I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] GuHHH666/JailBreak

Příspěvekod Heppsak » 13 črc 2019, 15:08 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: GuHHH666
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198156150533
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Hrála se mapa mountaincraft, kde je bug, že hráče dokážou dveře od cel bugnout do zdi. Mně se to stalo, tak jsem si psal do chatu o mik, abych to nahlásil Simonovi, který to ignoroval. Stačilo aby Simon jenom otevřel cely, a mě by to zas odbuglo, ale bohužel admin GuHHH666 mi dal rovnou bezdůvodně slay :? Když jsem další kolo chtěl mik, a zeptal se ho na to proč to udělal, tak mi odpověděl "Co ti na to mám říct?". Nemyslím si, že by měl admin dávat slay za nějaký bug, za který TT nemůže, a ještě k tomu ho Simon/Admin může bez problémů dostat pryč. Je to skoro stejné jako když je HVD, nějaké TT doskáče atrakci, a tam ho to portne do nějakého uzavřeného prostoru, odkud se nemůže dostat, dokud mu někdo neotevře.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/792112956 Stav 1:1
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA

[Vyřešeno] GuHHH666/JailBreak

od Rumcajz » 13 črc 2019, 15:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GuHHH666/JailBreak

Příspěvekod GuHHH666 » 13 črc 2019, 19:02 VIP

Ahoj,
ta mapa je celkem nová, z mého pohledu to vypadalo jako by ses v té textuře spawnul, jelikož jsem se s takovým bugem ještě nesetkal, proto jsem ti hned poté dal slay. Kdybych věděl, že tam nějaký takový bug je, tak bych ti ten slay nedal.

Teď už o něm vím a příště si na to dám větší pozor a jestli by pomohlo jen zavření cel, jak si psal tak se ti velice omlouvám.

PS: Odpověděl sem ti: "Byl si v textuře, co ti na to mám říct." a ne jen "Co ti na to mám říct."
GuHHH666

Příspěvekod Heppsak » 13 črc 2019, 19:07 VIP

GuHHH666 píše:PS: Odpověděl sem ti: "Byl si v textuře, co ti na to mám říct." a ne jen "Co ti na to mám říct."

Jestli jsi řekl tohle, tak to se omlouvám. Já slyšel jen tu druhou polovinu věty.
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak

Příspěvekod Trsak » 16 črc 2019, 12:23 VIP

GuHHH si příště nechá poradit a pokud mapu nezná a dojde k nějakému bugu, pokusí se to vyřešit prvně jinak, než rovnou zabitím daného hráče.

Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy