• Stránka 1 z 1
[V]Neopravnený ban ...
Zdravím vas som moc rad že sem možem pisat kvoli inteligentovy ktorý mi dal ban bol to pan MGR bozi bic samozrejme že mi je tento velice sympatický zakomplexovaný admin známi
... Dostal som ban za to že hráč ktorý utočil pri vzbure bol zabitý a začal plakat ze dostal FK zhodou nahod mal nik ano vas admin P4tO, pán boží bič sa ho zastal že vraj mu mam dat VD tak som odpovedal že VD nedostane lebo dal rekonekt a ani by som mu ho nedal pretože ho dostal opravnene ... a bum mam to na 24 hodín
... takže ako som vravel ked je toto vas opravnene tak sa chodte liečiť a prajem vam vela stastie :*

- kolleris
- Kolemjdoucí
[V]Neopravnený ban ...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neopravnený ban ...
Nejsme zde sice ve stiznostech na adminy, ale presto se ti sem vyjadrim.
Ban jsi dostal za to, ze jsi dal FK hraci Pato. Kontroloval jsem kvuli tomu jeste HLTV zaznam, kde se FK potvrdil. Po znovunapojeni na server jsem te vyzval, abys dotycnemu VD dal, nacoz jsi odvetil: "ze si dal hrac rr, nicmene ani kdyby si ho nedal, tak bych mu VD nedal." Kazice hry na serveru nepotrebujeme.
Ban jsi dostal za to, ze jsi dal FK hraci Pato. Kontroloval jsem kvuli tomu jeste HLTV zaznam, kde se FK potvrdil. Po znovunapojeni na server jsem te vyzval, abys dotycnemu VD dal, nacoz jsi odvetil: "ze si dal hrac rr, nicmene ani kdyby si ho nedal, tak bych mu VD nedal." Kazice hry na serveru nepotrebujeme.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: Neopravnený ban ...
Ano to presne som povedal čo si napísal ... samozrejme hrač dal RR a pravo na VD nemal :* tak si hon sebavedomie inde CS na to nie je 

- kolleris
- Kolemjdoucí
Re: [V]Neopravnený ban ...
Ak to chceš riešiť, napíš to do správnej sekcie. Táto má iný účel.
-
Senorita - Mistr
• Stránka 1 z 1