• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] VIP - TTT
Dobrý den,
Chtěl bych poprosit o prodloužení VIP na serverech TTT a opravu tohoto problému či okamžité navrácení peněz, jelikož zakoupený produkt neobsahuje deklarované výhody.
- Životy - Na začátku kola dostaneš 125 HP. (100 není 125)
- Armor - Na začátku kola dostaneš Vestu a Helmu. (Helma není)
- Gravitace - Dostaneš gravitaci a můžeš skákat, jako na měsíci. (záleží na mapě, ale většinou není)
- Admin práva - Můžete si požádat o práva a stát se adminem. (to můžete i bez toho, nemá to sebemenší vliv u náboru a je to pouze klamavá reklama)
- Další výhody - A spousta dalších výhod, které nejsou uvedeny. (může mi sem někdo vypsat něco konkrétního?)
Na serveru s tím má problém více hráčů, tak bych chtěl vyzvat konkrétní jednotlivce, aby mi sem pod to napsali svůj názor na tento problém.
Chtěl bych poprosit o prodloužení VIP na serverech TTT a opravu tohoto problému či okamžité navrácení peněz, jelikož zakoupený produkt neobsahuje deklarované výhody.
- Životy - Na začátku kola dostaneš 125 HP. (100 není 125)
- Armor - Na začátku kola dostaneš Vestu a Helmu. (Helma není)
- Gravitace - Dostaneš gravitaci a můžeš skákat, jako na měsíci. (záleží na mapě, ale většinou není)
- Admin práva - Můžete si požádat o práva a stát se adminem. (to můžete i bez toho, nemá to sebemenší vliv u náboru a je to pouze klamavá reklama)
- Další výhody - A spousta dalších výhod, které nejsou uvedeny. (může mi sem někdo vypsat něco konkrétního?)
Na serveru s tím má problém více hráčů, tak bych chtěl vyzvat konkrétní jednotlivce, aby mi sem pod to napsali svůj názor na tento problém.
- Elysium [에릿]
- Elysium-

ElysiumGS - Mistr

[Vyřešeno] VIP - TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: VIP - TTT
Z legálního hlediska se jedná o scam pokud dostaneš něco jiného/nedostaneš to, co si zaplatíš.
- TrueProfesional
- Kolemjdoucí

Mám stejný problém a můžu potvrdit, že výhody mi opravdu nefungují.. A rád bych se dočkal nějakého rychlého fixu, protože jsem si zaplatil výhody, které nemám..
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
-

AweX - Zkušený

Zcela souhlasím,
Z celého slotu co byl v nabídce funguje jediný kevlar a částečně padák, který se někdy neotvírá. Taktéž požaduji prodloužení VIP nebo navrácení peněz, VIP, které jsem si koupil a obsahovalo vše co nabízelo mi fungovalo po dobu cca 4 dnů a poté konec.
Když jsem se ptal adminů jako Železobeton, tak po zdlouhavém poptávání, kdy na mě nijak nereagoval, jsem z něho dostal větu *časem se to vyřeší, čas všechno zahojí*. Takováhle odpověď je na dvě věci, poté k večeru mi oznámil, že to řeší, každopádně jak na to koukám *skutek utek* a VIP je stále nefunkční.
Doufám, že někdo konečně bude tomuto problému věnovat pozornost.
Holly
Z celého slotu co byl v nabídce funguje jediný kevlar a částečně padák, který se někdy neotvírá. Taktéž požaduji prodloužení VIP nebo navrácení peněz, VIP, které jsem si koupil a obsahovalo vše co nabízelo mi fungovalo po dobu cca 4 dnů a poté konec.
Když jsem se ptal adminů jako Železobeton, tak po zdlouhavém poptávání, kdy na mě nijak nereagoval, jsem z něho dostal větu *časem se to vyřeší, čas všechno zahojí*. Takováhle odpověď je na dvě věci, poté k večeru mi oznámil, že to řeší, každopádně jak na to koukám *skutek utek* a VIP je stále nefunkční.
Doufám, že někdo konečně bude tomuto problému věnovat pozornost.
Holly
-

Hollyy - Kolemjdoucí

A upravte si vetu pri platbe PayPalom, že kód dostanete do 5 dní a nie obratom. Čo som počul tak najdlhšie to trvalo nemenovanej osobe 5 dní kvôli sviatku a nedeli. Nie každý vie, že to trvá dlhšie a radšej by si to potom kúpil cez SMS.
-

SmiLeI - Drbna

Na co si stěžujete ? Před koupí je napsané, že dané výhody nemusí na 100% fungovat.
Surf <3
-

Ajvej - Pokročilý

Nechci spamovat jen se doplnit:
Zamyslel bych se předtím než bych říkal něco o scamu.
za 1) Je tam napsané, že výhody nemusí fungovat na 100%
2) Zamyslel bych se zda to už někdo oznámil normálně vedení. Těžko o tom můžou vědět, když si hráči stěžují na serveru ostatním kteří s tim asi nic neudělají.

Zamyslel bych se předtím než bych říkal něco o scamu.
za 1) Je tam napsané, že výhody nemusí fungovat na 100%
2) Zamyslel bych se zda to už někdo oznámil normálně vedení. Těžko o tom můžou vědět, když si hráči stěžují na serveru ostatním kteří s tim asi nic neudělají.
Surf <3
-

Ajvej - Pokročilý

Nahlásili jsme to HLSA a ten se nám ještě vysmál, tak co jiného máme dělat? Ty když si koupíš auto a bude tam napsané, že ne všechny díly jsou 100% funkční a ve finále to auto nebude mít motor, převodovku a bude vypadat jen na oko v pohodě, tak s tím taky budeš spokojený?
My jsme měli tu snahu a psali jsme adminům a mluvili jsme s nimi na serveru, jejich reakce byla nulová. Když se těchto pár věcí opraví a my budeme alespoň částečně vykompenzováni, tak budou všichni spokojení a Gamesites bude mít o jeden funkční server na víc.
My jsme měli tu snahu a psali jsme adminům a mluvili jsme s nimi na serveru, jejich reakce byla nulová. Když se těchto pár věcí opraví a my budeme alespoň částečně vykompenzováni, tak budou všichni spokojení a Gamesites bude mít o jeden funkční server na víc.
- Elysium [에릿]
- Elysium-

ElysiumGS - Mistr

Bohužel nastal nějaký bug a proto momentálně nefunguje. Samozřejmě již je v řešení a obě věci budou opraveny.ElysiumGS píše:Životy - Na začátku kola dostaneš 125 HP. (100 není 125)
Gravitace - Dostaneš gravitaci a můžeš skákat, jako na měsíci. (záleží na mapě, ale většinou není)
Ve VIP výhodách bylo špatně uvedeno, že dostaneš k vestě i helmu. Upravil jsem to, nicméně na serveru je to správně. Pokud chceš i helmu, musíš si ji zakoupit v /shop.ElysiumGS píše:Armor - Na začátku kola dostaneš Vestu a Helmu. (Helma není)
Tvrzení je ovšem pravdivé, vliv to u náboru má.ElysiumGS píše:Admin práva - Můžete si požádat o práva a stát se adminem. (to můžete i bez toho, nemá to sebemenší vliv u náboru a je to pouze klamavá reklama)
Momentálně by měli mít VIP hráči hlas za 2 při votování mapy. Vzhledem k tomu, že votování bylo nahrazeno novým a lepším, může se stát, že nebude něco fungovat. Taky bude v brzké době opraveno.ElysiumGS píše:Další výhody - A spousta dalších výhod, které nejsou uvedeny. (může mi sem někdo vypsat něco konkrétního?)
Za nefunkční věci se samozřejmě omlouváme, nicméně za většinu bugů může většinou samotné Valve, nikoliv my. Proto jste taky při zakoupení VIP souhlasili s VIP podmínky, kde je napsáno.
4. Gamesites pripousti, ze vyhody nemusi fungovat vzdy na 100% vzhledem k upravam serveru, ktere obcas probihaji. V pripade zjisteni dojde k brzke naprave.
K zjištění došlo nyní a proto se nemůžete čertit, že ještě nedošlo k opravě.
Při nefunkčnosti ses tedy neměl obracet na HLSA či jiného admina, ale na mě, nebo Whoana. A nebo přímo na e-mail [email protected] , jak je taky uvedeno v podmínkách.
-

Gustik - Vedení Gamesites.cz

Gustik píše:Ve VIP výhodách bylo špatně uvedeno, že dostaneš k vestě i helmu. Upravil jsem to, nicméně na serveru je to správně. Pokud chceš i helmu, musíš si ji zakoupit v /shop.
No to si snáď robíš prdel ? Namiesto toho aby ste si priznali chybu, tak to zmeníte v texte, aby tam tá helma nebola ? Hlavne, že vo warmupe ti to dá helmu, ale v hre už nie. Tak toto už je vrchol. Ešte sme sa so Železom o tom bavili a robili sme si srandu, že to opravíte presne takto a on nám povedal, že nie, že nám tu helmu dáte.
-

SmiLeI - Drbna

Re: [V řešení] VIP - TTT
Ta helma je vyloženě špatná vtip, nebo nevím jak jinak to vnímat
D Máte to tam napsané už jak dlouho, nějaký ten pátek to bude. Takhle se opravdu neřeší problémy, že se snažíte rychle strčit hlavu do písku. Helma tam byla omylem? Nebylo tudíž polovina výhod, které jako VIP nemáme také napsáný na webu omylem? Nejspíše bych je také smazal, asi nějaká chyba v textu 
-

Hollyy - Kolemjdoucí

Gustik píše:Ve VIP výhodách bylo špatně uvedeno, že dostaneš k vestě i helmu. Upravil jsem to, nicméně na serveru je to správně. Pokud chceš i helmu, musíš si ji zakoupit v /shop.ElysiumGS píše:Armor - Na začátku kola dostaneš Vestu a Helmu. (Helma není)
Takže jsem si VIP kvůli helmě a armoru koupil zbytečně, jelikož nejste schopní fixnout malý bug a kvůli vašemu pokrytectví přijedeme i o tu helmu? To je nějaký vtip?
- Elysium [에릿]
- Elysium-

ElysiumGS - Mistr

SmiLeI píše:No to si snáď robíš prdel ? Namiesto toho aby ste si priznali chybu, tak to zmeníte v texte, aby tam tá helma nebola ? Hlavne, že vo warmupe ti to dá helmu, ale v hre už nie. Tak toto už je vrchol. Ešte sme sa so Železom o tom bavili a robili sme si srandu, že to opravíte presne takto a on nám povedal, že nie, že nám tu helmu dáte.![]()
![]()
Presne som vedel, že to takto dopadne.
Vždyť já chybu přiznal, bylo to tam špatně uvedeno. Takto, jak je to na serveru, je to v pořádku. A jedná se o stav po zvolení I/T/D, nikoliv ve warmupu.
-

Gustik - Vedení Gamesites.cz

Re: [V řešení] VIP - TTT
GS.cz # Whoooooooo 18:53 - Jinak s tím VIPčkem na tom TTT se to opraví a nějak vám to prodloužíme
Vyřešeno s Whoanem na Steamu, můžeš to zamknout.
- Elysium [에릿]
- Elysium-

ElysiumGS - Mistr

• Stránka 1 z 2 • 1, 2