• Stránka 1 z 1
Steam c.s
Zdravim po dlhšej dobe som zase išiel zahrať Steam 1.6ku avšak niečo mi to nedovolí skúšal som reštart Pc vypnutie celého steamu a reinštal cska čo pomohlo ale hneď po vypnutí to znova začalo môže to byť ovplyvnené aj tým že mám nainštalovanú non-steam verziu? za každú radu ďakujem...
http://prntscr.com/oords6
http://prntscr.com/oords6
-
Stiffko - Kolemjdoucí
Re: Steam c.s
Ahoj, restartuj steam když dohraješ na NS.
-
XKobe - Zkušený
ďakujem ide to ale zase na non-steam mi žačalo vypisovať už po viackrát Nedá sa načítať gfx.wad
A hentie tutoriály že to stiahnuť a dať to tam tak to mi nefunuguje zdá sa mi že to tu na fore už bola aj táto rozoberaná...
A hentie tutoriály že to stiahnuť a dať to tam tak to mi nefunuguje zdá sa mi že to tu na fore už bola aj táto rozoberaná...
-
Stiffko - Kolemjdoucí
Skúsil som ho renistall a ide to zase ale väčšinou sa mi stáva tak po 4 dňoch a zase musí isť reinstall...
-
Stiffko - Kolemjdoucí
Ano toto... ale teraz som dal reinstall a ide to... ale nebaví má stale dávať reinstall...
-
Stiffko - Kolemjdoucí
post888651.html#p890227
btw na ns nehraj, co te tam drzi? Nedavno byl reset, o moc neprijdes, vipcka snadno preneses...
btw na ns nehraj, co te tam drzi? Nedavno byl reset, o moc neprijdes, vipcka snadno preneses...

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Inak sa mi správa myška na ns a steam cez steam je taká tažká a musím mať väčšiu citlivosť a zle sa mi nato zvyká
-
Stiffko - Kolemjdoucí
Už to bolo zapnuté ale načo si budem na nové zvykať keď som zvyknutý už na NS
-
Stiffko - Kolemjdoucí
http://prntscr.com/orahy4 a je to tu zas
-
Stiffko - Kolemjdoucí
Hm zajimavy, jaky mas antivir? Jeste takova blba otazka, ale nemas steam a ns csko v 1 slozce ze ne?
Taky zkus betaverzi cs, dokud muzes. Otevres si steam knihovnu, pravym kliknes na CS, vlastnosti, betaverze a tam ji mas. Pak se ti stahne, treba pojede. Kdyby ne, misto reinstalace zkus kliknout sem - steam://validate/10/
Co se mysi tyce, nastav m_rawinput 0. Pak jeste muzes zkusit tohle - post946864.html#p946864.
Pokud to nezabere, nezapomen to opet vymazat + se na tom ns podivej na nastaveni cvaru, ktere zacinaji na "m_" (tim, ze do konzole napises m_ a ty hodnoty si treba zapises) a pak ty hodnoty nastavit i na steamu.
Taky zkus betaverzi cs, dokud muzes. Otevres si steam knihovnu, pravym kliknes na CS, vlastnosti, betaverze a tam ji mas. Pak se ti stahne, treba pojede. Kdyby ne, misto reinstalace zkus kliknout sem - steam://validate/10/
Co se mysi tyce, nastav m_rawinput 0. Pak jeste muzes zkusit tohle - post946864.html#p946864.
Pokud to nezabere, nezapomen to opet vymazat + se na tom ns podivej na nastaveni cvaru, ktere zacinaji na "m_" (tim, ze do konzole napises m_ a ty hodnoty si treba zapises) a pak ty hodnoty nastavit i na steamu.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
kašlem nato nejde to budem to asi stále reinštalovávať to NS môžte lock...
-
Stiffko - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1