• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor] Čisticí prostředek/FK
Dobrý večer všem zaměstnancům téhle stránky
Chci nahlasit hrace, byl to Sawo nebo nějak tak, proste nějaký čisticí prostředek.
On řekl ať si cupneme a ze se máme dívat na nohy, které jsem nevidel, tak jsem se díval na kamarádovi na nohy a dal mi fk.
Následně tenhle kluk z vesnice se odpojil od ct a řekl ze má vysoké pingy, jelikož je farmář,
Rad bych podotkl, ze se jeho nerozumným jazykem vyjadřoval zcela nevhodným způsobem a snažil se říkat lichotky klukům mladších 10 let. Bylo to na mapě citrus od toho zelezoasfalta a čas kolem 18:06.
Díky
Chci nahlasit hrace, byl to Sawo nebo nějak tak, proste nějaký čisticí prostředek.
On řekl ať si cupneme a ze se máme dívat na nohy, které jsem nevidel, tak jsem se díval na kamarádovi na nohy a dal mi fk.
Následně tenhle kluk z vesnice se odpojil od ct a řekl ze má vysoké pingy, jelikož je farmář,
Rad bych podotkl, ze se jeho nerozumným jazykem vyjadřoval zcela nevhodným způsobem a snažil se říkat lichotky klukům mladších 10 let. Bylo to na mapě citrus od toho zelezoasfalta a čas kolem 18:06.
Díky
-
SimirGerkhan - Amatér
[Mimo vzor] Čisticí prostředek/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Čisticí prostředek/FK
SimirGerkhan píše:Dobrý večer všem zaměstnancům téhle stránky
Díky
Takže nahlásuješ mňa ako vidím. Ale ujasníme si zopár informacíi.
Takže
1. Nemáš to podle vzoru
2. Neviem prečo mňa nahlásuješ keď poslednú dobu ani do CT nechodím.
3. Zmýlil si si meno aj to sa stáva. Lebo ja vysoké pingy nemám a nikdy som nemál.
4. Aspoň keď niekoho nahlásuješ sprav to podľa vzoru a so spravným menom hráča.
5. Chcel by som vidieť to demo.

-
AwpOnly - Spamer
Re: Čisticí prostředek/FK
Takže, nejsi PP kontrolor, tak se tady nevyjadřuje a neponaučuj ostatní neznalé lidi
-
SimirGerkhan - Amatér
• Stránka 1 z 1