Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

+cl_show_team_equipment

Příspěvekod CptNixtim » 29 čer 2019, 16:45

Zajímalo by mě proč je trvale vypnuté +cl_show_team_equipment. Dle informací co jsem zatím posbíral to je kvůli hernímu módu "Flying scoutsman" ale pak mě zaráží proč je to vypnuté pořád. A proč tedy není vypnutý i radar jen na to dané kolo. Něco podobného se děje i u módu "Jen počkej zajíci" nebo i u "Classic box" kde radar může hrát velkou roli.

Například hrál jsem klasicky JB a byl mód Jen počkej zajíci. Všichni hráči kromě mě už byli vlci jen já jsem se na mapě Spy vs Spy schovával na Deathrunu a nebýt radaru tak mě nenašli nebo by mě našli až později.

Rád věděl jestli se command +cl_show_team_equipment zase navrátí zpátky nebo se mám rozloučit s hraním JB na Gamesites a začít hledat nový portál kde bude command +cl_show_team_equipment povolen.

Předem děkuji za odpověď :-)
2560x1440 by mělo být standard v dnešní době...
CptNixtim
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

+cl_show_team_equipment

od Rumcajz » 29 čer 2019, 16:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: +cl_show_team_equipment

Příspěvekod OrIoN7531 » 29 čer 2019, 16:49

Neviem načo ti to je avšak podľa mne dostupných informácií to bolo zablokované lebo sa to bralo ako legit wh to znamená že si povedal kto má akú zbraň aj keď si ho nevidel to zobrať.
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Příspěvekod CptNixtim » 29 čer 2019, 16:51

Ano, viděl jsem že ten má AWP nebo AK ale já jsem T a viděl jsem to jen u T. A tak nějak nechápu co je to za wh vidět zbraně. :-)
CptNixtim
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod OrIoN7531 » 29 čer 2019, 18:12

Rozmýšľaj.. ako môžeš teraz vedieť keď si v cele číslo.1 že v cele číslo 3 ma hráč granáty a napísať to ctckam nijak
.. môžeš si to myslieť vtedy si to vedel
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Příspěvekod Deluxe391 » 29 čer 2019, 18:44 VIP

CptNixtim píše:Rád věděl jestli se command +cl_show_team_equipment zase navrátí zpátky nebo se mám rozloučit s hraním JB na Gamesites a začít hledat nový portál kde bude command +cl_show_team_equipment povolen.

:lol: :lol:

Mňa napríklad nebaví keď simon dáva reakcie keď nemusí, idem sa rozlúčiť s hraním JB na Gamesites a začnem hľadať nový portál kde reakcie nedávajú :roll: :(
Deluxe391
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod CptNixtim » 29 čer 2019, 19:41

Jsem že zrovna vývojář tu píše o tom co moc "nejde ovlivnit". Nechápejte mě špatně. - To že nějaký dítě dává dokola na čáře reakce až do pp a pak se to opakuje nejde moc ovlivnit. Jako ano, šlo by do pravidel připsat že nejdou dát 3 a více reakcí o smrt po sobě ale i tak by se to dělo.

Já se tu bavím o nastavení daného serveru. O něčem co je přímo nastaveno a dá se s tím něco dělat. Módy nastavit dokážete. A když už jsem u těch módů tak by nebylo špatné dát u "Nightmare" CT cca 10 sekung imobilitu za cenu třeba že by viděli T na radaru. Teď ani nevylezu z cely a už mám v zádech nůž....

Zpět k tématu.
Já jsem svou kritiku napsal a čekal jsem smysluplné odpovědi. OrIoN7531 tu psal své argumenty, ostatní ne..... Ti se jen smáli.

:)
CptNixtim
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ZelezoBeton » 29 čer 2019, 20:20 VIP

CptNixtim píše:Já jsem svou kritiku napsal a čekal jsem smysluplné odpovědi. OrIoN7531 tu psal své argumenty, ostatní ne..... Ti se jen smáli.

Ono keď sa začneš vyhrážať že prestaneš hrať na serveri lebo odobrali vec ktorú si mohol zneužívať na ghostovanie alebo wallhack nemôžeš čakať že ťa niekto bude brať vážne...
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Deluxe391 » 30 čer 2019, 09:36 VIP

Orion ti napísal prečo sa to odobralo a nechápem prečo by si kvôli jednej veci čo sa odobrala mal prestať hrať na JB kde je oveľa viac vecí ako na inom JB :roll: Ten command tu nebol niekoľko rokov a dalo sa hrať normálne a teraz keď tu je a zas sa zruší tak už sa ta hra nedá hrať alebo čo... :shock:
Deluxe391
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Trsak » 30 čer 2019, 11:56 VIP

Zablokované je to mnohem lepší. Zneužívalo se to ve velkém - ať už při módech a nebo při situacích, kdy jeden hráč hned na čáře hlásil všechny spoluhráče se zbraněmi Simonovi.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery