• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Otázka ohľadom Furien serverov
meezz1 píše:Najviac sa mi lubi ako tu pišete že hrači s 1000 fps nevedia hrať. Poviem vám že aj s tymi 1000 fpskami musite vedieť zahrať. Ti čo hraju na 100 behaju iba po zemi a držia stale W, to su ale "profesionali", tam si bežte hrať na hns ked chcete hrať na 100 fps, behať po zemi možete aj tam
Už som sa zľakol že sa nejaký uplakaný FPSkar nevyjadrí a nebude nás poučovať aké ťažké je to hrať s 1000 FPS.
Pripomína mi to vety jedneho DIP-kara čo tu hráva.
"Také musím obhajit tady Ownera, jelikož hrát s cheaty není tak jednoduché. Nestačí napsat do console : Cheaty-on.
Musíte se naučit, co jaký příkaz dělá a po-té si nastavit Ab, Wh a podobné srandičky."
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Arnostek píše:meezz1 píše:Najviac sa mi lubi ako tu pišete že hrači s 1000 fps nevedia hrať. Poviem vám že aj s tymi 1000 fpskami musite vedieť zahrať. Ti čo hraju na 100 behaju iba po zemi a držia stale W, to su ale "profesionali", tam si bežte hrať na hns ked chcete hrať na 100 fps, behať po zemi možete aj tam
Už som sa zľakol že sa nejaký uplakaný FPSkar nevyjadrí a nebude nás poučovať aké ťažké je to hrať s 1000 FPS.
Pripomína mi to vety jedneho DIP-kara čo tu hráva.
"Také musím obhajit tady Ownera, jelikož hrát s cheaty není tak jednoduché. Nestačí napsat do console : Cheaty-on.
Musíte se naučit, co jaký příkaz dělá a po-té si nastavit Ab, Wh a podobné srandičky."
Když máš DIP, tak to prostě hodíš na rage settings a jedeš bomby. Když chceš cheatovat několik let bez banu, tak se to musíš naučit

YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Mam zapnuty flat par měsíců a nikdo nic neřeší 

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
meezz1 píše:Najviac sa mi lubi ako tu pišete že hrači s 1000 fps nevedia hrať. Poviem vám že aj s tymi 1000 fpskami musite vedieť zahrať. Ti čo hraju na 100 behaju iba po zemi a držia stale W, to su ale "profesionali", tam si bežte hrať na hns ked chcete hrať na 100 fps, behať po zemi možete aj tam
Jsi slabý no.

positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Keď máš vela fps, tak nemusíš mať skill. Jednou se odrazíš od rampy a přeletíš celou mapu. Hrávám na 300-1000 fps a vím, že v podstate nic nedělám. Stačí udělat dve otočky ve vzduchu a naleťet na rampu a máš boost jak svině.
-
eX3mPlary - Drbna
Chlapci neprechádzajme k násiliu. Či už má niekto 100fps alebo 1000fps, nejaký skill treba všade no je zasa pravda že to okno pre chybu je oveľa menšie pri 100fps ako pri 1000fps. Jednoducho na 100fps treba bezpochyby skillu viacej, na tom sa snáď zhodneme. Niektorí ľudia jednoducho nemajú znalosť alebo čas učiť sa hrať na 100fps keď na 1000fps je to celé oveľa jednoduchšie a pre laika oveľa zábavnejšie.
Mimochodom fakt to neberte v zlom ale úroveň niektorých adminov (určite nie všetkých, nehádžem každého do jedného vreca) jednoducho nie je dosť veĺká aby odhalili cheatera z pomedzi stálych hráčov. Človek tu môže byť zapnutý roky no zakrýva to slušne a ľudia si na to zvyknú.
Mimochodom fakt to neberte v zlom ale úroveň niektorých adminov (určite nie všetkých, nehádžem každého do jedného vreca) jednoducho nie je dosť veĺká aby odhalili cheatera z pomedzi stálych hráčov. Človek tu môže byť zapnutý roky no zakrýva to slušne a ľudia si na to zvyknú.
-
strafemachine - Zkušený
Ja na druhou stranu miluju lidi, ktery pisou hovna o modu, kterej nehrajou/nehrali aktivne.
Tu pisete o skillu a pravym counter striku, ta pome pravy klasicky csko a rozmetu vas, frajeri s velkou hubou kecu.
Tu pisete o skillu a pravym counter striku, ta pome pravy klasicky csko a rozmetu vas, frajeri s velkou hubou kecu.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Aj som čakal že sem budete pisať sračky. Každy kto vie hrať lepšie ako vy ma hned cheaty, vieš o tom mode hovno Evis a pišeš tu debiliny. Tam si bež hrať na svoj knife, aspoň tam maš lock fps a nemusiš plakať že ťa tam zabijaju lepši hrači. Klasicky GS admini, si lepši než ja, maš ban za cheaty. Kvoli takymto veciam to už ani nehrávam. Komunita ktorá tu bola kedysi to už prestala hrať a nahradili ich tyto uplakanci v admin teame. Veľa štastia vy profesionalni cheat hunterovia.
STEAM_0:1:446744999
Steam acc - meezz
Steam acc - meezz
-
meezz1 - Mistr
meezz1 píše:Aj som čakal že sem budete pisať sračky. Každy kto vie hrať lepšie ako vy ma hned cheaty, vieš o tom mode hovno Evis a pišeš tu debiliny. Tam si bež hrať na svoj knife, aspoň tam maš lock fps a nemusiš plakať že ťa tam zabijaju lepši hrači. Klasicky GS admini, si lepši než ja, maš ban za cheaty. Kvoli takymto veciam to už ani nehrávam. Komunita ktorá tu bola kedysi to už prestala hrať a nahradili ich tyto uplakanci v admin teame. Veľa štastia vy profesionalni cheat hunterovia.
Sranda, po každé keď sa napojim tak tam je zN meezz, ktorý plače že typek sa na 0.0045 sec zastavil na balkóne-automaticky kempi, ale to asi nemôžeš byť ty, ty tam predsa už nehráš kvôli zlému admin teamu...
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2