• Stránka 1 z 1
[V]mYšelin/jb1
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
Hráči dostali příkaz ať jdou na stoly, pro hráče v cele to byl nesplnitelný příkaz. Upozornil sem admina do chatu na to, že jeden hráč je v cele, protože sem se bál promluvit do voicu abych nedostal přehoz po adminově varování o používání voicu. Admin nijak nereagoval, další kolo sem sebral odvahu a do voicu adminovi řekl, že sem mu psal o tom, že hráč je zavřený v cele. Zbytek je na demu, pak sem dostal přehoz, podle mě neoprávněný.
2. Důkazy - screenshot / demo
13:50 miselin říká, že nebudeme mluvit do voicu ale psát do chatu
31:20 písu do chatu, že v cele je hráč
33:25 miselin zabijí hráče, který byl v cele a pro kterého byl nesplnitelný příkaz
33:48 začíná dalši kolo a prej mu to nemám psát, když jsem mrtvý i když jsem to napsal ještě živý a pak dostávám přehoz
http://leteckaposta.cz/931206189
Hráči dostali příkaz ať jdou na stoly, pro hráče v cele to byl nesplnitelný příkaz. Upozornil sem admina do chatu na to, že jeden hráč je v cele, protože sem se bál promluvit do voicu abych nedostal přehoz po adminově varování o používání voicu. Admin nijak nereagoval, další kolo sem sebral odvahu a do voicu adminovi řekl, že sem mu psal o tom, že hráč je zavřený v cele. Zbytek je na demu, pak sem dostal přehoz, podle mě neoprávněný.
2. Důkazy - screenshot / demo
13:50 miselin říká, že nebudeme mluvit do voicu ale psát do chatu
31:20 písu do chatu, že v cele je hráč
33:25 miselin zabijí hráče, který byl v cele a pro kterého byl nesplnitelný příkaz
33:48 začíná dalši kolo a prej mu to nemám psát, když jsem mrtvý i když jsem to napsal ještě živý a pak dostávám přehoz
http://leteckaposta.cz/931206189
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
[V]mYšelin/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mYšelin/jb1
Zapomněl jsi dodat že jsi byl následující kolo drzý, ale ok.
Další věc, vzhledem k tomu, že bylo několik hledaných vězňů, plus jsem ještě vysvětloval hráči situaci proč dal mfk (začež se omluvil) tak jsem vyjímečně neměl šanci vnímat chat. Když jsem si všiml toho že někdo psal že je hráč v cele, tak si to psal ty. Mrtvý. Hráč v cele měl na sebe upozornit, což neudělal. Dostal kill. Ode mne vše.
Další věc, vzhledem k tomu, že bylo několik hledaných vězňů, plus jsem ještě vysvětloval hráči situaci proč dal mfk (začež se omluvil) tak jsem vyjímečně neměl šanci vnímat chat. Když jsem si všiml toho že někdo psal že je hráč v cele, tak si to psal ty. Mrtvý. Hráč v cele měl na sebe upozornit, což neudělal. Dostal kill. Ode mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
A ještě k tomu co jsem řekl ohledně toho přehazování, jsou tu 2 situace: ta první, že mi ct smrkalo do mikrofonu a mluvilo když jsem mluvil já.
A druhá, nahlašování nevýhod, a tak dále.
A druhá, nahlašování nevýhod, a tak dále.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Zapomněl jsi dodat že jsi byl následující kolo drzý, ale ok.
několik hledaných vězňů? hledaný vězeň byl ten, který zabil mě po tom jak jsem te upozornil na to, ze hrac je v cele a když nejsi schopný vnímat chat a potrebujes nekomu neco vysvetlit tak si mel nechat simona nekomu jinemu
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
Jeden vězeň běhal u fotbalovýho hřiště, druhý byl na střeše zbrojky, co k tomu víc dodat. A myslíš že by někdo mohl simonovat když jsem se něco snažil vysvětlit? To kolo proběhlo v klidu, takže ez.
-
Miselin308 - Mistr
Nebudem strkať nos do cudzích sťažností.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Musíš vedieť racionálne rozlíšiť kedy hovoriť môžeš a kedy nie. Miselin v podstate neurobil nič proti pravidlám, ale na druhú stranu by si mal dávať väčší pozor na celkové dianie v hre (hra, chat, voice).
Ak admin nezvláda tieto základné veci a vyhovára sa na hľadaného hráča, tak je niekde problém. Tak isto ako keď argumentuje to, že hráč nenapísal, že je zavretý a popri tom to hlásili CT.
Sťažnosť z časti oprávnená.
Ak admin nezvláda tieto základné veci a vyhovára sa na hľadaného hráča, tak je niekde problém. Tak isto ako keď argumentuje to, že hráč nenapísal, že je zavretý a popri tom to hlásili CT.
Sťažnosť z časti oprávnená.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1