• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]djs /FK/ JB 8 mini

17:15 - Nové kolo VD som nedostal
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nový Spaiko : 11.07.2019 / 10:50
Prijatý do Akademie : 12.7.2019
AKADEMIA : 40/150
Nový Spaiko : 11.07.2019 / 10:50
Prijatý do Akademie : 12.7.2019
AKADEMIA : 40/150
-
NeWSpaiko - Amatér
[Vyriešené]djs /FK/ JB 8 mini
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: djs /FK/ JB 8 mini
Zdravím, na servery som ti jasne a zreteľne vysvetľoval ako presne to bolo z môjho uhla pohľadu. Čiže to ako to ty píšeš nie je až tak ako to bolo priamo na servery. Simon dal príkaz: pôjdete do samotky. Samotka bola otvorená a rozutekal si sa neviem kde. Ja v momente keď som šiel po tebe som sa otočil a samotka bola otvorená a ty si stál na mieste, preto si dostal kill, pretože si neplnil príkaz Simona už keď bola otvorená. Následne som ti hovoril do voicu, že ak je to tak ako to hovoríš, tak sa ti v tom prípade ospravedlňujem. Ale nemôžem ti dôverovať ako väzňovi. Ty si furt odo mňa žiadal nejaké vysvetlenie a furt som sa ti k tomu aj vyjadroval cely čas.
15:00 - príkaz poďte za mnou.
15:05 - zvuk otvorenia samotky.
15:08 - samotka otvorená,
15:10 - samotka sa zatvorila (zvuk),
15:12 - začal som brániť Simona, pretože ste boli pri ňom až moc blízko a bol v ohrození.
15:17 - hráč otvoril samotku (áno mal dostať kill, lenže som bol zameraný na teba ako ideš oproti mne a snažil som sa brániť),
Počas písania a zároveň časovania môjho dema som si ho prešiel úplne do detailov a FK si dostal, pretože na deme to je vidieť, ako potom Simon zopakoval príkaz, ale povedal len "TAM" a mojou chybou bolo, že som sa prepočul a napriek tomu som ťa zabil. Na servery som sa ti ospravedlnil ako som už písal vyššie. Celá táto situácia bola komplikovaná, pretože hráči útočili na Simona, tak sa stalo čo sa stalo. Ospravedlňujem sa ti tretí krát
Prikladám sem svoje demo: http://leteckaposta.cz/453721833 (kompetentní si ho pozrite a prosím o vaše vyjadrenie, ďakujem),
p.s.: neviem prečo si zakladal voči mne topik, keďže na servery sme sa o tom rozprávali, ešte som ti aj zapol mikrofón povedal ti presne ako som to videl ja ako CT a ty aj napriek všetkému sa oduješ a nahlásiš ma do PP

15:00 - príkaz poďte za mnou.
15:05 - zvuk otvorenia samotky.
15:08 - samotka otvorená,
15:10 - samotka sa zatvorila (zvuk),
15:12 - začal som brániť Simona, pretože ste boli pri ňom až moc blízko a bol v ohrození.
15:17 - hráč otvoril samotku (áno mal dostať kill, lenže som bol zameraný na teba ako ideš oproti mne a snažil som sa brániť),
Počas písania a zároveň časovania môjho dema som si ho prešiel úplne do detailov a FK si dostal, pretože na deme to je vidieť, ako potom Simon zopakoval príkaz, ale povedal len "TAM" a mojou chybou bolo, že som sa prepočul a napriek tomu som ťa zabil. Na servery som sa ti ospravedlnil ako som už písal vyššie. Celá táto situácia bola komplikovaná, pretože hráči útočili na Simona, tak sa stalo čo sa stalo. Ospravedlňujem sa ti tretí krát

Prikladám sem svoje demo: http://leteckaposta.cz/453721833 (kompetentní si ho pozrite a prosím o vaše vyjadrenie, ďakujem),
p.s.: neviem prečo si zakladal voči mne topik, keďže na servery sme sa o tom rozprávali, ešte som ti aj zapol mikrofón povedal ti presne ako som to videl ja ako CT a ty aj napriek všetkému sa oduješ a nahlásiš ma do PP

-
OMV - Spamerův sluha
Re: djs /FK/ JB 8 mini
Ahojte,
Pozrela som si obe vaše demá. Samotka bola v čase Simonovho príkazu naozaj zavretá a otvoril ju až väzeň. Spaiko dostal FK.
Hráč, ktorý FK dal, sa niekoľkokrát ospravedlnil a nabudúce bude určite pozornejší. Pre tentokrát sa banu vyhne.
Pozrela som si obe vaše demá. Samotka bola v čase Simonovho príkazu naozaj zavretá a otvoril ju až väzeň. Spaiko dostal FK.
Hráč, ktorý FK dal, sa niekoľkokrát ospravedlnil a nabudúce bude určite pozornejší. Pre tentokrát sa banu vyhne.
-
Senorita - Mistr
• Stránka 1 z 1