• Stránka 1 z 1
[Nedostatočné]Bob_Kok/Kazení PP/ JB4
Nick hráče: Bob_Kok
SID hráče: STEAM_0:0:449634596
Screen SID hráče: Nestihl jsem screen hráče odpojil se dříve než jsem stačil napsat "status" do konzole
Odkaz na hráčův HlStats: zde
Přibližný datum a čas: 14.7 22:20
Server: JailBreak 4
Popis situace: Měl jsem PP a hráč se rozhodl že mě jenom tak zabije
Důkaz: zde
Časovač:
Kazeni PP: 39:30
SID hráče: STEAM_0:0:449634596
Screen SID hráče: Nestihl jsem screen hráče odpojil se dříve než jsem stačil napsat "status" do konzole
Odkaz na hráčův HlStats: zde
Přibližný datum a čas: 14.7 22:20
Server: JailBreak 4
Popis situace: Měl jsem PP a hráč se rozhodl že mě jenom tak zabije
Důkaz: zde
Časovač:
Kazeni PP: 39:30
CS:GO 2019 Start Play
JB Player <3
PUB Player <3
TTT Player <3
Steam https://steamcommunity.com/id/beta_user_papa/
JB Player <3
PUB Player <3
TTT Player <3
-
JonnyGS - Pokročilý
[Nedostatočné]Bob_Kok/Kazení PP/ JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bob_Kok/Kazení PP/ JB4
Chtěl bych se vyjádřit zde k tomuto příspěvku a chtěl bych poprosit, aby když se něco takového stane, tak aby si dotyčný dotčený hráč opravdu zkontroloval, že se prohřešek opravdu stal a pustil si to demo, aby kontroloři neměli s tím tolik práce.
Screenshot SID hráč stihnout mohl, protože jsem na serveru hrál ještě minimálně dalších 10 minut poté.
Přál bych si, aby se kontrolor podíval poté na úhel pohledu co jsem viděl já, kdyby měl nahlašovatel jen pohled jeho.
Měl PP stříleli se tam AWP a naráz mě něco hitlo a měl jsem 12hp, možná opravdu mě nehitl cíleně a byl to nějaký průstřel, že střelil protivníka v PP i mě, ale to já v té situaci nemohl posoudit a zabil jsem ho jelikož se mi ubrala HP a jestli to bylo tak, tak bych chtěl poprosit o zpravení této chyby.
Bob_Kok
Screenshot SID hráč stihnout mohl, protože jsem na serveru hrál ještě minimálně dalších 10 minut poté.
Přál bych si, aby se kontrolor podíval poté na úhel pohledu co jsem viděl já, kdyby měl nahlašovatel jen pohled jeho.
Měl PP stříleli se tam AWP a naráz mě něco hitlo a měl jsem 12hp, možná opravdu mě nehitl cíleně a byl to nějaký průstřel, že střelil protivníka v PP i mě, ale to já v té situaci nemohl posoudit a zabil jsem ho jelikož se mi ubrala HP a jestli to bylo tak, tak bych chtěl poprosit o zpravení této chyby.
Bob_Kok

"No pain, no gain."
-
Atilos - CS2 Admin
Atilos píše:Chtěl bych se vyjádřit zde k tomuto příspěvku a chtěl bych poprosit, aby když se něco takového stane, tak aby si dotyčný dotčený hráč opravdu zkontroloval, že se prohřešek opravdu stal a pustil si to demo, aby kontroloři neměli s tím tolik práce.
Bob_Kok
1: při PP nejde střílet do někoho jineho než je vybrán
2: na demu jde krásně vidět jak po pp stojím z nožem
Hezký den. Jonny
CS:GO 2019 Start Play
JB Player <3
PUB Player <3
TTT Player <3
JB Player <3
PUB Player <3
TTT Player <3
-
JonnyGS - Pokročilý
Hráč Bob_Kok ti naozaj FK nedal, na deme je krásne vidieť, že si mu ubral.
Mohlo to byť tým, že keď si zabil CT tak prestrelom si trafil aj Bob_Koka ale to Bob_Kok vedieť nemohol.
Nedostatočné.
Mohlo to byť tým, že keď si zabil CT tak prestrelom si trafil aj Bob_Koka ale to Bob_Kok vedieť nemohol.
Nedostatočné.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1