• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: DIP LIST by ajho
Ta IP co u mě máš ti nesedí, fb nemám.. Jinak mé jméno než jsem cheatoval bylo W1ldSt3in a cheaterské eX3mPlary. Takže jde vidět, že o mě nic nevíš
, ale tak aspoň ses snažil 

-
eX3mPlary - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
eX3mPlary píše:Ta IP co u mě máš ti nesedí, fb nemám.. Jinak mé jméno než jsem cheatoval bylo W1ldSt3in a cheaterské eX3mPlary. Takže jde vidět, že o mě nic nevíš, ale tak aspoň ses snažil
to jsi ty ten kid? xD
9
-
whiter - Mistr Yoda
wOw asdsadsadsad
-
inherentvicee - Amatér
ajhovedenigs píše:Nemám pocit, aby jsem se ptal na názor nějakého šaška. A, pokud sis nevšimnul, je tam FB a jméno v reálu, mohl by sis to pořádně přečíst a pak psát mrdky, které nikoho nezajímaj. Nevadí.
Nemám fb, své jméno tam nevidím. Jinak kdyby jsi to měl aspoň správně, tak nic nenapíšu..

-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:ajhovedenigs píše:Nemám pocit, aby jsem se ptal na názor nějakého šaška. A, pokud sis nevšimnul, je tam FB a jméno v reálu, mohl by sis to pořádně přečíst a pak psát mrdky, které nikoho nezajímaj. Nevadí.
Nemám fb, své jméno tam nevidím. Jinak kdyby jsi to měl aspoň správně, tak nic nenapíšu..
alebo to má správně jen se snažíš napsat že to má blbě aby jsi je oblbnul

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
Ale piču nemá tam nic. IP na které hrávám nejčastěji tam není. Fb nemám takže to tam být ani nemůže a real jméno taky neví. Mé jméno před cheatováním bylo W1ldSt3in a při cheatování eX3mPlary.
-
eX3mPlary - Drbna
ajhovedenigs píše:JJ, a co jako? Nic se nemění na tom, že jsi obyčejný 14 letý smeták. A btw., když si hral cca před necelým rokem legit po resetu bl s nickem exemplary a snažil se očistit jméno, proč píšeš něco o wildsteinovi?
Co tu píšeš za sračky. Já začal cheatovat když zrušili pepeho a změnil si nick a pak jsem chvilu hrál normálně a pak zase cheatoval. Řekni mi kdy jsem očistoval své jméno? Jednou cheater navždy cheater.
-
eX3mPlary - Drbna
ajhovedenigs píše:Co mi řekneš k tomu, ty hromado debila?
Víš co ti k tomu řeknu?! Quierres?
Oo ty si uplny borec nasel jsi 2 IP na kterych hravam a stale jsi nenasel tu hlavni

Proto ti reknu jeste neco.. Quirres?
-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:ajhovedenigs píše:Co mi řekneš k tomu, ty hromado debila?
Oo ty si uplny borec nasel jsi 2 IP na kterych hravam a stale jsi nenasel tu hlavni![]()
nikoho to nezajima decko
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
ajhovedenigs píše:eX3mPlary píše:ajhovedenigs píše:Co mi řekneš k tomu, ty hromado debila?
Oo ty si uplny borec nasel jsi 2 IP na kterych hravam a stale jsi nenasel tu hlavni![]()
JJ, A CO JAKO? Jak si dokážeš měnit mezi teda 3 IPnama, když nemáš VPN?
Kouzlem.
Quieres?
-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:ajhovedenigs píše:Nemám pocit, aby jsem se ptal na názor nějakého šaška. A, pokud sis nevšimnul, je tam FB a jméno v reálu, mohl by sis to pořádně přečíst a pak psát mrdky, které nikoho nezajímaj. Nevadí.
Má tam správnou ip pokud vidím

†2012 - 2018
†2018 - 20XX
†2018 - 20XX
-
Happyend - Sponzor
Happyend píše:eX3mPlary píše:ajhovedenigs píše:Nemám pocit, aby jsem se ptal na názor nějakého šaška. A, pokud sis nevšimnul, je tam FB a jméno v reálu, mohl by sis to pořádně přečíst a pak psát mrdky, které nikoho nezajímaj. Nevadí.
Má tam správnou ip pokud vidímD. Docela se snažíš fakovat.
Ano ty dvě 2 IP jsou správné, ale ani jedna není hlavní. Na hlavní jsem se připojil 2-3x.
Quieres?
-
eX3mPlary - Drbna
ajhovedenigs píše:Pochop ty žalude, že nikoho nezajímaš, a je mi u píči, jestli tam jsou tvoje vedlejší nebo hlavní ip.
quIrEES:___?M???????????
Vem si Quieres? když máš hlad nejsi to ty.
-
eX3mPlary - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2