• Stránka 1 z 1
[Přijat] z u h n?/JailBreak
Nick na serveru:
z u h n?
SID:
STEAM_0:1:459904028
Sekce, na které chci práva:
JailBreak
Věk:
13 let
HlStats
Bany, které jsem dostal:
Dostal jsem jeden ban za FK, ale jak tak koukám tak to nemám v databázi.
Dostal jsem ho dřív když jsem ještě nebral celkově CS:GO (tedy i JailBreak) vůbec vážně. Nyní bych to už neudělal.
Něco o mně:
Jmenuji je Tomáš, je mi 13 let a bydlím v městě Klášterec nad Ohří. Ve škole jsem průměrný žák, ale nemám žádné velké problémy (vynechávám 1 - 3 třídu, kdy jsem byl nevychovaný spratek). Bydlím s oběma rodiči a nemáme v rodině žádný problém. Taky mám bratra který je o 6 let starší.
Proč právě já:
Jsem typ člověka, který si furt musí s někým povídat a rád a dobře s lidmi komunikuji. Vzhledem k tomu, že JailBreak (pokud počítám i CS 1.6) hraju už okolo 3 let, tak si myslím že nějaké ty zkušenosti už mám.
Zkušenosti s CS:GO:
V CSGO mám dohromady nahráno asi 1700 hodin z toho minimálně 700 hodin na JailBreaku. Jsem MGE v MatchMakingu a LvL 6 na FaceITu.
z u h n?
SID:
STEAM_0:1:459904028
Sekce, na které chci práva:
JailBreak
Věk:
13 let
HlStats
Bany, které jsem dostal:
Dostal jsem jeden ban za FK, ale jak tak koukám tak to nemám v databázi.
Dostal jsem ho dřív když jsem ještě nebral celkově CS:GO (tedy i JailBreak) vůbec vážně. Nyní bych to už neudělal.
Něco o mně:
Jmenuji je Tomáš, je mi 13 let a bydlím v městě Klášterec nad Ohří. Ve škole jsem průměrný žák, ale nemám žádné velké problémy (vynechávám 1 - 3 třídu, kdy jsem byl nevychovaný spratek). Bydlím s oběma rodiči a nemáme v rodině žádný problém. Taky mám bratra který je o 6 let starší.
Proč právě já:
Jsem typ člověka, který si furt musí s někým povídat a rád a dobře s lidmi komunikuji. Vzhledem k tomu, že JailBreak (pokud počítám i CS 1.6) hraju už okolo 3 let, tak si myslím že nějaké ty zkušenosti už mám.
Zkušenosti s CS:GO:
V CSGO mám dohromady nahráno asi 1700 hodin z toho minimálně 700 hodin na JailBreaku. Jsem MGE v MatchMakingu a LvL 6 na FaceITu.
cau

---------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------
-
gamesites158 - Drbna
[Přijat] z u h n?/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: z u h n?/JailBreak
Omlouvám se, zde je databáze mých banů
cau

-
gamesites158 - Drbna
Pokud nefunguje nynější hlstats, tak zde přidávám funkční: zuhn
cau

-
gamesites158 - Drbna
Nebudu psát, kam nemam.
„Láska způsobuje bolest. Ale taky bolest léčí. Láska prostě bolest je. Láska vám může srdce naplnit, pak zlomit a to zlomené srdce zase vyléčit. Láska je slepá-a láska taky otvírá oči. Z lásky se vám může chtít umřít-ale taky můžete pro lásku chtít žít“
-
Domgamer - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1