• Stránka 1 z 1
Furien1 / ^MSB; ~ SwitchFavy
Chcel by som podať sťažnosť na ADMINA: ^MSB; ~ SwitchFavy , ktorý ani nevie čo AB znamená... ďalej by som poprosil aby si hlavný admini preverovali komu dajú admina pretože niektorý admini to asi nevedia ako je tento "admin" príkladom ....
Furien 1 hráme asi 3 čo je do dobrá zabíjačka času, ale prístup adminov je 0% žiadna snaha dávajú bany jedna radosť ...
Prosím Vás koľko hodín alebo aké skúsenosti máju vaši milý admini ? Ja to vidím že 0% ... Ako môže jeden ADMIN citujem ADMIN dať ban zato že niekto niekomu dá 1x HS ???? toto je normálne? Vedia / resp. vie TENTO ADMIN čo to je AB/ WH SH a pod. ???
Drahý ADMIN : ^MSB; ~ SwitchFavy ak by už mal to tvoje vysledované AB tak by to vyzeralo nejak takto ako je pridaný obrázok ...
Poprosím ta pripni tu DEMO že mám AB a dám ti 1000eur.... ak nie tak sa verejne Ospravedlníš
Furien 1 hráme asi 3 čo je do dobrá zabíjačka času, ale prístup adminov je 0% žiadna snaha dávajú bany jedna radosť ...
Prosím Vás koľko hodín alebo aké skúsenosti máju vaši milý admini ? Ja to vidím že 0% ... Ako môže jeden ADMIN citujem ADMIN dať ban zato že niekto niekomu dá 1x HS ???? toto je normálne? Vedia / resp. vie TENTO ADMIN čo to je AB/ WH SH a pod. ???
Drahý ADMIN : ^MSB; ~ SwitchFavy ak by už mal to tvoje vysledované AB tak by to vyzeralo nejak takto ako je pridaný obrázok ...
Poprosím ta pripni tu DEMO že mám AB a dám ti 1000eur.... ak nie tak sa verejne Ospravedlníš
-
Rebell - Kolemjdoucí
Furien1 / ^MSB; ~ SwitchFavy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien1 / ^MSB; ~ SwitchFavy
čau, ja som len človek ktorý je mylný nie som žiaden superman ADMIN.
doriešiš sa TU..
Keď si pozrieš moje príspevky uvidíš sám že s ospravedlním sa nemám problém..
Teraz nespamuj všetky možné topiky a počkaj si kým vyčasujem potrebné veci na tvojho brata ban.
PS: nemám potuchy čo je SH...
doriešiš sa TU..
Keď si pozrieš moje príspevky uvidíš sám že s ospravedlním sa nemám problém..
Teraz nespamuj všetky možné topiky a počkaj si kým vyčasujem potrebné veci na tvojho brata ban.

PS: nemám potuchy čo je SH...

❤
-
SwitchFavy - Spamerův sluha
Ty niesi hoden nosiť ADMINA

-
Rebell - Kolemjdoucí
Vyrieši sa to v unban žiadosti, toto je sťažnosť bez dôkazov. Ak sa chceš sťažovať, že si admini neplnia povinnosti, sprav o tom dôkaz a pošli ho tu...
Len dodám, že admini prešli testom z pravidiel a boli poučení ako riešiť rôzne situácie na serveri
Sťažnosť zamietnutá
Len dodám, že admini prešli testom z pravidiel a boli poučení ako riešiť rôzne situácie na serveri

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1