• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stiažnosť na noveho admina Mquer
Zneuživa práva nedáva upozornenie , nepredstavil sa ,keď niekto od neho chce pomocť nepomôže ,
kicky muty no reason,
je kid
(Private to ڪے) Mquer: uvedom.si.co.pises napise takuto kokotinu sa uvedomte už do piče s admins ako tento kokot
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 1802410212
a mnohem vic
kicky muty no reason,
je kid
(Private to ڪے) Mquer: uvedom.si.co.pises napise takuto kokotinu sa uvedomte už do piče s admins ako tento kokot
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 1802410212
a mnohem vic
-
5u3 - Amatér
[Vyřešeno] Stiažnosť na noveho admina Mquer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stiažnosť na noveho admina Mquer
TRUE som pro
-
Jirkaach - Kolemjdoucí
byl jsem u toho a sue mluví pravdu. na chvíli jsem se cítil jako za socializmu, protože ten admin kickoval a mutoval lidi, když říkali pravdu (respektive to, že co admin dělá, je špatný). a přesně to mi bylo nepříjemný. takže můžu potvrdit to, co sue napsal, byl jsem u toho všeho.
-
lilnutty - Kolemjdoucí
máš tam screen a ludí ,čo píšu že to je pravda ked velmi chceš zoženem ti dalšich ludí.
myslíš si že ja dávam furt stiznosti lebo ma to baví jak som už hovoril a písal mam najviac skúseností to niaky adminko 15-17 ročný nepozná a to ešte ani nehovorím ,že ani jeden s nich nevie žiadne príkazy cez cmds sm_ kedysi AMX admin som bolo na skoro všetkých valve hrach Garrys TF2 cs.16 CS:S CS:GO minimálne na 4 serveroch aj anglickách serveroch iné podmienky ako tu čo povieš še je kid a da ti mute aj keď je to pravda a to nemá ani 18 sa môžem vsadiť.
By som mal práva kebyže nepoviem týpkovi moj názor ako dospelý chápeš aj keď zneužival práva lebo je tu hlavný tak si može robiť čo chce chápeš
myslíš si že ja dávam furt stiznosti lebo ma to baví jak som už hovoril a písal mam najviac skúseností to niaky adminko 15-17 ročný nepozná a to ešte ani nehovorím ,že ani jeden s nich nevie žiadne príkazy cez cmds sm_ kedysi AMX admin som bolo na skoro všetkých valve hrach Garrys TF2 cs.16 CS:S CS:GO minimálne na 4 serveroch aj anglickách serveroch iné podmienky ako tu čo povieš še je kid a da ti mute aj keď je to pravda a to nemá ani 18 sa môžem vsadiť.
By som mal práva kebyže nepoviem týpkovi moj názor ako dospelý chápeš aj keď zneužival práva lebo je tu hlavný tak si može robiť čo chce chápeš
-
5u3 - Amatér
5u3 píše:máš tam screen a ludí ,čo píšu že to je pravda ked velmi chceš zoženem ti dalšich ludí.
A co na tom screenu mám vidět? Provokaci admina, za což jsi správně dostal mute na 10 minut? To je vtip, ne důkaz. Říkat kid můžeš třeba doma mladším sourozencům, když ti to přijde v pořádku, na serveru se tak ale k adminovi chovat nebudeš.
Svědectví dalších lidí nepotřebuju, vůbec mě to nezajímá. Taky bych ti sem mohl do zítra sehnat 10 lidí, co by sem napsali cokoliv, co budu chtít já.
Ty se tu pořád oháníš nějakou znalostí SM příkazů, což je dnes naprosto irelevantní zkušenost, minimálně na GS. Nevíš o fungování serveru vůbec nic. Pokud potřebuješ hrát na serveru, kde je všem adminům přes 30 a znají nazpaměť všechny 15 let staré SM commandy, tak klidně běž, tady tě nikdo nedrží.
Už to protahovat nebudu, ještě ti dám šanci dodat to demo z GOTV. Pokud ho tvůj příští příspěvek nebude obsahovat, zamknu téma.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
nech sa uvedomi aspon ked niekto ziada pomoc alebo daco a ani nepovie ze je admin a no reason kick mute a nic nerobite ked sa to stane viac x a nebude demo akoze je to okey hej to my chces trz povedat nejde o to ze nevie cmds to mi je jedno ale nevie ako by sa mal zachovat a bavit s hracmi
-
5u3 - Amatér
5u3 píše:nech sa uvedomi aspon ked niekto ziada pomoc alebo daco a ani nepovie ze je admin a no reason kick mute a nic nerobite ked sa to stane viac x a nebude demo akoze je to okey hej to my chces trz povedat nejde o to ze nevie cmds to mi je jedno ale nevie ako by sa mal zachovat a bavit s hracmi
Zajímalo by mě, o co jsi ho žádal, klidně mi to napiš do PM. Žádný admin ti hlásit nemusí, že má práva, sám to nikde nevyhlašuju. Pokud máš s adminem problém, dolož důkazem své tvrzení zde na foru. Tobě však stále chybí ten důkaz, přitom stačí stáhnout GOTV demo a vyčasovat, když jsi tak utlačovaný.
Jinak ještě abych nezapomněl, tak ti za ten chat prodlužuji ban na měsíc, přesně, jak ti slíbil Gustík zde.
Dál už to řešit nehodlám, dokud neuvidím to demo u sebe v PM.
Stížnost bezpředmětná, lock.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Re: [Vyřešeno] Stiažnosť na noveho admina Mquer
Vzhledem k tomu, že se dlouhodobě neumíš chovat, nahodil jsem ti permu na chat na obou tvých účtech. Chvilku si dáš pauzu od psaní na serverech, bude to nejlepší pro všechny.
A pokud tě napadne bany obcházet, přesuneme se na bany do hry na IP a klidně si zahrajeme na banovanou.
A pokud tě napadne bany obcházet, přesuneme se na bany do hry na IP a klidně si zahrajeme na banovanou.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1