I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]ROCI/JB#1

Příspěvekod Tokop » 27 čer 2019, 22:37 VIP

1. Na serveru si CTčka dělají co chtějí, hrají si a ze srandy se dobrovolně zabíjí na atrakcích téměř každé kolo, protože to je kopec srandy.

Během fotbalu několikrát míč opustí fotbalové hřiště a admin ROCI na to nijak nezareaguje, protože je nejspíš zaposlouchán do hudby na mapě nebo si zrovna hraje společně se zbytkem CT týmu.

Admin ROCI jako simon si vymyslí atrakci spojením dvou atrakcí dohromady, a když to hráči chtějí ukázat tak říká, že je to atrakce na mapě. Já tu mapu hrál poprvé v životě, ale pochybuji, že by to dohromady byla jedna a ta samá atrakce.

Poté tam bylo ještě pár situací. Zkrátka admin ROCI nedává vůbec pozor na hru a vymýšlí si svá pravidla, když jsem mu napsal ať začne dávat pozor tak se omluvil stylem: "sri kamos".

30:52 - začátek fotbalu - během fotbalu několikrát hráči opustí fotbalové hřiště a simon, který asi neví co má dělat a ROCI, který si hraje na střeše s CTčkama, kterému to je asi úplně jedno

31:46 - náš hráč dá gol a protivník ihned rozehraje a náš hráč není na své polovině, protože dal před 0,1 sec gol a simon mi odpoví, že to je jedno a ROCI na to stejně nereaguje. Podle mého se to takto má hrát automaticky, ale možná se pletu, protože simon byl Fixes a ten si žádá o práva a tak se divím, že by na něco takového odpověděl, že to je jedno, navíc já dlouho jaily nehrál.

50:20 - hráč to chce ukázat
53:30 - znovu je žádáno, aby ROCi ukázal atrakci a odpovídá, že to je atrakce na mapě

+ Při poslední atrakci, kterou jsme chtěli ukázat jsem měl "výhodu", že mám jít poslední, ale všichni zemřeli a já stejně musel jít a přitom žilo VD a tak mi úplně nedochází jaká byla ta moje výhoda...

Demo ke všem časům a situacím: http://leteckaposta.cz/127354958
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

[Vyriešené]ROCI/JB#1

od Rumcajz » 27 čer 2019, 22:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ROCI/JB#1

Příspěvekod RoCinKo » 27 čer 2019, 23:32 VIP

Čus,
Omlouvám se, určitě bych měl hned nějak na to reagovat. Příště si na to dám pozor :-)

No řekl jsem, že pomocí té věžičky se musíte dostát tam dolů do té díry či co to je :shock:

Omluvám se, ale po chvilce jsem se zeptal simona jestli můžou upustit "fotbalové hřiště" řekl že můžou, dokud nebudu moct zas respawnout míč...

Po té jsem ti napsal na to "příště si dám na to pozor"

No beru stížnost oprávněnou
Nalij pivo nebo rum

Mas Instagram? :D
RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Re: ROCI/JB#1

Příspěvekod Knedlajs » 29 čer 2019, 21:48 VIP

Všetky časy do jedného oprávnené.
Hráči si robia na serveri čo chcú a Admini to neriešia. Hráči nadávajú do chatu a správajú sa ako hovada a Admini to neriešia.

Okrem Admina ROCI som si na deme všimol aj Admina KoSso, ktorý tiež nezasiahol ani raz. Namiesto toho vehementne písal do chatu, ako sa nudí. Obaja budú potrestaní za neplnenie si svojich povinností.
V prípade, že tam bol ešte nejaký ďalší Admin, ktorý to mal tiež na saláme, dajte mi vedieť do PM.

Sťažnosť oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy