• Stránka 1 z 1
FPS problém
Ahoj, čau.
Tento thread dělám proto, abych se dozvěděl jak na FPSka.
Mám nový, ale starší PC. 1.6 GHZ, 2 GB ram, atd atd. Prostě shittyPC
Moje FPS, skacou na 50 až 70, Když zapnu správce úloh, běží na 90
Jenže si nechci kurvit PC takže máte nějaké rady?
A rada "kup si novej PC" fakt neberu.. ;"D
Tento thread dělám proto, abych se dozvěděl jak na FPSka.
Mám nový, ale starší PC. 1.6 GHZ, 2 GB ram, atd atd. Prostě shittyPC
Moje FPS, skacou na 50 až 70, Když zapnu správce úloh, běží na 90
Jenže si nechci kurvit PC takže máte nějaké rady?
A rada "kup si novej PC" fakt neberu.. ;"D
- droptech
- Kolemjdoucí
FPS problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS problém
Aha, takže keď zapneš nejaký program (e.g Správca Úloh), tak sa ti kur*í PC?
To je mi novinka...
Aký máš vlastne problém? Píšeš, že normálne máš 50 - 70 fps, a so spusteným správcu úloh okolo 90 fps. Tak si po každý krát spusti správcu úloh nie..? A od takého PC nemôžeš čakať, že ti utiahne CS-ko 500+ fps.
To je mi novinka...
Aký máš vlastne problém? Píšeš, že normálne máš 50 - 70 fps, a so spusteným správcu úloh okolo 90 fps. Tak si po každý krát spusti správcu úloh nie..? A od takého PC nemôžeš čakať, že ti utiahne CS-ko 500+ fps.
-
NeKRoZ - Amatér
NeKRoZ píše:Aha, takže keď zapneš nejaký program (e.g Správca Úloh), tak sa ti kur*í PC?
To je mi novinka...
Ano kurv* se mi PC, když to zapínáš pořád, z důvodu toho, že ti nefunguje grafika správně, tak prostě si tím zničíš PC.
Zbytečně se to přehřívá, apod..

Když zapnu PC, mám prioritu jakoby "normální" ale využívá to hrozně moc té "aktivity". Sorry, nevím jak to napsat, prostě to žere hodně energie z PC

Nejde prostě lock-nout fpska na 100?

- droptech
- Kolemjdoucí
Tak máš slabý PC no... nenapísal si akú máš graf. kartu, CPU nič... napísal si len RAM. A s 2GB RAM rozbehneš max. Win XP.
Takže jedine kúpiť nový PC, alebo upgradovať komponenty. Nič viac s tým nespravíš. RAM odporúčam navýšiť aspoň na 8GB, aby ti ako tak stíhal PC a nesekal OS.
Takže jedine kúpiť nový PC, alebo upgradovať komponenty. Nič viac s tým nespravíš. RAM odporúčam navýšiť aspoň na 8GB, aby ti ako tak stíhal PC a nesekal OS.
-
NeKRoZ - Amatér
Zabudol som doplniť:
Pokiaľ nemáš veľa peňazí, nemusíš si kupovať nový PC, môžeš si kúpiť repasovaný. Ale nečakaj od toho zázraky, keďže repasované PC majú väčšinou staršie komponenty. Ale určite bude výkonnejší než ten tvoj shit čo máš teraz.
ALEBO:
Môžeš hrať hry cez platený program Parsec: Cloud Gaming (cca 39,-€/mes.) a utiahne ti to aj GTA V na ultra detaily (mám vlastné skúsenosti, odskúšané) akurát potrebuješ silnejší internet. Dôležitý údaj ohľadne tohoto je teda Upload (zmeraj tu). Je to celkom fajn program, akurát teda platíš si za hranie...
V chatboxe na hl. stránke fóra si niekde písal, že nie je práca, resp. že si zrejme nevieš nájsť prácu.
www.profesia.cz / www.profesia.sk <- Tu si nájdeš prácu doslova za 5 minút
.
Pokiaľ nemáš veľa peňazí, nemusíš si kupovať nový PC, môžeš si kúpiť repasovaný. Ale nečakaj od toho zázraky, keďže repasované PC majú väčšinou staršie komponenty. Ale určite bude výkonnejší než ten tvoj shit čo máš teraz.
ALEBO:
Môžeš hrať hry cez platený program Parsec: Cloud Gaming (cca 39,-€/mes.) a utiahne ti to aj GTA V na ultra detaily (mám vlastné skúsenosti, odskúšané) akurát potrebuješ silnejší internet. Dôležitý údaj ohľadne tohoto je teda Upload (zmeraj tu). Je to celkom fajn program, akurát teda platíš si za hranie...
V chatboxe na hl. stránke fóra si niekde písal, že nie je práca, resp. že si zrejme nevieš nájsť prácu.
www.profesia.cz / www.profesia.sk <- Tu si nájdeš prácu doslova za 5 minút

-
NeKRoZ - Amatér
NeKRoZ píše:Zabudol som doplniť:
ALEBO:
http://www.profesia.cz / http://www.profesia.sk <- Tu si nájdeš prácu doslova za 5 minút.
Diky moc za vse co si napsal, PC bude nový. Díky i za ty práce, možná už mám jednu. Sice 19k ale tak aspoň něco.
Tohle je aspoň portál na úrovni ty vole

- droptech
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1