ, pretože plníš príkaz priamo, príkaz je to doplňovanie.
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod FrevY » 23 čer 2019, 19:01

Aha :D
Jsem lampa, uz jsem si vedom sve chyby.
Sry byl jsem jemne zaostalej.
Im in the ghetto ratatata
FrevY
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Twixo38 » 23 čer 2019, 19:08 VIP

FrevY píše:Aha :D
Jsem lampa, uz jsem si vedom sve chyby.
Sry byl jsem jemne zaostalej.

radšej robiť chyby ako akademik, ako ich robiť pri adminovaní x)
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod KhalDenny » 24 čer 2019, 21:29 VIP

radšej robiť chyby ako admin, ako ich robiť ako akademik x)

Tu máš presný príklad Twixa
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery