• Stránka 1 z 1
[V]JB1/LOGIC
Zdravím vedenie GAMESITES a všetkých poctivých hráčov.
Toto nie je klasické nahlásenie porušovania pravidiel. Tu ani nejde tak o to potrestať daného hráča.. Tu už ide o nedomyslený problém, ktorý tu vznikol.
Neviem či to je presne tak ako si myslím, ale to vážne stačí zaplatiť nejakú trápnu sumu aby som dostal UNBAN? to vážne môže hráč porušovať pravidla serveru, kaziť hru hráčom a robiť zo seba úplného kokota za nejaké 4€? Ja chápem že tento retardovaný chlapec prispieva na chod tohto portálu ale naozaj chcete aby tento portál fungoval len preňho ?
Prosím skúste sa zamyslieť nad tým ako tento retardovaný škret kazí meno celému Vášmu portálu. Ako odrádza hráčov aby Vám tam hrali. To už nie je ani tak jeho chyba on je chudák postihnutý.. Toto je chyba vedenia, že mu to tolerujete za takéto trápne sumy. Niekedy treba zabudnúť na peniaze a vážiť si niečo čo je cennejšie a to je česť.
Možno to čo tu píšem ani nie je pravda možno si tie unbany nekupuje len má dynamicku IP alebo neviem čo do toho sa nevyznám. Ale neverím tomu že keby niekto chcel tak by s ním nevedel urobiť poriadok.
Prosím vedenie Gamesites aby sa nad týmto problém aspoň zamyslelo.. Nemusíte ho riešiť aspoň nad ním rozmýšľajte.. Ste najväčší herný portál v ČeskoSlovensku tak keď už máte takúto výsadu prosím pristupujte zodpovedne aj k problémom a neobchádzajte ich. Máte tu dosť hráčov, ktorý sa rozhodli hrať u Vás a podporili aj chod portálu. Prosím nekašlite na nich.
Ďakujem
http://leteckaposta.cz/151418538
Toto demo slúži ako ukážka toho ako to tam normálne prebieha..
Toto nie je klasické nahlásenie porušovania pravidiel. Tu ani nejde tak o to potrestať daného hráča.. Tu už ide o nedomyslený problém, ktorý tu vznikol.
Neviem či to je presne tak ako si myslím, ale to vážne stačí zaplatiť nejakú trápnu sumu aby som dostal UNBAN? to vážne môže hráč porušovať pravidla serveru, kaziť hru hráčom a robiť zo seba úplného kokota za nejaké 4€? Ja chápem že tento retardovaný chlapec prispieva na chod tohto portálu ale naozaj chcete aby tento portál fungoval len preňho ?
Prosím skúste sa zamyslieť nad tým ako tento retardovaný škret kazí meno celému Vášmu portálu. Ako odrádza hráčov aby Vám tam hrali. To už nie je ani tak jeho chyba on je chudák postihnutý.. Toto je chyba vedenia, že mu to tolerujete za takéto trápne sumy. Niekedy treba zabudnúť na peniaze a vážiť si niečo čo je cennejšie a to je česť.
Možno to čo tu píšem ani nie je pravda možno si tie unbany nekupuje len má dynamicku IP alebo neviem čo do toho sa nevyznám. Ale neverím tomu že keby niekto chcel tak by s ním nevedel urobiť poriadok.
Prosím vedenie Gamesites aby sa nad týmto problém aspoň zamyslelo.. Nemusíte ho riešiť aspoň nad ním rozmýšľajte.. Ste najväčší herný portál v ČeskoSlovensku tak keď už máte takúto výsadu prosím pristupujte zodpovedne aj k problémom a neobchádzajte ich. Máte tu dosť hráčov, ktorý sa rozhodli hrať u Vás a podporili aj chod portálu. Prosím nekašlite na nich.
Ďakujem
http://leteckaposta.cz/151418538
Toto demo slúži ako ukážka toho ako to tam normálne prebieha..
Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.
-
Heroes01 - Kolemjdoucí
[V]JB1/LOGIC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/LOGIC
No kedze pises o mne tak sa ti sem vyjadrim..
Nevidim nic zle natom ze necham 1 hraca hrat hudbu do pozadia, kedze ta hudba bola songa z JB ktory pouziva GS.
A moje UB ? Mam take iste pravo ako ty.
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=898
A pises vedenie ? Ake vedenie ? Ved o1.6 sa uz vobec nikto nestara, a neboj sa, je lepsie ked hrajem tak, alebo keby ze som na DIP a kazdeho zabijam cez SH, DDOSUJEM hracov, zhadzujem WEB. Preto su tie UB tolerovane .
e.dominikkriz: Dneska je tak krásně venku, není nad to se jít projít ven.
Nevidim nic zle natom ze necham 1 hraca hrat hudbu do pozadia, kedze ta hudba bola songa z JB ktory pouziva GS.
A moje UB ? Mam take iste pravo ako ty.
- Kód: Vybrat vše
Unban - Když dostaneš z nějakého důvodu ban, máš nárok na odbanovaní
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=898
A pises vedenie ? Ake vedenie ? Ved o1.6 sa uz vobec nikto nestara, a neboj sa, je lepsie ked hrajem tak, alebo keby ze som na DIP a kazdeho zabijam cez SH, DDOSUJEM hracov, zhadzujem WEB. Preto su tie UB tolerovane .
e.dominikkriz: Dneska je tak krásně venku, není nad to se jít projít ven.

-
L0GiC1337 - Sponzor
No jo, Logic hekr, všetci sa bojíme..
Poslala som topic niekomu kompetentnému, uvidíme, ako sa ti vyvinie. Maj strpenie.

Poslala som topic niekomu kompetentnému, uvidíme, ako sa ti vyvinie. Maj strpenie.
-
Senorita - Mistr
LOGIC - Tvoje vyjadrenie som tu vôbec nepotreboval. Neviem koľko máš rokov. Ale skús sa tak pozrieť na to demo a zamyslieť sa nad celkovou aktivitou akú máš na servery.. Áno máš pravdu chodia na server aj hráči zo SH... ale čo tým chceš povedať že ti máme ďakovať, že to nerobíš? Veď preboha.. Nebolo by krajšie si raz za čas sadnúť za PC zahrať si CSko, vychutnať si hru a žiť ďalej život? Keď som ťa na servery videl prvýkrát tak som si povedal, že si musel byť v škole šikanovaný keď si takto dobíjaš sebavedomie.. Áno UNBAN má právo kúpiť každý.. Ale ty to už zneužívaš..Je proste choré čo robíš.. Keď budeš trošku starší tak to pochopíš. Prosím už sa sem ani nevyjadruj vidím že si stratený chlapec ale dúfam, že ťa to vekom prejde.
Senorita- ďakujem
Senorita- ďakujem
Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.
-
Heroes01 - Kolemjdoucí
LOGIC ešte dodatok pre teba: Zažil som ťa ako si hral peknú hru. Dodržoval si pravidlá, vymýšľal pekné atrakcie a hral normálne. Pravidlá ovládaš skvele. Nie je to krajšie hrať takto? Či ťa to takto nebaví? Teba teší ako ti ľudia v chate nadávajú a odpájajú sa kvôli tebe? Nebolo by ti lepšie hrať normálne? Lebo to vieš. Vieš tvoriť peknú hru. Bohužiaľ to nerobíš často.
-
Heroes01 - Kolemjdoucí
Podla toho kedy mam chut, obcas mam chut hrat normalne a obas ako retard, zaco som riadne aj potrestany, a to uz je na mne ce si pockam ten trest alebo si kupim UB.

-
L0GiC1337 - Sponzor
O danom probléme vieme a riešia to kompetentné osoby.
Nakoľko sa nejedná o normálne nahlásenie a toto nie je voľná debata tak to tu zamykám.
e: demo ešte dnes pozriem a v prípade že boli porušené pravidlá, logic bude potrestaný.
e. by S.: Netreba starký - http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=902
Nakoľko sa nejedná o normálne nahlásenie a toto nie je voľná debata tak to tu zamykám.
e: demo ešte dnes pozriem a v prípade že boli porušené pravidlá, logic bude potrestaný.
e. by S.: Netreba starký - http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=902
-
VoLdEmOrD - Sponzor
• Stránka 1 z 1