• Stránka 1 z 1
procesor
zdravim, chcem si nechat poradit pri vybere procesora
neviem preco ale vzdy mi prisiel lepsi intel, ale nedavno mi bol odporuceny amd ryzen 5 2600 neznamym maperom z gs, ale nepoznam nikoho v okoli, ktory by pouzival amd procesory, takze sa nemam koho spytat ako funguje, ci niesu s nim niejake problemy po dlhsiom pouzivani atp
momentalne som rozmyslal medzi intel procesormi so socketom 1151 (i3-8100) a ryzenom 5 2600, ale potrebujem niejake plus a minus oboch procesorov, dik
neviem preco ale vzdy mi prisiel lepsi intel, ale nedavno mi bol odporuceny amd ryzen 5 2600 neznamym maperom z gs, ale nepoznam nikoho v okoli, ktory by pouzival amd procesory, takze sa nemam koho spytat ako funguje, ci niesu s nim niejake problemy po dlhsiom pouzivani atp
momentalne som rozmyslal medzi intel procesormi so socketom 1151 (i3-8100) a ryzenom 5 2600, ale potrebujem niejake plus a minus oboch procesorov, dik
alf
-
ackocc - Drbna
Re: procesor
Ahoj, myslím že v tejto cenovej kategórii sa ti do Intelu moc ísť neoplatí. To už radšej naozaj ber ten Ryzen. Avšak pokiaľ sa s tým nejak extra neponáhlaš, oveľa lepšiu hodnotu budeš mať keď chvíľku počkáš. Ryzen bude vydávať svoju 3. generáciu procesorov, kde bude aj Ryzen 3400G, ktorý sa bude pohybovať v tvojej cenovej kategorii no s podstatne vyšším výkonom.
Dátum vydania nie je presne ohlásený ale špekuluje sa že jún/júl/august.
Tu je benchmark oboch tvojich kandidátov. Ryzen je jednoznačne lepší.
Dátum vydania nie je presne ohlásený ale špekuluje sa že jún/júl/august.
Tu je benchmark oboch tvojich kandidátov. Ryzen je jednoznačne lepší.
-
strafemachine - Zkušený
pockat problem nieje, postupne si nakupujem veci na stavbu, dovtedy uz by mohla vyjst, dik za odpoved ajtak, o novej generacii som nevedel
alf
-
ackocc - Drbna
Nie, nevybuchne. Práve naopak by mal vcelku slušne šlapať. Samozrejme nemôžeš od toho čakať najnovšie tituly hier na 4K rozlíšenie ale samotný procesor s napríklad CS:GO problém určite mať nebude. Záleží teda ešte s akou grafikou to skombinuješ.
-
strafemachine - Zkušený
Rovnakú mám, to bude v pohode.
-
strafemachine - Zkušený
ackocc píše:gtx1050ti 4gb
Ve stejné cenové relaci ti rozhodně vyjde líp AMD RX 570 8GB/4GB, nebo jak už bylo řečeno, můžeš počkat cca týden na NaVi grafický karty od AMD. Měly by být relativně silné na poměr cena výkon.
- Worth: 3874€ (988€ with sales)
- Games owned: 291
- Games played: 137 (47%)
- Hours on record: 6,823.6h
-
RazyCZ - Mistr
• Stránka 1 z 1