• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Knife1/flat,dll
Nickname porušujícího: unnamed [lenyz]
Důkaz: http://leteckaposta.cz/871554868
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:1:448394989 https://ctrlv.cz/Za53
dem_forcehltv 1
18:18- strafuje a pri dopade mu to dá nezmyselný boost,na 100 fps ťažko to urobí
18:24- to isté keď dopadá na zem,znova ho to ťahá dopredu,ale nejak to brzdí
Tu to je pekne tiež vidno,akonarýchlo kontroluje tlačítko na myši,aby to nebolo moc obv... ale čo narobí,stalo sa 
20:32- Keď strafuje,tak znova pri dopade ho to boostne veľmi dopredu,unreal,je to vidieť ako sa snaží tlačítko na myši korigovť,je to tlačítko na FLAT ktoré drží ez.
27:38- aj keď trošku,ale je tam vidieť abhop,už len podľa toho 1 odrazu vidím,že to není legit.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/871554868
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:1:448394989 https://ctrlv.cz/Za53
dem_forcehltv 1
18:18- strafuje a pri dopade mu to dá nezmyselný boost,na 100 fps ťažko to urobí

18:24- to isté keď dopadá na zem,znova ho to ťahá dopredu,ale nejak to brzdí

20:32- Keď strafuje,tak znova pri dopade ho to boostne veľmi dopredu,unreal,je to vidieť ako sa snaží tlačítko na myši korigovť,je to tlačítko na FLAT ktoré drží ez.
27:38- aj keď trošku,ale je tam vidieť abhop,už len podľa toho 1 odrazu vidím,že to není legit.
-
killermacka - Mistr Yoda
[Vyriešené]Knife1/flat,dll
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife1/flat,dll
Zdravim, hrac ktery me jiz nahlasuje je zcela slabý zákusek co se týče knifu, tudíž mi zavidi muj strafe. Je na mě zasedlý už od dob co měl práva a poté mu je odebrali.
peace

-
R3NDe - Amatér
Nazdárek, takže ty si dovoluješ být tak moudrý, že o jednom z nejlepších hráčů knife na herním portálu Gamesites řekneš, že má KB. Tohle se mi nějak nezdá. Poprosím o věrohodný důkaz, který dokazuje strafe hack. Myslím si, že se jedná o učebnicový příklad zasedlosti a závisti skillu.
S pozdravem
-dogik
S pozdravem
-dogik
knife since 2012
-
Dogik - Kolemjdoucí
Podle mě nemá abhop, ale spíš KB. Takýto boost urobím aji já.. stačí udělat větší oblouk a myšu potáhnout do předu. A že nejlepší hráč
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ale tak chápem, že kamarádi si musí pomáhat
. Podle mě, ale na demu strafe hack nie. U tohto hráča bych se viac sůstredil na fragy než na to jak skáče. Zas mačka ale nevie pochopit, že ked hráč trénuje s +strafe každý den, tak sa naučí niečo, co ostatním nepríde legit.

-
eX3mPlary - Drbna
Chce to lepšie demo... Najlepšie z prvej osoby 
Nedostatočné..

Nedostatočné..
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]Knife1/flat,dll
Jake lepšie demo ? Veď si daj dem_forcehltv1 a prepni si to do prvej osoby. Počuješ aj vidíš jak strafuje a na prvom čase máš jednoznačný flat
lebo také zrýchlenie na 100 fps neurobí,dalsie časy sú len čerešničkou na torte.... Zaujímavé je,že doteraz si chh aj admini pomáhali týmto prikazom,ešte aj koľko bolo ňou vyriešených ub žiadosti a zrazu keď to je moje nahlásenie tak napíšeš toto,a ešte ty čo vieš ako to je medzi nami
Chces pomôcť,no nie ,lebo jasný flat na deme ale nie,treba demo z 1 osoby,Okey natocim z 1,pekný deň 

-
killermacka - Mistr Yoda
Macka, nevim jestli je zrovna na místě se hádat s hlavním cheathunterem
Bohužel musím tvé naděje zklamat, o flatu tu pořád něco píšeš ty, já jen na moji obranu napíšu, že žádný flat nemám a víc jak 100fps na serveru čím bych překročil lock a hrozil mi ban také NE.
To, že ty jediný v roce 2019 neumíš strafe na knife serveru a musíš všechny osočovat že mají programky které jim zlepšují hru nad ostatníma, tak neznamená že to tak doopravdy je. PEACE
-lenyz

-lenyz
-
R3NDe - Amatér
Pri cheatoch nepripadá do úvahy aby sa používal príkaz dem_forcehltv...
Verdikt tu je od hl chh
Lock
Verdikt tu je od hl chh
Lock
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1