Staňte se jedním z nás a rozšiřte řady našeho admin týmu.

[Přijat] Admin

Příspěvekod Lucinka87 » 11 črc 2019, 15:16

Nick na serveru: Lucinka
SID: STEAM_0:0:138793864
Věk: 18
Bany, které jsem dostal: Žiadny som nedostala.
Proč právě já: Keďže už pár týždňov robím supporta pre GTA tak snažím sa čo najviac pomáhať ľudom.A hlavne na serveru trávim veľa času a keďže sa veľa krát deje to, že keď odídu admini tak ľudia začnú robiť hlúposti tak by tomu trošku chcelo aj zabrániť.
Zkušenosti s GTA: GTAV som si kúpila približne pred 3 rokmi kedy som hrávala single. Keď som sa dozvedela niečo o FIVEM tak ma to tam celkom lákalo a vyskúšala som RP server. Keďže vo všeobecnosti pracujem s rôznymi problémami ako support tak o FIVEM niečo určite viem.
Popis mé RP postavy:
Moje meno je Aimée Moore. Keďže rovnako ako pár ostatných teenagerov som si prešla pubertou, ktorá nebola až tak bežná. Stalo sa to, že som sa bohužiaľ zaplietla do zlej partie, ktorá ľudom ubližovala a podobne. Keďže som chcela chrániť jak svoju rodinu tak aj svojich kamarátov rozhodla som sa skončiť vôbec s takými ľuďmi. Bohužiaľ sa stalo niečo čo som nečakala a to, že keď som sa jedného dňa prišla domov tak som bohužiaľ videla celú rodinu mŕtvu až na môjho "otca", ktorý mi v závere povedal, že môj otec býva v Los Santos. Keďže som takto už nezvládala tak som sa rozhodla, že sa presťahujem do Los Santos a pokúsim sa urobiť všetko pre to aby som ho našla. Keďže som vedela, že sa v meste bude otvárať nový bar tak som sa s pánom starostom nejako dohodla. A od tej doby sa snažím venovať sa svojim kamarátom a baru.
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Lucinka87
Amatér
Amatér

[Přijat] Admin

od Rumcajz » 11 črc 2019, 15:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin

Příspěvekod jsemPeta » 12 črc 2019, 15:45 VIP

Najdi si mě nebo Rejbna na TS, tam si zkusíš test.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198416100763/
jsemPeta
TF 2 Hlavní Admin
TF 2 Hlavní Admin

Re: Admin

Příspěvekod jsemPeta » 12 črc 2019, 22:45 VIP

Po testu přijata.

Vítej.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198416100763/
jsemPeta
TF 2 Hlavní Admin
TF 2 Hlavní Admin