• Stránka 1 z 1
[Přijat]DıNooo9/žádost o akademika
Nick ve hře:
DıNooo9
Nick na foru:
DinoSchyzo
Steam Profil
Věk:
15 let (za tři dny)
Steam ID:
STEAM_1:0:450521211
HlStats
Proč chci akademika:
Akademika bych chtěl proto, protože bych se chtěl stát v budoucnu Adminem, a v Akademii naberu pár nových zkušeností. Myslím si, že Akademik budu hodně dobrý, protože na FORUM nahlašuji velmi často, a na JailBreaku jsem aktivní, co to jen jde. Také jsem ochotný pomoci hráčům, kteří nemají moc zkušeností, jako mám třeba já, což by Akademici dělat měli.
Něco o mně:
Jmenuji se Jirka, za chvilku budu mít narozky, na které se strašně těším. Bydlím poblíž města Jeseník, kde máme rodinný baráček. Když přijdu ze školy, sednu k počítači, a hraju, prostě to je můj koníček a dělám ho rád. Ve škole se známkami problémy nemám, budu mít na vysvědčení 8 dvojek, což je celkem v pohodě. Prázdniny strávím cestováním kamionem, budu také v Ostravě u ségry, avšak přes prázdniny aktivní budu. Hodlám se Akademii věnovat a být aktivní.
Moje prohřešky na GS nebo jinde:
Jeden BAN jsem dostal za nadávky. (ponaučil jsem se a na serveru mluvím slušně)
Druhý BAN jsem dostal za MFK. (z neznalosti pravidel)
Na serveru jsem se hodně změnil, už se chovám normálně a hodlám s tím pokračovat nadále. Chovám se slušně už delší dobu, protože jsem si uvědomil, že mé chování nikam nevede, a že bude lepší, když půjdu příkladem hráčům a budu pomáhat serveru.
-Přeji Vám krásný zbytek dne
-DinoSchyzo ♥
DıNooo9
Nick na foru:
DinoSchyzo
Steam Profil
Věk:
15 let (za tři dny)
Steam ID:
STEAM_1:0:450521211
HlStats
Proč chci akademika:
Akademika bych chtěl proto, protože bych se chtěl stát v budoucnu Adminem, a v Akademii naberu pár nových zkušeností. Myslím si, že Akademik budu hodně dobrý, protože na FORUM nahlašuji velmi často, a na JailBreaku jsem aktivní, co to jen jde. Také jsem ochotný pomoci hráčům, kteří nemají moc zkušeností, jako mám třeba já, což by Akademici dělat měli.
Něco o mně:
Jmenuji se Jirka, za chvilku budu mít narozky, na které se strašně těším. Bydlím poblíž města Jeseník, kde máme rodinný baráček. Když přijdu ze školy, sednu k počítači, a hraju, prostě to je můj koníček a dělám ho rád. Ve škole se známkami problémy nemám, budu mít na vysvědčení 8 dvojek, což je celkem v pohodě. Prázdniny strávím cestováním kamionem, budu také v Ostravě u ségry, avšak přes prázdniny aktivní budu. Hodlám se Akademii věnovat a být aktivní.
Moje prohřešky na GS nebo jinde:
Jeden BAN jsem dostal za nadávky. (ponaučil jsem se a na serveru mluvím slušně)
Druhý BAN jsem dostal za MFK. (z neznalosti pravidel)
Na serveru jsem se hodně změnil, už se chovám normálně a hodlám s tím pokračovat nadále. Chovám se slušně už delší dobu, protože jsem si uvědomil, že mé chování nikam nevede, a že bude lepší, když půjdu příkladem hráčům a budu pomáhat serveru.
-Přeji Vám krásný zbytek dne
-DinoSchyzo ♥
-
DiNooo9 - Spamer
[Přijat]DıNooo9/žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DıNooo9/žádost o akademika
+REP nejlepší dinosaurus, doufam že bude admin.
- D3ath
- Kolemjdoucí
Píšu hlouposti.
-
Bezda - Drbna
Žadatel přijat.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1