Staňte se jedním z nás a rozšiřte řady našeho admin týmu.

[Zamítnuto] Admin - FiveM RolePlay

Příspěvekod BaBcaS » 20 črc 2019, 21:00

Nick na serveru: BaBča
SID: 76561198118401229
Věk: 17
Bany, které jsem dostal: Žádný ban jsem nedostal.

Proč právě já: Někdy mě fakt štve jak se na serveru porad mixuje a porad se tam dela ruzne FailRP a ja bych tomu chtel zabranit. At to vidim v nejakych clipech od nejakych streameru na Gamesites, nebo primo s cim se ja setkam na serveru. Ja vim, ze ja to cele tohle nezastavim, ale kdyz se to bude postupne banovat tak za chvili z toho bude dobrý server na RP. Jinak jsem přátelský. Umím podle mě vysvětlovat věci kdyby dělali lidi na serveru bordel, bral bych jsem si je do roomky na TSku a vysvetlil bych to tam, abych ve hre zbytecne nemixoval.

Zkušenosti s GTA: GTA celkově jsem si koupil asi před rokem. Dohral jsem singleplayer a pak jsem objevil RolePlay. Na FiveM mam odehráno něco málo přes 800hodin. Za mou RP "kariéru" jsem vyzkoušel různé RP servery. Některé byli dobré, některé příšerné. Také jsem si vyzkoušel být admin na dvou RP serverech které už zanikli. Dle mého jsem byl dobrý admin na těch serverech. (nebude je jmenovat kvůli reklamě i když zanikli) Rozhodoval jsem se vždy poctivě vůči pravidlům na serveru.

Popis mé RP postavy: Jmenuji se Alex Hunter. Je mi 23 let. Přiletěl jsem z Chicaga, kde jsem vyrůstal až doteď. Bohužel dětsví jsem neměl moc hezké. Můj otec byl silný kůřák a když mi bylo 15. tak mu zjistili, že má rakovinu. A rok poté umřel. Jelikož jsme po smrti mého otce neměli moc peněz tak moje máma šetřila peníze na přelet do Los Santos aby jsme tam začali úplně nový život. Let byl naplánovanej na mé 23. narozeniny. Pár měsíců před odletem moje máma měla vážnou nehodu a na místě byla bohužel mrtvá. Mě nic jiného nezbývá než odletět do Los Santos. Můj životní sen byl se stát mechanikem a tunit vozidla jak legalnim tak i nelegalnim tuningem. Zatim se to nedari, ale to se muze zmenit!
--------------
Děkuji předem za přečtení a snad se Vám moje přihláška bude líbit.
Přeji hezký zbytek dne.
BaBča.
BaBcaS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Admin - FiveM RolePlay

od Rumcajz » 20 črc 2019, 21:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin - FiveM RolePlay

Příspěvekod TheRohlikar » 24 črc 2019, 23:24

Dobrý večer,

hraj u nás trochu déle a určitě se nad tím dá přemýšlet. :)

Zamítnuto.
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS2 Admin
CS2 Admin

Zpět na Nábory Adminů a WL testerů