• Stránka 1 z 1
Re: Demo
Sm4jKy píše:Ahoj,
Řídil jsem se podle rad, jak natáčet demo, ale vůbec mi to nefunguje.
A proto se ptám, jak natáčíte demo, a jak ho potom dáte na fórum jako odkaz.
Děkuji
Smajky
Ahoj.
Když si na serveru, tak si dej do konzole příkaz (record [název dema]) a demo se ti automaticky nahrává dokud nedáš do konzole (stop), nebo nevypneš hru.
Demo se ti poté uloží ve složce "csgo" kterou najdeš v souborech hry.
Pokud by ti demo nešlo i tak natáčet, tak si můžeš stáhnout celý záznam mapy z GOTV.
Já osobně doporučuji k nahrávání spíše například OBS, než dema ze hry.
Demo dáš na forum jako odkaz třeba přes leteckoupostu ( http://leteckaposta.cz/ ), případně kdy by si to natáčel přes to OBS, tak to můžeš poslat i přes YouTube.
-
FurtiveCz - Zkušený
Sm4jKy píše:Ahoj,
Řídil jsem se podle rad, jak natáčet demo, ale vůbec mi to nefunguje.
A proto se ptám, jak natáčíte demo, a jak ho potom dáte na fórum jako odkaz.
Děkuji
Smajky
Ahoj,
půjdu na tuto stránku, stáhnu tu mapu, dám ji do cs go složky. Unzipnu ji, hodím na leteckou poštu a dám odkaz na forum.
2x VIP - TTT
1x VIP - JailBreak
1x VIP - web
1x VIP - JailBreak
1x VIP - web
-
AdamGS - Drbna
No, já většinou dávám dema odsud https://psopf.cz/dema/index.php natáčejí se samy. A jak natočit svoje demo, no mě se to demo většinou sekne . A ten odkaz na ně dáváš přes leteckou poštu ( http://leteckaposta.cz/ ).
Snad ti to pomůže
.
Přeji pěkný zbytek dne
Párek
Snad ti to pomůže

Přeji pěkný zbytek dne
Párek

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
Veď ale nejde natáčať vlastné dema.
Alebo už ide?
polskasila píše:Jednoduše řečeno to znamená, že musíš demo začít nahrávat při freezetime (nový update, thanks Valve). Doporučuji využívat GOTV demo nebo zahájit nahrávání hned na začátku kola, pokud na tom serveru tedy vůbec je freezetime.
Alebo už ide?

-
AwpOnly - Spamer
Ahoj Sm4jKy, protože už dávám hříšníky na forum dlouho a orientuju se v tom, tak ti tady dám nějaké rady.
Jak dávat na forko:
Když budeš chtít dát nějakého hříšníka na forko, tak musíš pořídit demo, to si nejlépe stahuj přes tuhle stránku, protože pořizovat si své vlastní demo je těžší. Na té stránce si najdeš JailBreak, na kterém se hříšník dopustil porušení pravidla a konkrétní mapu, na které se to stalo.
Jak dát demo do správné složky:
Jak budeš mít demo stáhnuté, tak si ho musíš dát do složky "csgo", která se nachází tady -> (Program Files (x86)>Steam>steamapps>common>Counter-Strike Global Offensive>csgo)
Ale ještě než si ho tam dáš, tak si ho extrahuješ, např. přes winrar.
Jak spustit a vyčasovat demo:
Jakmile budeš mít demo dané ve složce "csgo", tak si spusť hru, a do konzole napiš [playdemo(mezera)] a vyjede ti tam seznam dem, které máš dané v té složce. Ty si šipkou nebo myší najedeš na demo, které chceš koukat a klikneš Enter.
Spustí se ti demo, a ty příkazem do konzole "demoui" spustíš časovač, na kterém ovládáš rychlost dema atd.. Vždy, když budeš chtít demo vyčasovat, tak si někde zapiš čas, který budeš mít na časovači právě ukázaný.
Co je to SSID a HlStats?
SSID, neboli Screen Steam ID, je důležitá složka nahlášení, a vyfotíš jí tak, že když budeš na mapě s tím hráčem, kterého chceš dát na forko, tak do konzole napíšeš příkaz "status" a následně vyscreenuješ.(SSID si na steamu nastavíš, kde chceš, aby se ti ukládal). Tím máš SSID.
A HlStats? To zjistíš tak, že si na steamu okopíruješ hráčovo URL, poté to URL vložíš do této stránky, a najde ti to hráčovo SID, to zkopíruješ a dáš na tuhle stránku (Search>Serach For:), a ještě zvolíš tuto možnost (Search>In: PlayerUnique IDs)
Jak nahlásit hříšníka na forko:
Jako první si zkopíruj předlohu nahlášení:
Následně všechny požadované věci doplň, jak už jsem ti psal v předchozích bodech. (Popiš, co se stalo, na jakém serveru se to stalo, čas, kdy se to stalo atd..)
Jako druhé, co udělej, tak si dej demo do letecké pošty. (Jak si demo vložíš do letecké pošty, tak klikni na tlačítko "poslat", a za pár minut se ti na stránce objeví čísla, na které když klikneš, tak si zkopíruješ link odkazu a vložíš do nahlášení)
Pak už stačí jen odeslat a nahlášení máš hotové.
Kdyby sis z něčím nevěděl rady, něčemu nerozuměl nebo potřeboval pomoct, tak mě klidně kontaktuj 
Jak dávat na forko:
Když budeš chtít dát nějakého hříšníka na forko, tak musíš pořídit demo, to si nejlépe stahuj přes tuhle stránku, protože pořizovat si své vlastní demo je těžší. Na té stránce si najdeš JailBreak, na kterém se hříšník dopustil porušení pravidla a konkrétní mapu, na které se to stalo.
Jak dát demo do správné složky:
Jak budeš mít demo stáhnuté, tak si ho musíš dát do složky "csgo", která se nachází tady -> (Program Files (x86)>Steam>steamapps>common>Counter-Strike Global Offensive>csgo)
Ale ještě než si ho tam dáš, tak si ho extrahuješ, např. přes winrar.
Jak spustit a vyčasovat demo:
Jakmile budeš mít demo dané ve složce "csgo", tak si spusť hru, a do konzole napiš [playdemo(mezera)] a vyjede ti tam seznam dem, které máš dané v té složce. Ty si šipkou nebo myší najedeš na demo, které chceš koukat a klikneš Enter.
Spustí se ti demo, a ty příkazem do konzole "demoui" spustíš časovač, na kterém ovládáš rychlost dema atd.. Vždy, když budeš chtít demo vyčasovat, tak si někde zapiš čas, který budeš mít na časovači právě ukázaný.
Co je to SSID a HlStats?
SSID, neboli Screen Steam ID, je důležitá složka nahlášení, a vyfotíš jí tak, že když budeš na mapě s tím hráčem, kterého chceš dát na forko, tak do konzole napíšeš příkaz "status" a následně vyscreenuješ.(SSID si na steamu nastavíš, kde chceš, aby se ti ukládal). Tím máš SSID.
A HlStats? To zjistíš tak, že si na steamu okopíruješ hráčovo URL, poté to URL vložíš do této stránky, a najde ti to hráčovo SID, to zkopíruješ a dáš na tuhle stránku (Search>Serach For:), a ještě zvolíš tuto možnost (Search>In: PlayerUnique IDs)
Jak nahlásit hříšníka na forko:
Jako první si zkopíruj předlohu nahlášení:
- Kód: Vybrat vše
[b]Nick hráče:[/b]
[b]SID hráče:[/b]
[b]Screen SID hráče:[/b]
[b]Odkaz na hráčův HlStats:[/b]
[b]Přibližný datum a čas:[/b]
[b]Server:[/b]
[b]Popis situace:[/b]
[b]Důkaz:[/b]
[b]Vyšasování:[/b]
Následně všechny požadované věci doplň, jak už jsem ti psal v předchozích bodech. (Popiš, co se stalo, na jakém serveru se to stalo, čas, kdy se to stalo atd..)
Jako druhé, co udělej, tak si dej demo do letecké pošty. (Jak si demo vložíš do letecké pošty, tak klikni na tlačítko "poslat", a za pár minut se ti na stránce objeví čísla, na které když klikneš, tak si zkopíruješ link odkazu a vložíš do nahlášení)
Pak už stačí jen odeslat a nahlášení máš hotové.

-
DiNooo9 - Spamer
DiNooo9 píše:Tím máš SSID.
Omlouvám se, zapomněl jsem dodat, že SSID vložíš do této stránky.
Následně ti vyjede link, který zkopíruješ a můžeš dát na forum.

-
DiNooo9 - Spamer
• Stránka 1 z 1