• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Unmute
Název topicu: Renesance / Combat Surf
Vaše SID: STEAM_0:1:506497753
Odkaz banu z banlistu: Právě že nikde není nic napsaný
.
Popište co se stalo: Dostal jsem mute.
Netuším za co, na jak dlouho prostě najednou je další mapa a mám bezdůvodné mute.
Prvních pár desítek minut jsem to neřešil, protože jsem si myslel že to bude na 10 min max hodinka..
A to mi to za to nestojí, ale ono to je jinak mute mám stále a nerad bych dostal perma mute když není nikde jediný důvod ani stopa po mute.
Děkuji Renesance
Vaše SID: STEAM_0:1:506497753
Odkaz banu z banlistu: Právě že nikde není nic napsaný

Popište co se stalo: Dostal jsem mute.
Netuším za co, na jak dlouho prostě najednou je další mapa a mám bezdůvodné mute.
Prvních pár desítek minut jsem to neřešil, protože jsem si myslel že to bude na 10 min max hodinka..
A to mi to za to nestojí, ale ono to je jinak mute mám stále a nerad bych dostal perma mute když není nikde jediný důvod ani stopa po mute.
Děkuji Renesance

- Renesance
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Unmute
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unmute
Mal si ban za malé nadávky, mute ti už aj tak vypršal.
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
-
Mikkoo - Kolemjdoucí
Právě že ho furt mám
byl by jsi hodný kdyby jsi mi ho sundal...
Po připojení na server první zpráva :
SourceComms] Byl jste umlcen!
[SourceComms] Byl jste odstrihnut od chatu!

Po připojení na server první zpráva :
SourceComms] Byl jste umlcen!
- Renesance
- Kolemjdoucí
Už mi admin zkoušel mute sundat ale i po restartu cska furt nemohu mluvit...
Chyba není na mé straně, protože vždy po připojení se na server, nebo při změně mapy mi to napíše :
[SourceComms] Byl jste umlcen!
Chyba není na mé straně, protože vždy po připojení se na server, nebo při změně mapy mi to napíše :
[SourceComms] Byl jste umlcen!
- Renesance
- Kolemjdoucí
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... 753&Submit
Máš mute za nevhodné správanie, vyprší o 2 dni.
Máš mute za nevhodné správanie, vyprší o 2 dni.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Dostalo se ke mně video ze včerejška, kde jste s dalšími dvěma hráči, kteří mimochodem dostali stejně dlouhý mute, skvěle "bavili" ve voice chatu, byly slyšet nadávky, pouštěla se hudba a další nesmysly, za což si dle mého názoru zasloužíte delší ban, než na 10 minut.
Pokud by někdo chtěl vidět demo, můžu stáhnout a vyčasovat z GOTV (27/6/19 surf_rebel_scaz_csgo), ale vzhledem k tomu, že jsi dnes dopoledne dostal další mute ban, tak by ses spíš měl zamyslet nad svým chováním.
To samé platí i pro ostatní, jen se pak nedivte, že se vás už nikdo prosit nebude a budou padat bany delší, než na 2 dny.
Pokud by někdo chtěl vidět demo, můžu stáhnout a vyčasovat z GOTV (27/6/19 surf_rebel_scaz_csgo), ale vzhledem k tomu, že jsi dnes dopoledne dostal další mute ban, tak by ses spíš měl zamyslet nad svým chováním.

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Holt u nás na serverech se musíš chovat slušně.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1