• Stránka 1 z 1
[V]Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 / CARMiNA BURANA! / :)
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: CARMiNA BURANA!
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [SpeedHack]
[=] Zabanovany nickname:
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:16325239
[=] Zabanovana IP: 5.22.152.234
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím,
po znovu obnovení serveru (mapy) a vynulování skóre, kdy se jde knife round, jsem z ničeho nic mohl chodit rychleji. Přišlo mi to, jako bug, když VIP mají chvíli rychlejší chůzi. Už se mi to párkrát stalo, ale vždy jen při knife round a jakmile mě zabili a znovu jsem se resawnul do knife round, funkce zmizela. Přítomný admin to posoudil jako speedhack, avšak speedhack je rychlejší, prakticky hráče nevidíte, toto bylo pomalejší. Velmi mě mrzí, jakým nedopatřením k banu došlo, jelikož jsem si CS nainstaloval po více než 7 letech (viz staré steam ID) a Váš server je jeden z mála fungujících (resp. hráčky hojně obsazených v ČR).
Rád bych Vás touto cestou požádal o unban, protože je skutečně neoprávnění a jedná se (podle mě) o nějaký VIP bug, protože jak říkám, už se mi to na vašich serverech asi 3x stalo.
Z toho plyne, že VIP nejsem.
[=] Dostal jsi trest od admina: CARMiNA BURANA!
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [SpeedHack]
[=] Zabanovany nickname:

[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:16325239
[=] Zabanovana IP: 5.22.152.234
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Zdravím,
po znovu obnovení serveru (mapy) a vynulování skóre, kdy se jde knife round, jsem z ničeho nic mohl chodit rychleji. Přišlo mi to, jako bug, když VIP mají chvíli rychlejší chůzi. Už se mi to párkrát stalo, ale vždy jen při knife round a jakmile mě zabili a znovu jsem se resawnul do knife round, funkce zmizela. Přítomný admin to posoudil jako speedhack, avšak speedhack je rychlejší, prakticky hráče nevidíte, toto bylo pomalejší. Velmi mě mrzí, jakým nedopatřením k banu došlo, jelikož jsem si CS nainstaloval po více než 7 letech (viz staré steam ID) a Váš server je jeden z mála fungujících (resp. hráčky hojně obsazených v ČR).
Rád bych Vás touto cestou požádal o unban, protože je skutečně neoprávnění a jedná se (podle mě) o nějaký VIP bug, protože jak říkám, už se mi to na vašich serverech asi 3x stalo.
Z toho plyne, že VIP nejsem.
- bellito
- Kolemjdoucí
[V]Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 / CARMiNA BURANA! / :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 / CARMiNA BURANA! / :)
Ahoj
banoval jsem bez dema jsem rad ze jsi to tu vysvetlil co se stalo s timto problemem jsem se zatim nesetkal takze jsem netusil ze by to mohlo byt bugem ale proste jsi behal rychleji a ja rychle reagoval
dam ti unban a omlouvam se za neprijemnosti kazdopadne si na tebe pro jistotu posvitim 

-
sDrCARMiNA - Zkušený
No já sám nechápal, co je to zač. Ale jak říkám, bude to bug, už se mi to stalo víckrát. Každopádně jsem rád, že se to objasnilo, protože bych se styděl používat cheaty a ještě k tomu speedhack. Hraju to jako odreagovačku po práci. I když občas je to spíš o nervy s tím týmem 

- bellito
- Kolemjdoucí
Carmina sa ti ospravedlnil a ub uz mas takze beriem za vyriesene.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava