I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Angel of Darkness / JB

Příspěvekod Knightf » 23 črc 2019, 19:43

Název tématu [Server / Nick admina]: jb 2 / Angel of Darkness

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198837231369

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Angel si nevšímá hry , a mohl zabránit 2x FK.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/606124574

Časy: 28:45-29:39 - Simon řekne vyberte si modrou nebo červenou a běžte do ní. Nadále simon řekne že barva která padne tak hráči v ní budou mít výhodu . Po celou dobu Angel nezasáhl a Simona nijak neupozornil. Tudíž 2 hráči včetně Angela dostali free výhodu.

31:30 - 32:00 - Ze situace je jasné že Simonovi nejde mik Angel si koupí hasák. Poté simon otevře cely a Agel si koupí invis. Nakonec pozabíjí všechny CT ale to že Simonovi od začátku kola nešel mik Angel neřešil.

45:10 -( můžete shlédnout do konce, ale nejdůležitější je tak první minuta ) - Simon řekne běžte do červené nebo do modré barvy nadále simon řekne barva která padne hráči v té barvě umřou . Admin celou dobu bez reakce. Po celé té době co mohl zasáhnout tak zasáhl , ale ne úplně chytře , Protože řekl ,, teď jsem to slyšel i já " ( protože předtím v chatu jsem ho na to upozorňoval když nereagoval v první vyčasované situaci) . Admin se měl zachovat jinak a neměl dovolit tomu aby padl 2x FK.
Nakonec jsem čekal že se simon omluví nebo to admin nějak vyřeší , ale jediné řešení bylo toto. A omluva od simona žádná. ( tudíž měl odejít s banem ale to se nestalo ) https://ctrlv.cz/C4iK zde posílám chat jak situaci admin vyřešil...
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
Knightf
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyřešeno] Angel of Darkness / JB

od Rumcajz » 23 črc 2019, 19:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Angel of Darkness / JB

Příspěvekod AngelOfDarkness » 25 črc 2019, 13:28 VIP

Knightf píše:Nakonec jsem čekal že se simon omluví nebo to admin nějak vyřeší , ale jediné řešení bylo toto. A omluva od simona žádná. ( tudíž měl odejít s banem ale to se nestalo ) https://ctrlv.cz/C4iK zde posílám chat jak situaci admin vyřešil...

LZES, simona jsem upozornil a simon se i omluvil SCREEN
vim ze lachy je schopnej a nedava umyslne FK, proto jsem mu to vysvetlil co rekl blbe a omluvil se takze nevim proc by zde mel byt ban.
Knightf píše:Časy: 28:45-29:39 - Simon řekne vyberte si modrou nebo červenou a běžte do ní. Nadále simon řekne že barva která padne tak hráči v ní budou mít výhodu . Po celou dobu Angel nezasáhl a Simona nijak neupozornil. Tudíž 2 hráči včetně Angela dostali free výhodu.

UPOZORNENI nevim proc ale na demu je videt ze simona na ten prikaz upozorni hrac jmenem "FurtiveCZ" ale neni na demu neni videt to ze DRUHEJ admin "XDPATRIK mu rekne ze rekl "v boxu s tou barvou" zde jsme z nejakeho duvodu oba slyselli ze rekl v boxu a to jsme slyseli blbe (to ze jsem to neresil bylo proto ze uz to resil druhej admin)
Knightf píše:31:30 - 32:00 - Ze situace je jasné že Simonovi nejde mik Angel si koupí hasák. Poté simon otevře cely a Agel si koupí invis. Nakonec pozabíjí všechny CT ale to že Simonovi od začátku kola nešel mik Angel neřešil.

hrace "FurtiveCZ" znam jako hrace co si vezme simona, ma mutlej mik, otevre cely, a pak da prikazy
dalsi vec je to ze upozorneni dostal od hrace Lachy a ja jsem byl zapaleny do toho ze mam invis a nechci prijit o 70b (preci jen jsem i taky hrac a chci si taky zarebelovat) priste si na to dam pozor na to abych simona aspon upozornil

To je asi ode me vse...
ObrázekObrázekObrázek
AngelOfDarkness
CS:GO Admin

Příspěvekod Knightf » 25 črc 2019, 14:23

1) Když říkáš že lžu. Proč potom na demu je vidět že jsi ho neupozornil ? jediné co jsi řekl bylo ,,Tak teď jsem to slyšel i já"
Pak padnou 2 FK. A ty Řekneš ,,Super no teď jsi dal 2 FK". Měl jsi ho upozornit daleko dříve a mohl jsi zabránit 2 FK. To ti přijde jako omluva když napíše že si na to příště dá pozor ? Hráč který by dal MFK a řekl že si na to dá příště pozor aby se to nestalo taky by jsi mu nedal ban ? a přišla by ti to jako omluva ? Mě teda ne.

2) To je zajímavé , ale já v Demu nikde nevidím druhého admina že by řešil nějakou situaci a ani na serveru jsem ho neviděl.
Je Pravda že ho upozorňoval hráč jménem Furtive , ale na to simon nijak nereagoval v tom případě jsi měl zasáhnout jako admin a upozornit na chybu simona. Zde posílám Seznam hráčů https://ctrlv.cz/EZcZ XDPATRIK Tam Nějak chybí nevím kde jsi na to přišel že na serveru vůbec byl.
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
Knightf
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod XDPatrik » 25 črc 2019, 17:03

UPOZORNENI nevim proc ale na demu je videt ze simona na ten prikaz upozorni hrac jmenem "FurtiveCZ" ale neni na demu neni videt to ze DRUHEJ admin "XDPATRIK mu rekne ze rekl "v boxu s tou barvou" zde jsme z nejakeho duvodu oba slyselli ze rekl v boxu a to jsme slyseli blbe (to ze jsem to neresil bylo proto ze uz to resil druhej admin)

Nevím proč mě tu zmiňuješ když jsem v tuto dobu na serveru vůbec nebyl.
https://steamcommunity.com/id/xdpatrik
XDPatrik
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

Příspěvekod AngelOfDarkness » 26 črc 2019, 19:01 VIP

ano ano, je tomu tak, omylem jsem si spletl hrace "XD" s "XD"PATRIK"
i tka to nic nemeni na tom ze nekdo tam rekl ze to simon rekl takhle, a ja protoze jsem slysel to same, tak jsem to dal neresil...
Knightf píše:To ti přijde jako omluva když napíše že si na to příště dá pozor ? Hráč který by dal MFK a řekl že si na to dá příště pozor aby se to nestalo taky by jsi mu nedal ban ? a přišla by ti to jako omluva ? Mě teda ne.

ano stacila, pokud vim ze by to opravdu dal omylem tak bych to nebanoval...
Knightf píše:Je Pravda že ho upozorňoval hráč jménem Furtive , ale na to simon nijak nereagoval

poslechni si jeste jednou tu nahravku co jsem tam dal :) :roll: hrac "FurtiveCZ" ho upozorni a najednou furtive rekne "v boxu s tou barvou hej?", kdyby jsi aspon trokus uvazoval tak vis ze ho nekdo musel upozornit ze rekl neco jineho a ja protoze jsem PRESNE nevedel co rekl tak jsem to neresil

muzu sem jen rict ze jsem se na 100% nevenoval admin vecem, za coz se zde omlouvam a pokusim se hry vsimat trosku vice :)

Vic se zde asi NEBUDEME vyjadrovat a pockame na verdikt vyssich.
ObrázekObrázekObrázek
AngelOfDarkness

Příspěvekod Knightf » 26 črc 2019, 19:17

Budiž splést jména si může každý , ale v první odpovědi píšeš že danou situaci jsi neřešil z důvodu že to řešil druhy admin. A do své druhé odpovědi napíšeš že jsi to neřešil , protože jsi slyšel něco jiného ? Furtvive jak říká "v boxu s tou barvou hej?" https://ctrlv.cz/uBtd tak si zde čte chat a já jsem se nějak snažil upozornit simona nebo tebe aby se opravil. Každopádně nevím proč jsi napsal že lžu zkus si to přečíst celé a do konce já jsem napsal že jsi simona upozornil příliš pozdě až padli 2x FK. :) než někoho označíš za lháře tak si čti informace do konce děkuji :) .

Počkáme na vyjádření.
Knightf
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Trsak » 29 črc 2019, 07:02 VIP

V prvním čase to opravdu řekl Simon špatně - Furtive ho na to upozornil a hráč mu řekl něco jiného. To nemění nic na tom, že Angel měl jako admin dávat větší pozor a upozornit hráče sám.

Další kolo nefungoval Simonovi mikrofon - Angel ho měl samozřejmě upozornit. Chápu ale, že měl invis a tak byl jeho plán po otevření cen vystartovat na CT a tak mu to mohlo uniknout.

V posledním kole se stalo v podstatě to samé, jako v první situace. Souhlasím s tím, že Angel mohl reagovat pohotověji a zabránit těm dvoum FK.

Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy