• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Mersaidcz / Jailbreak
Nick na serveru: Mersaidcz
Steam ID: STEAM_1:0:71222440
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29405
Bany, které jsem dostal: 2, které jsou v banlistu
1. Neznal jsem pravidlo a upozorněn jsem byl Torpédem, kterého jsou znal z dob kdy robil jen bordel. Tak jsem to nebral vážně
, nyní jsem už poučený.
2. Ve 2 ráno celý server štval jeden týpek - napsal jsem kill do konzole pro nové kolo, čímž jsem mu zkazil hru.
Samozřejmě za tu dobu co tu hraju jsem měl banů víc
, naštěstí se ban list promazal pokud vím, a vetšina z nich stejně byla na 1.6
Věřím, že jsem již dospěl na to abych dělal bordel na serverech. (Yoda, ty se nesměj
)
https://www.gamesites.cz/serversoubory/ ... mit=Search
Něco o mně:
Vítej, říkej mi mersaid. Je mi 19 let.
Toto Jaro jsem úspěšně složil maturitní zkoušku. Jedním z předmětů bylo Programování a matematika. Byl jsem přijat na vysokou školu.
Na počítači trávím průměrně 5 hodin denně. O prázdninách 8-12h. Jinak mám sportovní postavu a rád sportuju, avšak se tomu nijak nevěnuji. Mám řidičák na motorku a auto, které mě baví řídit.
Proč právě já:
Velmi mě baví JB a mám na něm nahrané spoustu hodin. Hraji na GS, už od 13 let.
Na serveru se snažím být kreativní simon a radit hráčům.
Příklad admina bych si vzal z Wursta - přijde mi jako nejlepší admin, radí hráčům a banuje pouze v krajních případech. Snaží se tvořit zábavu pro ostatní hráče.
Snažil bych se dělat to samé.
Podmínky pro přijetí:
1. Věk 16 let - Měl jsem.
2. Nemít žádný ban - Neměl jsem žádný ban ani na jednom z mých účtů. (Minimálně o tom nevím. Banlist jsem prohlédl.)
3. Nahraná aktivita na serveru minimálně 20 hodin - Na Jailech od Gamesites mám přes 500 hodin. (300 CSGO, 600 1.6)
4. Funkční a kvalitní mikrofon - Mám.
5. Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - Nejsem adminem nikde.
6. Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - Nesplěno, úspěšně jsem nahlásil pouze 3 hráče.
Přijde mi to zbytečné vetšinou napíšu adminům, jelikož je mám v přátelích.
Nyní je to ztráta času po přidání nové appky adminům. Ale s čistým srdcem můžu říct, že mám zásluhu za nespočet oprávněných banů.
Děkuji za čas ztrávený při čtení.
Steam ID: STEAM_1:0:71222440
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29405
Bany, které jsem dostal: 2, které jsou v banlistu
1. Neznal jsem pravidlo a upozorněn jsem byl Torpédem, kterého jsou znal z dob kdy robil jen bordel. Tak jsem to nebral vážně

2. Ve 2 ráno celý server štval jeden týpek - napsal jsem kill do konzole pro nové kolo, čímž jsem mu zkazil hru.
Samozřejmě za tu dobu co tu hraju jsem měl banů víc

Věřím, že jsem již dospěl na to abych dělal bordel na serverech. (Yoda, ty se nesměj

https://www.gamesites.cz/serversoubory/ ... mit=Search
Něco o mně:
Vítej, říkej mi mersaid. Je mi 19 let.
Toto Jaro jsem úspěšně složil maturitní zkoušku. Jedním z předmětů bylo Programování a matematika. Byl jsem přijat na vysokou školu.
Na počítači trávím průměrně 5 hodin denně. O prázdninách 8-12h. Jinak mám sportovní postavu a rád sportuju, avšak se tomu nijak nevěnuji. Mám řidičák na motorku a auto, které mě baví řídit.
Proč právě já:
Velmi mě baví JB a mám na něm nahrané spoustu hodin. Hraji na GS, už od 13 let.
Na serveru se snažím být kreativní simon a radit hráčům.
Příklad admina bych si vzal z Wursta - přijde mi jako nejlepší admin, radí hráčům a banuje pouze v krajních případech. Snaží se tvořit zábavu pro ostatní hráče.
Snažil bych se dělat to samé.
Podmínky pro přijetí:
1. Věk 16 let - Měl jsem.
2. Nemít žádný ban - Neměl jsem žádný ban ani na jednom z mých účtů. (Minimálně o tom nevím. Banlist jsem prohlédl.)
3. Nahraná aktivita na serveru minimálně 20 hodin - Na Jailech od Gamesites mám přes 500 hodin. (300 CSGO, 600 1.6)
4. Funkční a kvalitní mikrofon - Mám.
5. Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - Nejsem adminem nikde.
6. Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - Nesplěno, úspěšně jsem nahlásil pouze 3 hráče.
Přijde mi to zbytečné vetšinou napíšu adminům, jelikož je mám v přátelích.
Nyní je to ztráta času po přidání nové appky adminům. Ale s čistým srdcem můžu říct, že mám zásluhu za nespočet oprávněných banů.
Děkuji za čas ztrávený při čtení.
-
mersaid - Amatér
[Zamítnuto] Mersaidcz / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mersaidcz / Jailbreak
Omlouvám se, už se zde nebudu vyjadřovat.
https://steamcommunity.com/id/Lachyy1337

-
Lachyy - TF 2 HLSA
Omlouvám se, už se zde nebudu vyjadřovat.
-
ZAJ0 - Drbna
Píšeš o tom, že jsi nahlásil 3 hráče - našel jsem jen dvě nahlášení a z toho plátné jen jedno...
Tvé vyjadřování na fóru poukazuje i na to, ze máš v pravidlech mezery. Navíc podle všeho jsi byl dříve dosti problémovým hráčem.
Musíš projevit více snahy a ukázat, že si se za tu dobu zlepšil i co se týče chování.
Zkus to tedy za měsíc.
Zamítnuto
Tvé vyjadřování na fóru poukazuje i na to, ze máš v pravidlech mezery. Navíc podle všeho jsi byl dříve dosti problémovým hráčem.
Musíš projevit více snahy a ukázat, že si se za tu dobu zlepšil i co se týče chování.
Zkus to tedy za měsíc.
Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1