• Stránka 1 z 1
Magická kostka!
(psáno z mobilu)
Zdravím,
jak už můžete z názvu poznat, něco vám napíšu ohledně kostky na jb, které se dá přežívat magická kostka
Má strašně moc výhod a dá se s ní dělat úplně všechno!
Nejsi moc bystrý a nestíháš sledovat reakce?
Máš moc vězňů a nevíš co s nima?
Nevíš jak máš hráče rozradit?
Nevíš co máš dát za výhodu nebo nevýhodu?
Od A do Z je zde odpověď, kostka!
Nejlepší způsob je postavit si vězně někam do řady, ať už na zadní stěnu nebo někam na čáru, postavit se k tomu úplně nalevo a říct,, ty jsi jedna(a vystřelit k němu), ty jsi dva(znovu strelit), ty tři(zase strelit), pak povíš a tak dále..
A teď je na tobě co uděláš.
Jaké číslo padne, ten hráč má výhodu.. (pokud padne číslo větší než je počet hráčů na serveru, hodíš znovu)
Jaké číslo padne, ten hráč má nevýhodu..
------------
Výhoda může být, že vystoupí a boxne do hrače co umře, případně si může vybrat atrakci
Já dávám výhodu takovou, že už na nějaké atrakcí jsme a řeknu, že ten hráč půjde poslední, tím se mi dostává situace, kdy si můžu pořadí určit sám a nezdrzuji hru
Případně řeknu, že se atrakce nebude účastnit, když se jedná o nějakou kde je možnost, že všichni umrou..
Nevyhoda může být taková jaká chcete..
Když je hodně hráčů, tak dám prvně čtyři nevýhody a pak těm čtyřem hráčům řeknu, že kdo z nich udělá první věž ve 2 hracich, tak ti hráči přežívají a tak podobně..
---------------------
Případně si můžeš i zavtipkovat..
Jaké číslo padne, tolik si dame náhod a pokud padne malé číslo tak řekneš, že hazis znovu
Samozřejmě zapnes náhodu a necháš je si myslet, že bude třeba 60 nahod
Ale dávej si pozor, je blbost dávat tolik náhod, simon má být kreativni!
Takže řekni, že si děláš srandu a dáte si jen jednu náhodu.. Ale dřív než někdo umře, pak už by to mohlo být nadrzovani vůči těm co přežijou
-------------
Jaké číslo padne, tolikrát tě hitnu do nohy
Jaké číslo padne, ten hráč půjde na tuhle a tuhle atrakci..
A další, je to jen na vás
Hod kostkou se dá opravdu použít na vše a nejsou žádné meze, hlavně nikdo nebude říkat,, já nebyl poslední, ffkfkfk" a podobně, protože zde je vždy 100% přesnost
Já s ničím jiným než s kostkou snad ani nehrál, prostě to byla má součást jako hamburger a houska
Takže enjoy a snad předejdete hodně neshodam a dalším věcem co se reakci týče!
Navíc kdo rád nachytava, stačí říct že jaké číslo padne, ten hráč umře.. Nebo něco v tom smyslu, je to jen na vás
Zdravím,
jak už můžete z názvu poznat, něco vám napíšu ohledně kostky na jb, které se dá přežívat magická kostka
Má strašně moc výhod a dá se s ní dělat úplně všechno!
Nejsi moc bystrý a nestíháš sledovat reakce?
Máš moc vězňů a nevíš co s nima?
Nevíš jak máš hráče rozradit?
Nevíš co máš dát za výhodu nebo nevýhodu?
Od A do Z je zde odpověď, kostka!
Nejlepší způsob je postavit si vězně někam do řady, ať už na zadní stěnu nebo někam na čáru, postavit se k tomu úplně nalevo a říct,, ty jsi jedna(a vystřelit k němu), ty jsi dva(znovu strelit), ty tři(zase strelit), pak povíš a tak dále..
A teď je na tobě co uděláš.
Jaké číslo padne, ten hráč má výhodu.. (pokud padne číslo větší než je počet hráčů na serveru, hodíš znovu)
Jaké číslo padne, ten hráč má nevýhodu..
------------
Výhoda může být, že vystoupí a boxne do hrače co umře, případně si může vybrat atrakci
Já dávám výhodu takovou, že už na nějaké atrakcí jsme a řeknu, že ten hráč půjde poslední, tím se mi dostává situace, kdy si můžu pořadí určit sám a nezdrzuji hru
Případně řeknu, že se atrakce nebude účastnit, když se jedná o nějakou kde je možnost, že všichni umrou..
Nevyhoda může být taková jaká chcete..
Když je hodně hráčů, tak dám prvně čtyři nevýhody a pak těm čtyřem hráčům řeknu, že kdo z nich udělá první věž ve 2 hracich, tak ti hráči přežívají a tak podobně..
---------------------
Případně si můžeš i zavtipkovat..
Jaké číslo padne, tolik si dame náhod a pokud padne malé číslo tak řekneš, že hazis znovu
Samozřejmě zapnes náhodu a necháš je si myslet, že bude třeba 60 nahod
Ale dávej si pozor, je blbost dávat tolik náhod, simon má být kreativni!
Takže řekni, že si děláš srandu a dáte si jen jednu náhodu.. Ale dřív než někdo umře, pak už by to mohlo být nadrzovani vůči těm co přežijou
-------------
Jaké číslo padne, tolikrát tě hitnu do nohy
Jaké číslo padne, ten hráč půjde na tuhle a tuhle atrakci..
A další, je to jen na vás
Hod kostkou se dá opravdu použít na vše a nejsou žádné meze, hlavně nikdo nebude říkat,, já nebyl poslední, ffkfkfk" a podobně, protože zde je vždy 100% přesnost
Já s ničím jiným než s kostkou snad ani nehrál, prostě to byla má součást jako hamburger a houska
Takže enjoy a snad předejdete hodně neshodam a dalším věcem co se reakci týče!
Navíc kdo rád nachytava, stačí říct že jaké číslo padne, ten hráč umře.. Nebo něco v tom smyslu, je to jen na vás
-
byLife - CS:GO Admin
Magická kostka!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Magická kostka!
Skvelý nápad len tu ťa opravím už to nefunguje ako kedysi.
Namiesto streliť k nemu, držať E a streliť do hráča a povedať: "ty si jedna, ty si dva" a tak ďalej.
Namiesto streliť k nemu, držať E a streliť do hráča a povedať: "ty si jedna, ty si dva" a tak ďalej.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1