• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Public/Sn!per b!tch
Zdravím čtenáře,
Nick na serveru:
Sn!per b!tch.
SID:
Steam: STEAM_0:0:125277716.
Sekce, na které chci práva:
Public.
Věk:
25let.
Mé HlStats:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=61391
Bany, které jsem dostal:
V minulosti jsem určitě nějaký ten ban dostal (samozřejmě mojí blbostí), ale těžko se mi teď vzpomíná jaký a za co to přesně bylo.
Něco o mně:
Jmenuji se Jarda je mi krásných
25let, pocházím z Prahy, ale momentálně bydlím v Krušných horách.
Mezi mé záliby patří má rodina, šťourání v autech, sportovní aktivity a relax u Cska ať už 1.6 nebo Goučka (samozřejmě goučko má přednost před 1.6
). Pracuji stále jako manažer KFC kde jsem už nějakým tím rokem.
Proč právě já:
V minulosti jsem již působil zde na portále ať už jako admin nebo support kapitán (všiml jsem si že tuto sekci vede Gustík který byl kolega pamatuji si ho ještě jako kapitána), to je tak 7-8 let zpět, poté jsem na nějakou dobu přestal hrát a zase se vrátil zpět, opět jsem si požádal o práva na 1.6 a byl jsem přijat, ale mojí blbostí mi byli odebrány z důvodu že jsem se 2x-3x vyjádřil v topicu který se mě netýkal (ponaučen (nevyjadřovat se tam kde není můj nick nebo jsem k tomu nebyl vyzván)).
Znovu bych se rád vrátil do teamu a tak napomáhal jak na serveru tak třeba i do support teau postupem času. Ohledně Counter-strike, mě ta hra prostě baví, rád si přečtu nějaký ten článek nebo kouknu video to je vcelku jedno.
Zkušenosti s CS:GO:
Myslím si že nějaké ty zkušenosti mám, ale rád se přiučím novým věcem (nikdo není dokonalý)
Nahlášení PP:
Ohledně PP, vetšinou mám online nějakého admina na Steamu tudíž mu napíšu a vyřeší se to ihned na místě a hříšník je ihned potrestán.
Případné poznámky:
Pokud by měl někdo z admin teamu nějaké otázky klidně napište rád odpovím.
Příjemný zbytek dne.
Sn!per Bitch.
Nick na serveru:
Sn!per b!tch.
SID:
Steam: STEAM_0:0:125277716.
Sekce, na které chci práva:
Public.
Věk:
25let.
Mé HlStats:
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=61391
Bany, které jsem dostal:
V minulosti jsem určitě nějaký ten ban dostal (samozřejmě mojí blbostí), ale těžko se mi teď vzpomíná jaký a za co to přesně bylo.
Něco o mně:
Jmenuji se Jarda je mi krásných

Mezi mé záliby patří má rodina, šťourání v autech, sportovní aktivity a relax u Cska ať už 1.6 nebo Goučka (samozřejmě goučko má přednost před 1.6

Proč právě já:
V minulosti jsem již působil zde na portále ať už jako admin nebo support kapitán (všiml jsem si že tuto sekci vede Gustík který byl kolega pamatuji si ho ještě jako kapitána), to je tak 7-8 let zpět, poté jsem na nějakou dobu přestal hrát a zase se vrátil zpět, opět jsem si požádal o práva na 1.6 a byl jsem přijat, ale mojí blbostí mi byli odebrány z důvodu že jsem se 2x-3x vyjádřil v topicu který se mě netýkal (ponaučen (nevyjadřovat se tam kde není můj nick nebo jsem k tomu nebyl vyzván)).
Znovu bych se rád vrátil do teamu a tak napomáhal jak na serveru tak třeba i do support teau postupem času. Ohledně Counter-strike, mě ta hra prostě baví, rád si přečtu nějaký ten článek nebo kouknu video to je vcelku jedno.
Zkušenosti s CS:GO:
Myslím si že nějaké ty zkušenosti mám, ale rád se přiučím novým věcem (nikdo není dokonalý)
Nahlášení PP:
Ohledně PP, vetšinou mám online nějakého admina na Steamu tudíž mu napíšu a vyřeší se to ihned na místě a hříšník je ihned potrestán.
Případné poznámky:
Pokud by měl někdo z admin teamu nějaké otázky klidně napište rád odpovím.
Příjemný zbytek dne.
Sn!per Bitch.
-
predator3 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Public/Sn!per b!tch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public/Sn!per b!tch
Najdi si mě na TS. Nebývám tam teď tak často, do konce týdne to ale určitě zvládneš.
Mezitím prosím adminy, aby mi poslali reference do PM zde na webu.
Mezitím prosím adminy, aby mi poslali reference do PM zde na webu.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [V řešení] Public/Sn!per b!tch
Negativní reference a nadávky na serveru rozhodly. Jak jsem ti ale psal na TS.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1