• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Arnostek/Forum
1. Admin Arnostek se chová nevhodně na foru a říká o normálních hráčích na GS, že jsme "čuráci a mentálně zaostalé opičky". Ve volné debatě si jeden hráč začal vylévat zlost na tom, že byl permanentně zamítnut a ptal se na to hráčů a brzy na to tam začal psát blbosti, což ještě chápu, že ho Arnostek tak nazval, ale i tak, když je admin tak by se tak vyjadřovat neměl...
Ale co už vůbec nechápu, že tak nazval hráče Tovarna na inzulin, který se chová jak na serveru, tak i na forku slušně v rámci možností a mě tak nazval také bezdůvodně nebo nevím jestli si udělám srandu a postnu tam jeden gif a na základně toho usoudí, že jsem "čurák a mentální zaostalá opice", každý kdo se mnou aspoň chvíli hrál tak ví, že až tak špatný to se mnou není.
2. post959754.html#p959754

Díky za vyřešení a doufám, že se podobné neoprávněné urážky nebudou ze strany admin týmu opakovat.
S pozdravem
Tokop
Ale co už vůbec nechápu, že tak nazval hráče Tovarna na inzulin, který se chová jak na serveru, tak i na forku slušně v rámci možností a mě tak nazval také bezdůvodně nebo nevím jestli si udělám srandu a postnu tam jeden gif a na základně toho usoudí, že jsem "čurák a mentální zaostalá opice", každý kdo se mnou aspoň chvíli hrál tak ví, že až tak špatný to se mnou není.

2. post959754.html#p959754

Díky za vyřešení a doufám, že se podobné neoprávněné urážky nebudou ze strany admin týmu opakovat.
S pozdravem
Tokop
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
[Vyřešeno]Arnostek/Forum
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Arnostek/Forum
Admin opakovaně uráží hráče.

Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
Re: Arnostek/Forum
S adminem hodím řeč.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Vyřešeno]Arnostek/Forum
Takhle se rozhodně admin vyjadřovat nebude, prosím Sewee pak sem dopsat jak jsi to vyřešil, případně jaký trest admin dostane. Děkuju
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]Arnostek/Forum
Adminovi bylo domluveno, že se takto vyjadřovat rozhodně nesmí. Při dalším obdobném prohřešku bude admin zrušen....
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1