• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Public/Tony Stark (Matthew)
Steam profil admina.
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Hráč jménem RemaxCZE používá WH a AB a jeho kamarád Tony Stark ho brání tak, že to je jeho kamarád. To, že nadává jen tak do voice chatu není třeba komentovat.
Důkaz o jeho pochybení
Vyčasování:
Poznámka: PP zde.
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Hráč jménem RemaxCZE používá WH a AB a jeho kamarád Tony Stark ho brání tak, že to je jeho kamarád. To, že nadává jen tak do voice chatu není třeba komentovat.

Důkaz o jeho pochybení
Vyčasování:
Poznámka: PP zde.
' The Town become a jungle. '
-
MPcko - Pokročilý
[Vyřešeno] Public/Tony Stark (Matthew)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public/Tony Stark (Matthew)
Tak takhle Wh a Ab nemá tohle je jeho nový účet , protože ten starý mu ukradli a se hrou má velké zkušenosti . To že řekl jednou dvakrát sprosté slovo , jako promin ale všichni tam nadáváte a nebudu vám všem dávat mute 10minut za jedno sprosté slovo. A ano bráním ho , protože je to můj kámoš a známe se osm let a věřím že on by chacky nikdy neměl a jestli ti to vadí že je někdo lepší než ty tak tam hrát nemusíš . Jestli máš ještě nějaký problém tak ho předlož . S pozdravem Matthew/Tony Stark
"Behind this mask is...Another mask! Pretty cool, huh?"
-
TonyStark - Amatér
Ahoj,
hráče jsem po zhlédnutí důkazů zabanoval za WH, na videu lze jasně vidět, že se dívá skrz smoky, zdi apod.
K adminovi - když ses na ta dema díval takhle zpětně (s xrayem), bylo poznávání WH jednodušší, než na serveru. Ti hráči klidně můžou prostřelovat zeď jen tak, tudíž to nemuselo na serveru být tak jasné.
Pokud na hráče někdo na cheatera upozorní, je adminovou povinností si ho alespoň hlídat, může se však stát, že suspect na chvíli ten WH vypne a ono tě už přestane potřetí bavit chodit do spectu s tím, že je "zapnutej", když jsi předtím dvakrát nic neviděl. Proto tu máme PP sekci, kterou jsi klidně mohl využít předtím, než jsi sepsal tuhle stížnost.
Adminovi bych však vytknul výmluvu, že jde o 'kamaráda' - to nic nemění na tom, že se do toho spectu nemůže zajít podívat. Bohužel v tomto případě opravdu nejde o čistého hráče.
Nadávky - do detailu jsem celé čtyři minuty neposlouchal, ale nepřišlo mi, že by admin jakkoliv nadával, případně dodej přesný čas + nadávku. Pokud máš na mysli nadávky hráče, klidně je znovu hoď do PP, ale nebylo tam nic extra hrozného.
Administrátor bude poučen.
hráče jsem po zhlédnutí důkazů zabanoval za WH, na videu lze jasně vidět, že se dívá skrz smoky, zdi apod.
K adminovi - když ses na ta dema díval takhle zpětně (s xrayem), bylo poznávání WH jednodušší, než na serveru. Ti hráči klidně můžou prostřelovat zeď jen tak, tudíž to nemuselo na serveru být tak jasné.
Pokud na hráče někdo na cheatera upozorní, je adminovou povinností si ho alespoň hlídat, může se však stát, že suspect na chvíli ten WH vypne a ono tě už přestane potřetí bavit chodit do spectu s tím, že je "zapnutej", když jsi předtím dvakrát nic neviděl. Proto tu máme PP sekci, kterou jsi klidně mohl využít předtím, než jsi sepsal tuhle stížnost.
Adminovi bych však vytknul výmluvu, že jde o 'kamaráda' - to nic nemění na tom, že se do toho spectu nemůže zajít podívat. Bohužel v tomto případě opravdu nejde o čistého hráče.
Nadávky - do detailu jsem celé čtyři minuty neposlouchal, ale nepřišlo mi, že by admin jakkoliv nadával, případně dodej přesný čas + nadávku. Pokud máš na mysli nadávky hráče, klidně je znovu hoď do PP, ale nebylo tam nic extra hrozného.
Administrátor bude poučen.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Po shlédnutí videa no YouTubu uznávám že daný hráč měl Wh a chtěl bych se omluvit za mojí za nedbalost . Budu si na to dávat pozor! S pozdravem Matthew/Tony Stark .
"Behind this mask is...Another mask! Pretty cool, huh?"
-
TonyStark - Amatér
https://ctrlv.cz/JLvt
A kam jinam jsem to měl dát?... Nebýt Luka, který Tě drží tak už admin nejsi a ještě máš problém... Na to video jsi se měl podívat než jsi napsal první vyjádření... A ano hrát tam nebude.
A kam jinam jsem to měl dát?... Nebýt Luka, který Tě drží tak už admin nejsi a ještě máš problém... Na to video jsi se měl podívat než jsi napsal první vyjádření... A ano hrát tam nebude.

-
MPcko - Pokročilý
MPcko píše:https://ctrlv.cz/JLvt
A kam jinam jsem to měl dát?... Nebýt Luka, který Tě drží tak už admin nejsi a ještě máš problém... Na to video jsi se měl podívat než jsi napsal první vyjádření... A ano hrát tam nebude.![]()
Admin se někdy splést může, akorát příště nebude spoléhat na to, že je to jeho kamarád, protože i kamarádi často mají WH.

MP, kdybys našel ty nadávky, tak mi napiš prosím časy do PM a hodím sem případně ještě verdikt, jinak tu bylo snad vše řečeno, beru to jako vyřešené.

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Poslal jsem ti v PMku jenom tu situaci co byla na konci toho videa. Jinak nic výslovně nemám. Takže dle mého taky vyřešeno. 

-
MPcko - Pokročilý
• Stránka 1 z 1