• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]JB1
[Vzor žiadosti o práva]
Nazov: Sekcia / Jailbreak
Ahoj, rád by jsem požádal o práva na JB serverech
Nick v hre : Rasby
Nick na fóre Rasbyi
Profil na fóre : ucp.php
Věk : 17
Steam nick : Rasbyi
Steam ID : STEAM_0:0:506598688
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=347756
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): . / S bráchou máme stejnou IP má 1 ban za požkozování portálu. / + Můj jeden ban za neschopnost u ct / 2. Ban FK /BUG hráče řešil jsem to i s vedením. Poučil jsem se z těch dvou banů co mám.
Niečo o sebe : Ahoj jmenuji se Jan je mi 17 let hraji csko 10 let a věnoval jsem se JB co jsem stáhl CSKO. Jezdím na rehabilitace. Mám hodně volného času, a tuto hru hraji pro zábavu. Nelze mě hned naštvat nebo vytočit, nejsem až tak výbušný
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci být portálu přínosem, a dohlížet na chod serveru + dostat co nejvíce hráčů zpět na portál. + Komunikuji s hráči, popřípadě vysvětlím situaci apod.
Nazov: Sekcia / Jailbreak
Ahoj, rád by jsem požádal o práva na JB serverech
Nick v hre : Rasby
Nick na fóre Rasbyi
Profil na fóre : ucp.php
Věk : 17
Steam nick : Rasbyi
Steam ID : STEAM_0:0:506598688
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=347756
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): . / S bráchou máme stejnou IP má 1 ban za požkozování portálu. / + Můj jeden ban za neschopnost u ct / 2. Ban FK /BUG hráče řešil jsem to i s vedením. Poučil jsem se z těch dvou banů co mám.
Niečo o sebe : Ahoj jmenuji se Jan je mi 17 let hraji csko 10 let a věnoval jsem se JB co jsem stáhl CSKO. Jezdím na rehabilitace. Mám hodně volného času, a tuto hru hraji pro zábavu. Nelze mě hned naštvat nebo vytočit, nejsem až tak výbušný
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci být portálu přínosem, a dohlížet na chod serveru + dostat co nejvíce hráčů zpět na portál. + Komunikuji s hráči, popřípadě vysvětlím situaci apod.
- Rasbyi
- Amatér
[Zamietnuté]JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1