• Stránka 1 z 1
EVIP funkcia
Ahojte,
Rad by som dal navrh aby sa pridala EVIP funkcia : Zmenit nick v hre.
Ďakujem
Rad by som dal navrh aby sa pridala EVIP funkcia : Zmenit nick v hre.
Ďakujem
-
VoLdEmOrD - Sponzor
EVIP funkcia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVIP funkcia
Pokud myslíš v rámci RP, tak by dle mého bylo fajn, kdyby tato možnost byla normálně pro všechny. Podmínkou by byl třeba čistý trestní rejstřík a nebylo by to z minuty na minutu - starosta by kontaktoval PD, teprve potom by se měnilo jméno.

-
BrooKlyGS - Spamer
Já ososbně bych si to představoval za určitou (hodně vysokou) sumu peněz. Minimálně 1 milion. V rámci určité nelegální akce, kterou by ale provozoval nějakým způsobem sám server, jednoduše by člověk dostal novou OP - fake, ale vzhledem k ceně apod. by to bylo jako reálná a prostě by ten člověk "zanikl" a začal "načisto". Ani policie by to nemohla vystopovat.
Co se týče změnu jména "jen tak" legálně, aniž by k tomu byl nějaký extra velký důvod, to mi přijde jako totální blbost. Akorát by v tom byl šílený zmatek, obzvlášť kdyby to byla EVIP výhoda. Všichni víme, jak to vypadalo po spuštění VIP/EVIP a k tomu spojených vozidel
V opačném případě, kdyby to mělo být i legální a bez takového velkého placení, tak bych přihlížel variantě, kdy by hráč prostě kontaktoval starostu, ať už v rámci RP nebo mimo (případně SAčka), uvedl by důvody změny se vším všudy a ti by následně rozhodli, jestli si jméno bude moci změnit nebo ne a s tím třeba i případný postih, který by se už nějak vyrpil. Např. pokud by to mělo být lvůli nelegálním důvodům, tak nějaká ztráta pracovního místa, nutnost plastické operace apod.
Co se týče změnu jména "jen tak" legálně, aniž by k tomu byl nějaký extra velký důvod, to mi přijde jako totální blbost. Akorát by v tom byl šílený zmatek, obzvlášť kdyby to byla EVIP výhoda. Všichni víme, jak to vypadalo po spuštění VIP/EVIP a k tomu spojených vozidel

V opačném případě, kdyby to mělo být i legální a bez takového velkého placení, tak bych přihlížel variantě, kdy by hráč prostě kontaktoval starostu, ať už v rámci RP nebo mimo (případně SAčka), uvedl by důvody změny se vším všudy a ti by následně rozhodli, jestli si jméno bude moci změnit nebo ne a s tím třeba i případný postih, který by se už nějak vyrpil. Např. pokud by to mělo být lvůli nelegálním důvodům, tak nějaká ztráta pracovního místa, nutnost plastické operace apod.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Zmena mena a priezviska je pre mnohých určite veľká výhoda a je úplne jedno z akých dôvodov.
Bolo by to fajn, či už nelegálnou cestou - falošná identita, alebo legálnou - matrika.
Dôležite je asi len to, aby to šlo.
Bolo by to fajn, či už nelegálnou cestou - falošná identita, alebo legálnou - matrika.
Dôležite je asi len to, aby to šlo.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Založím si postavu, zajistím si kontakty, udělám postavě nějakou historii a hraju jí 2 měsíce. Pak de rozhodnu změnit si jméno. Všechno se mi podělá a navíc nastane bordel úplně všude.
Jsem proti změn jména úplně. A už vůbec ne jako EVIP výhodu.
e. Knedlík: Rožok je dnes asi bez párku.
Jsem proti změn jména úplně. A už vůbec ne jako EVIP výhodu.
e. Knedlík: Rožok je dnes asi bez párku.

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
To už je opravdu přehnané
za mě určitě ne.

- TurajsCZ
- Kolemjdoucí
Je to naprostá hovadina, absolutně by to neodpovídalo realitě, že když si koupíte EVIP změníte si jméno. Za mě taky ne 

"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
-
TheRebel24 - Zkušený
TheRebel24 píše:absolutně by to neodpovídalo realitě
Jsem nevěděl, že si v realu nemůžeš změnit jméno.
e. Jsem pro btw
-
UnyversaL - Mistr
Jsem taky PRO, zase se to přiblíží více realitě.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
-
RIOT09 - Pokročilý
UnyversaL píše:TheRebel24 píše:absolutně by to neodpovídalo realitě
Jsem nevěděl, že si v realu nemůžeš změnit jméno.
e. Jsem pro btw
https://www.mvcr.cz/clanek/jmena-a-prij ... jmeni.aspx
I tak je to blbost.
V realitě je jméno dost nepodstatné (GDPR hurá hej). Na serveru je jméno a přijmení všechno. Legitimace. Vše.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Ne!
Vaše zpráva obsahuje 3 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Vaše zpráva obsahuje 3 znaků, nastavené minimum je ale 10.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
TheRohlikar píše:V realitě je jméno dost nepodstatné
jo taak

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1