Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] ALFA Trejtr / TTT

Příspěvekod Trejtr » 25 črc 2019, 11:46

Nick na serveru : ALFA Trejtr

SID: STEAM_1:1:500447284

Sekce, na které chci práva: TTT

Věk: 15

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=18895

Bany, které jsem dostal: Na TTT jsem dostal jednou ban za random kill (bylo to na starém účtě.)
Také jsem dostal VAC BAN nejspíš za bhop - neměl jsem hacky a ani nemám :). Nyní už matchmaking
nehraju abych ho nedostal znova.

Něco o mně: Zdravím . Jmenuji se Dušan , je mi 15 let .Ve hrách vystupuji pod přezdívkou Trejtr . Bydlím ve středočeským kraji nedaleko Kolína. Hraju florbal a umím hrát šachy . Mám psa , ten se jmenuje Luky a je mu 12 let :). Je to už takový stařík ale přesto ho mám rád. Jinak žiju se 2 sourozenci a rodiči.

Proč právě já: Rád pomáhám druhým, na TTT mám už spoustu hodin nahráno a jsem aktivní denně 3-5 hodin . PC mám si myslím dost dobrý takže mi ve hře neujde jediný detail (myslím to tak že prostě nemám lagy). Díky tomu že na serveru hraji často , znám všechna pravidla ,a občas i nějakýmu hráčovi naprosto v klidu vysvětlím pravidla nebo např. poradím jak se kupuje VIP. Hlavní důvod proč žádám o práva je to že mě štvou hráči co jsou toxický a pak dávají randomy . Na TTT mám nahráno něco kolem 200h.

Zkušenosti s CS:GO: Se samotnou hrou mám myslím dost dobré zkušenosti, a hru plně ovládám. Také jsem se skvěle naučil bhopovat. Nikdy jsem nebyl na jiným serveru admin . Hraju pouze na gamesites protože to je asi jediný server/portál co mi vyhovuje.

Poznámky: v podpisu mám hlstats ze starého účtu.
Trejtr
CS:GO Admin
CS:GO Admin

[Zamietnuté] ALFA Trejtr / TTT

od Rumcajz » 25 črc 2019, 11:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ALFA Trejtr / TTT

Příspěvekod ZelezoBeton » 26 črc 2019, 14:53 VIP

Pridaj si ma na steame.

Po vzájomnej dohode zamietnuté, môžeš si znova požiadať o mesiac.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů