• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Cheaty na TTT
Ahoj, mohl by mi někdo vysvětlit k čemu ty admini jsou?? Já vám to povim... k naprostýmu hovnu, místo toho aby něco řešili tak se radši odpojí na TTT už několik dní jedou SH, WH, AB... a nikdo to neřeší... já na to abych nahrával dema naprosto mrdám.. když přijde admin a borec tam před ním jede speed hack a on řekne ostatním že bez důkazu nemůže nic.. ale aby si natočil demo to ne... plnou hubu keců máte s dodržovánim pravidel řešíte píčoviny ale aby jste řešili vážný věci to ne.. Adminy můžete úplně zrušit proto že je to opravdu k ničemu když si neumí ohlídat ani ty servery na kterých působí.. Tahle hra je čím dál větší ubohost a s tím celý tým gamesites který působí na TTT.. Děkuji za přečtení s pozdravem MIrek.
- Mirek218
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]Cheaty na TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cheaty na TTT
Už jsem vám to několikrát opakoval.
Pokud jsi potkal cápka co má SH. Tak si myslím že šlo o Hafinku nebo Garua. Mají DIP a po obdržení banu si změní IP a připojí se znova.
Pokud se admin odpojil ze serveru a neprojevil zájem o kickování DIP. Tak zavítej do sekce STÍŽNOSTI NA ADMINY
Souhlasím akorát s tebou s tím, že po nových pravidlech nemá admin skoro žádnou práci. Jen udržovat klid.
Také nechápu proč se zde i hrubě vyjadřuješ. Také mám proti některým věci výhrady ale věřím, že jsi rozumný člověk a příští příspěvek bude více asertivnější.
Dle mého jak se vyjadřuješ tady tak podobně se vyjadřuješ na TTT.
Také nikdo z gamesites nemůže za to, že lidi hackují.
Někteří to zkusí, dostanou ban a poučí se.
Jiní dostanou ban, nepoučí se a cheatují znova.
Pak tu máme DIP. Ale ty se můžou ze serveru pouze vyhazovat. Po každé co se zabanují, tak defakto banuješ nevinného člověka.
Takže si promysli jestli budeš obviňovat Gamesites tým, nebo lidi co vytvořili tyhle externí programy aby ti znepříjemnili herní zážitek. Nikomu nezbývá než doufat, že se to 1 dne vyřeší nějakou ochranou.
Jelikož jsi nic nedodal (Demo, Jména) Tak tvoje stížnost je pro všechny vyřešená.
Pokud jsi potkal cápka co má SH. Tak si myslím že šlo o Hafinku nebo Garua. Mají DIP a po obdržení banu si změní IP a připojí se znova.
Pokud se admin odpojil ze serveru a neprojevil zájem o kickování DIP. Tak zavítej do sekce STÍŽNOSTI NA ADMINY
Souhlasím akorát s tebou s tím, že po nových pravidlech nemá admin skoro žádnou práci. Jen udržovat klid.
Také nechápu proč se zde i hrubě vyjadřuješ. Také mám proti některým věci výhrady ale věřím, že jsi rozumný člověk a příští příspěvek bude více asertivnější.
Dle mého jak se vyjadřuješ tady tak podobně se vyjadřuješ na TTT.
Také nikdo z gamesites nemůže za to, že lidi hackují.
Někteří to zkusí, dostanou ban a poučí se.
Jiní dostanou ban, nepoučí se a cheatují znova.
Pak tu máme DIP. Ale ty se můžou ze serveru pouze vyhazovat. Po každé co se zabanují, tak defakto banuješ nevinného člověka.
Takže si promysli jestli budeš obviňovat Gamesites tým, nebo lidi co vytvořili tyhle externí programy aby ti znepříjemnili herní zážitek. Nikomu nezbývá než doufat, že se to 1 dne vyřeší nějakou ochranou.
Jelikož jsi nic nedodal (Demo, Jména) Tak tvoje stížnost je pro všechny vyřešená.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Není nic snadnějšího než toho hráče nahlásit do PP když máš důkaz nebo si požádat o práva a pomoct nám s udržením pořádku. Nebo mi napsat na steamu a já na server skočím když jsem k dispozici.
Není to pár dnů cheateři vždy byli,jsou a budou bohužel.
Osobně vydržím na serveru déle než oni nebo DIP hráči. Po pár kicku je to přestane bavit.
Jinak, abych mohl hráče trestat tak potřebuji důkaz.(zapínám demo hned po připojení) Jak sám víš tak na TTT je to trošku složitější když nemůžeš vidět všechny hráče bez prozrazení. Proto to chce chvíli času a né hned přes voice chat nadávat a nařizovat co máme dělat,nejsme roboti ani vaši sluhové.
Však tam skoro žádný pravidla nejsou... A pokud nedokážete dodržovat ani těch pár, tak už je to s váma těžký...
Práci máme stále stejnou, jen většina věcí se řeší bez banu, kickem nebo slayem. Aby se předešlo zabugování.
Mirek218 píše:už několik dní jedou SH, WH, AB.
Není to pár dnů cheateři vždy byli,jsou a budou bohužel.
Osobně vydržím na serveru déle než oni nebo DIP hráči. Po pár kicku je to přestane bavit.
Jinak, abych mohl hráče trestat tak potřebuji důkaz.(zapínám demo hned po připojení) Jak sám víš tak na TTT je to trošku složitější když nemůžeš vidět všechny hráče bez prozrazení. Proto to chce chvíli času a né hned přes voice chat nadávat a nařizovat co máme dělat,nejsme roboti ani vaši sluhové.
Mirek218 píše:plnou hubu keců máte s dodržovánim pravidel
Však tam skoro žádný pravidla nejsou... A pokud nedokážete dodržovat ani těch pár, tak už je to s váma těžký...
Septon píše:Souhlasím akorát s tebou s tím, že po nových pravidlech nemá admin skoro žádnou práci. Jen udržovat klid.
Práci máme stále stejnou, jen většina věcí se řeší bez banu, kickem nebo slayem. Aby se předešlo zabugování.
-
Venca23Cze - Mistr
Párkrát stretneš niekoho s cheatami, keď tam admin nie je a už za to môže celý portál?
To určite...
Máš možnosť nám pomôcť a hráča nahlásiť alebo splniť podmienky a práva získať
Zvyšok sú len reči...

Máš možnosť nám pomôcť a hráča nahlásiť alebo splniť podmienky a práva získať

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1