• Stránka 1 z 1
Kosso JB
Popis situace - Votol sa hrac (1)Gamesites. Bolo nas 8 CT na serveri. Kedze nas bolo 8 CT tak na VOTE bolo potreba 6/8 hlasov, zeby server kickol daneho hraca. Po tym ako to hraca odpojila. Admin Kosso potrestal "L0GiC1337" + "Marketa". Aspon podla toho co viem, nato zeby admin niekoho trestal si musi byt 100% isty o tom ze dany hrac porusil pravidla, alebo zeby mal nejaky dokaz na to (preto v PP su potrebne dema) alebo zeby admin sam ten dany prehriesok videl.
Takze za prve, z tejto situacii admin si nebol ani 100% isty kto mohol dat vote, nema ani dokaz, a ani to sam nevidel. Tak by som rad vedel preco admin postrestal iba tych 2 hracov.
A za dalsie, by som rad vedel preco teda admin potrestal iba 2/6 CT ktore musili dat to VOTE do konzole.
Mne nejde ani o to ze admin potrestal mna za vote, ale o to ako si mohol byt admin 100% isty alebo mat dokaz natoze sme skutocne to Vote dali, a dalej preco admin nepotrestal aj tych ostatnych hracov ktory dalo vote.
//chatlog na otazku zaco som dostal vote
2. Důkazy - Neni potreba
Takze za prve, z tejto situacii admin si nebol ani 100% isty kto mohol dat vote, nema ani dokaz, a ani to sam nevidel. Tak by som rad vedel preco admin postrestal iba tych 2 hracov.
A za dalsie, by som rad vedel preco teda admin potrestal iba 2/6 CT ktore musili dat to VOTE do konzole.
Mne nejde ani o to ze admin potrestal mna za vote, ale o to ako si mohol byt admin 100% isty alebo mat dokaz natoze sme skutocne to Vote dali, a dalej preco admin nepotrestal aj tych ostatnych hracov ktory dalo vote.
//chatlog na otazku zaco som dostal vote
- Kód: Vybrat vše
2019-07-28 17:05:37 čus.
2019-07-28 17:05:34 logy sú cesta.
2019-07-28 17:05:30 chlapci forum viete kde je, viac sa nevyjadrujem :D.
2019-07-28 17:05:16 jaj hej v miestnosti sa vote neda dat.
2019-07-28 17:04:47 za vote obaja.
2019-07-28 17:04:25 vote.
2019-07-28 17:04:20 ani sa nepýtajte zaco a budte radi ze len prehoz.
2019-07-28 17:04:10 asi bug.
2019-07-28 17:02:49 klidek.
2. Důkazy - Neni potreba

-
L0GiC1337 - Sponzor
Re: Kosso JB
Serus.
Predtým mapa ten FK nespomenieš ? Ktorý si náhodou dal tomu istému hráčovi ako vote ? Posledné kolo ?
A neskúšaj ani písať, že si mu nahlásil VD keď to bol úmyselný FK
Takto to nefunguje že kto sa ti nepáči mu dáš FK a ak je tam náhodou admin tak dáš VD. Za to si dostal len slay. Asi som fakt dal malý trest. Ok k veci:
Ty aj Markétka ste boli niekoľko krát trestaní či už za free VD, bugovanie bodov atď. Cheaty ani nespomínam. Netreba mi ani titul Ing. (ktorý btw mám haha) aby mi bolo jasné, že minimálne vy 2 ste dali vote. Markétka písal do pošty, ty na steam (kamoši u CT sorka). Dostali ste za to prehoz. zase LEN prehoz. Ostatných CT som následne upozornil do voice nech sa to neopakuje lebo len pri prehoze to neskončí. Ich som netrestal kedže pri vás aj bez dôkazu je jasné, že ste vote dali.
Ale spýtam sa takto: Tvrdíš, že si vote nedal ?
Predtým mapa ten FK nespomenieš ? Ktorý si náhodou dal tomu istému hráčovi ako vote ? Posledné kolo ?

Ty aj Markétka ste boli niekoľko krát trestaní či už za free VD, bugovanie bodov atď. Cheaty ani nespomínam. Netreba mi ani titul Ing. (ktorý btw mám haha) aby mi bolo jasné, že minimálne vy 2 ste dali vote. Markétka písal do pošty, ty na steam (kamoši u CT sorka). Dostali ste za to prehoz. zase LEN prehoz. Ostatných CT som následne upozornil do voice nech sa to neopakuje lebo len pri prehoze to neskončí. Ich som netrestal kedže pri vás aj bez dôkazu je jasné, že ste vote dali.
Ale spýtam sa takto: Tvrdíš, že si vote nedal ?

-
KosSo - Spamer
KosSo píše:Ty aj Markétka ste boli niekoľko krát trestaní či už za free VD, bugovanie bodov atď. Cheaty ani nespomínam. Netreba mi ani titul Ing. (ktorý btw mám haha) aby mi bolo jasné, že minimálne vy 2 ste dali vote. Markétka písal do pošty, ty na steam (kamoši u CT sorka). Dostali ste za to prehoz. zase LEN prehoz. Ostatných CT som následne upozornil do voice nech sa to neopakuje lebo len pri prehoze to neskončí. Ich som netrestal kedže pri vás aj bez dôkazu je jasné, že ste vote dali.
Ja osobne som dal na hraca vote, kedze za mna nehraje podla pravidiel, preto som mu JA osobne dal Vote, 1/6.
Ja by som rad ale od teba poziadal dokazy na zaklade ktorych zi nas potrestal, a tie ostatne CT nie. Nejaky screen alebo nieco.

-
L0GiC1337 - Sponzor
Dodej sem server, datum a cas, kdy se to stalo, podivam se na to.
Pokud se Kossova verze potvrdi, obdrzis ban, za ktery si UB nebudes moct zajistit, nebot sasky tu z nikoho delat nebudes.
Pokud se Kossova verze potvrdi, obdrzis ban, za ktery si UB nebudes moct zajistit, nebot sasky tu z nikoho delat nebudes.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Maxipes píše:Dodej sem server, datum a cas, kdy se to stalo, podivam se na to.
28. 07. 17:05 jail_nuke_v3 http://hltv.fakaheda.eu/20312-190728170 ... v3.dem.zip
jaka kossova verze?? na tej mape bolo ziadne bugovanie bodov, ani free VD, ani nic co pise...
Ja som napisal ze ja som hracovi osobne dal VOTE, lebo za mna nebol hodny byt CT, a to ze dalsi 6 dali dali tak isto VOTE, zato ja nemozem, na serveri som nepropagoval zeby CT dali vote hracovi.

-
L0GiC1337 - Sponzor
L0GiC1337 píše:za mna nebol hodny byt CT
Ale ty o tom nerozhodujes. Ani nebudes. Zapamatuj si to.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
V životě jsem nebugoval body, a free vot ejsem nedal, jkste nespravedliví, a měli by jste si věci ověřovat, a z Vaší logiky plyne, jak jste psali, že už jsem si několikrát dříve něco bugovali vyplívá, že automaticky za vše můžeme my, tak naco dáváte resety o nějakých eventech? Jste jen vázaní na fame a na peníze, FK se tu spíše neřeší, je mi zle. S tímto nebudete slavní nikdy, díky za super odpověd, Maxipes a KoSso, frajeři 

DnB ❤️
-
AliA - Drbna
• Stránka 1 z 1