• Stránka 1 z 1
Re: Žádost o zkrácení banu
Ahoj. Ban si dostal presne tak dlhý ako ho dostali aj iný hráči ktorí využívali tento Bug.
To že sa tebe zdá že sa banuje rôzne a podľa toho komu sa ako chce je pekne ale nezakladá sa to na pravde.
Každý Ban ktorý je vo vyššom rozsahu sa konzultuje s HLSA.
Samozrejme že v prípade logica (1 dňový Ban) je vyšší ako u iného hráča ale to je vzhľadom na jeho správanie sa na serveroch a jeho banlist.
Tiež nie si žiadne neviniatko. Miesto toho aby si sa tu ospravedlnil za svoje konanie a sľúbil že sa začneš hrať podľa pravidiel tu žiadas skrátenie banu lebo ti nepríde fér.
Odomna všetko, počkaj si na vyjadrenie HLSA.
To že sa tebe zdá že sa banuje rôzne a podľa toho komu sa ako chce je pekne ale nezakladá sa to na pravde.
Každý Ban ktorý je vo vyššom rozsahu sa konzultuje s HLSA.
Samozrejme že v prípade logica (1 dňový Ban) je vyšší ako u iného hráča ale to je vzhľadom na jeho správanie sa na serveroch a jeho banlist.
Tiež nie si žiadne neviniatko. Miesto toho aby si sa tu ospravedlnil za svoje konanie a sľúbil že sa začneš hrať podľa pravidiel tu žiadas skrátenie banu lebo ti nepríde fér.
Odomna všetko, počkaj si na vyjadrenie HLSA.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Iný hráč dostal BAN na týždeň, lebo to robil opakovane a úmyselne.
S Voldemordom som sa teraz o tom rozprával a tu to vraj opakované nebolo, takže ti BAN skrátim na pár dní, aby sme boli spravodliví.
To ale neznamená, že je správne to, čo si robil. Ak sa to bude opakovať, môže sa stať, že to bude najbližšie viac ako týždeň a nepomôže ti ani UB žiadosť.
Jo a Voldemord už so mnou nebude konzultovať BANy, keď som trochu v nálade.
Vyriešené.
S Voldemordom som sa teraz o tom rozprával a tu to vraj opakované nebolo, takže ti BAN skrátim na pár dní, aby sme boli spravodliví.
To ale neznamená, že je správne to, čo si robil. Ak sa to bude opakovať, môže sa stať, že to bude najbližšie viac ako týždeň a nepomôže ti ani UB žiadosť.
Jo a Voldemord už so mnou nebude konzultovať BANy, keď som trochu v nálade.

Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1