• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva na Superhero
Názov: Superhero
Dobrý deň rád by som požiadal o admin práva na SuperHero
Nick v hre: TatkaSmoula
Nick na fóre:AFKlukas
Profil na fóre ://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Vek: 16 27.8 mam 17
Hlstat: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=3354
Steam ID: STEAM_0:0:188175712
Steam nick : TatkaSmoula.sk
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Snažím sa byť kultivovaný aby som si užiť hru. Takže nemám žiadny ban.
Keď som bol mladší a mal som nosteam priznám sa mal som ban ale od tej doby som sa zmenil a zlepšil
Niečo o sebe : Ahojte volám sa Lukáš mam 16 rokov rád sa zabávam.Najradšej hrám cs 1.6 alebo sa prechadzať sa po meste alebo dedine.Hrávam tu dlhší čas len vždy som prišiel na server o deň na to bol restart. Bývam na Slovensku v Topoľčanoch to bude asi o mne všetko
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Mám rád dobre hry kde si môžete zahrať normalne z kamarátmi a nemať strach že keď vybehneš nedá ti automaticky hlavu. Chcel by som sa stať adminom preto aby aj ostatný hrači mali peknú hru a dobrý deň aby mohli v klude prísť na server kde nebudú Cheateri
Ďakujem za odpovede prajem vám všetkým pekný deň

Dobrý deň rád by som požiadal o admin práva na SuperHero
Nick v hre: TatkaSmoula
Nick na fóre:AFKlukas
Profil na fóre ://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Vek: 16 27.8 mam 17

Hlstat: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=3354
Steam ID: STEAM_0:0:188175712
Steam nick : TatkaSmoula.sk
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Snažím sa byť kultivovaný aby som si užiť hru. Takže nemám žiadny ban.
Keď som bol mladší a mal som nosteam priznám sa mal som ban ale od tej doby som sa zmenil a zlepšil

Niečo o sebe : Ahojte volám sa Lukáš mam 16 rokov rád sa zabávam.Najradšej hrám cs 1.6 alebo sa prechadzať sa po meste alebo dedine.Hrávam tu dlhší čas len vždy som prišiel na server o deň na to bol restart. Bývam na Slovensku v Topoľčanoch to bude asi o mne všetko

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Mám rád dobre hry kde si môžete zahrať normalne z kamarátmi a nemať strach že keď vybehneš nedá ti automaticky hlavu. Chcel by som sa stať adminom preto aby aj ostatný hrači mali peknú hru a dobrý deň aby mohli v klude prísť na server kde nebudú Cheateri
Ďakujem za odpovede prajem vám všetkým pekný deň

-
AFKlukas - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva na Superhero
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva na Superhero
Za posledný mesiac nemáš na serveri nahratých ani 5 hodín... Akú mám záruku, že ak získaš práva tak budeš aktívny? 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Za posledný mesiac nemáš na serveri nahratých ani 5 hodín... Akú mám záruku, že ak získaš práva tak budeš aktívny?
viem snažím sa tu aktivitu zlepšiť.Vždy keď môžem idem na aspoň na tých par minút na server len poslednej dobe som bol na brigade a neviem prečo mi dal nočné zlepším tu aktivitu sľubujem. posnažil by som sa aby som na serveri bol minimalne 2-3 hodiny dene

-
AFKlukas - Kolemjdoucí
Ahoj, vzhledem k cheaterské minulosti, nejistotou v tvé aktivitě, nejdříve prosím projdi akademií a pokud to zvládneš, dokážeš nám, že jsi obstojný kandidát a rád ti dám šanci projevit se u pohovoru. Prosím tedy tu akademii.
Zamítnuto

Zamítnuto
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1