• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Admin Sydney JB/2
Admin Sydney
Situace:prvně než příjdu na moment situace vysvětlím jednu jedinou věc a to že jestli že někdo dokáže dělat to samé co dělám já bez scriptu tak si nemyslím že ban který mi admin sydney udělil nebyl oprávněnej jelikožskoro každej má autobhop script tak by každej který je má by měl být též zabanovan ale jelikož sydney přišel na server 2x semnou švihl o zem a začal mě tam urážet a poté mě zabanovat za pouhý script který bych ani nepotřeboval jelikož to jde udělat i bez stahovaných scriptu tak si nemyslím že ban je oprávněni a řešení situace admina správný jestli že sem vám nevysvětlil to co myslím dostatečně tak je mi to líto ale prostě Sydney by neměl být admin jelikož ostatní adminové to přehlíželi nebo mě pouze slaynuli jelikož věděli že za takovouhle věc je zbytečný dávat ban
konec tečka Sydney vyjádřise jak chceš prostě si myslím že se nechováš správně
Situace:prvně než příjdu na moment situace vysvětlím jednu jedinou věc a to že jestli že někdo dokáže dělat to samé co dělám já bez scriptu tak si nemyslím že ban který mi admin sydney udělil nebyl oprávněnej jelikožskoro každej má autobhop script tak by každej který je má by měl být též zabanovan ale jelikož sydney přišel na server 2x semnou švihl o zem a začal mě tam urážet a poté mě zabanovat za pouhý script který bych ani nepotřeboval jelikož to jde udělat i bez stahovaných scriptu tak si nemyslím že ban je oprávněni a řešení situace admina správný jestli že sem vám nevysvětlil to co myslím dostatečně tak je mi to líto ale prostě Sydney by neměl být admin jelikož ostatní adminové to přehlíželi nebo mě pouze slaynuli jelikož věděli že za takovouhle věc je zbytečný dávat ban
konec tečka Sydney vyjádřise jak chceš prostě si myslím že se nechováš správně

Freezyy
-
Freezyy - Amatér
[Vyriešené]Admin Sydney JB/2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Sydney JB/2
Ehm, cože? Za prvé, nemáš to podle vzoru. Za druhé, jaké nadávky? Autista hnusný má od nadávek daleko, jen jsem dával najevo jak moc mám rád když tam někdo skáče se scriptama. A nevymlouvej se že nic nemáš, z místa vyletět od cel tou rychlostí když je fps lock na 100? To určitě.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
1.nikdo se tu nevymlouvá za 2.to že si občas poposkočim neznamená žecheatuju za 3.najdi si význam autismu jelikož zdravý člověk být autista nemuže proto je to urážka
kdybych ti já řekl autisto hned se naštveš a začneš tam semnou házet nebo mě mutneš
4.ty by jsi se měl zamyslet nad tim jak z hráčema zacházíš to jestli mi ban zustane už je mi u prdele ale chovej se dospěle 

Freezyy
-
Freezyy - Amatér
Freezyy píše:poté mě zabanovat za pouhý script který bych ani nepotřeboval jelikož to jde udělat i bez
Priznávaš, že si používal script a toto je tvoja výhovorka?
Admin vysvetlí s kým z CHH teamu konzultoval ban a prečo ho následne neskrátil, keď ide o Bhop.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
heh já si to přiznám ale já aspon uznám že sem udělal chybu a když už tak proč mě pouze nezabanoval a nemlčel
mě nejde o to jestli scriptuju ale jak vy se chováte trošku se proberte
kdybych vás tu taky urážel že jste autisti taky se vám to nebude líbit

Freezyy
-
Freezyy - Amatér
Ban pokladám teda za oprávnený. Skrátil som ho na dĺžku, akú má mať 
Správanie a postupy admina už vyriešime mimo sťažnosti, o to sa báť nemusíš
Pokladám za vyriešené

Správanie a postupy admina už vyriešime mimo sťažnosti, o to sa báť nemusíš

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1