• Stránka 1 z 1
Nelze se připojit na JB
Zdravím,
Od včerejšího dne se pokouším připojit na jakýkoliv Gamesites JB server. Zezačátku jsem si myslel že je problém s komunitnímy servery ale všechny ostatní servery krom vašich JB mi fungují. Po kliknutí na tlačítko připojit se mi začne "stahovat" mapa ale poté co vlevo u načítajícího baru vyskočí nápis Initializing World mi hra crashne. Pokud by někdo věděl jak to opravit byl bych vděčný.
Předem díky.
Od včerejšího dne se pokouším připojit na jakýkoliv Gamesites JB server. Zezačátku jsem si myslel že je problém s komunitnímy servery ale všechny ostatní servery krom vašich JB mi fungují. Po kliknutí na tlačítko připojit se mi začne "stahovat" mapa ale poté co vlevo u načítajícího baru vyskočí nápis Initializing World mi hra crashne. Pokud by někdo věděl jak to opravit byl bych vděčný.
Předem díky.
- Zakyas
- Kolemjdoucí
Nelze se připojit na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nelze se připojit na JB
Mno a máš tam aj nejakú chybovú hlášku. Skúšal si aj posťahovať tie mapy a nahradiť ich v adresa-ry hry ?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Mno a máš tam aj nejakú chybovú hlášku. Skúšal si aj posťahovať tie mapy a nahradiť ich v adresa-ry hry ?
Yes pes zkoušel jsem všecko.... Nic nepomáhá :/ Už fakt nevím čím by to mohlo být
- Zakyas
- Kolemjdoucí
Zkus jít do adresáře hry přesněji touto cestou :
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\maps
a tam zkus odinstalovat všechny soubory s příponou .bsp
https://ctrlv.cz/YZ64
pak startni csgo a jdi na nějaký JB a počkej až se ti ta mapa stáhne pokud to nepůjde tak budeš muset reinstalovat csgo.
Pokud jsem ti pomohl nemáš zač.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\maps
a tam zkus odinstalovat všechny soubory s příponou .bsp
https://ctrlv.cz/YZ64
pak startni csgo a jdi na nějaký JB a počkej až se ti ta mapa stáhne pokud to nepůjde tak budeš muset reinstalovat csgo.
Pokud jsem ti pomohl nemáš zač.
V lásce se vzdává žena muži, v posteli muž ženě.
- Stanislas Jean De Boufflers
Nejlepší hláška JB : Když jsem na čáře, a skočím tak jsem tu čáru ve vzduchu opustil ne ?
- Stanislas Jean De Boufflers
Nejlepší hláška JB : Když jsem na čáře, a skočím tak jsem tu čáru ve vzduchu opustil ne ?
-
HuricanSpeed - Amatér
• Stránka 1 z 1