• Stránka 1 z 1
[Přijat] FurtiveCz/JailBreak
Nick na serveru: FurtiveCz
SID: STEAM_0:1:201223833
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=66093
Bany, které jsem dostal: Bohužel jich pár bylo a právem.
banlist: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... pe=steamid
Něco o mně: Je mi 17 let, po prázdninách půjdu do třetího ročníku, ve kterém mě čekají závěrečné zkoušky, mám rád workout rád si zahraju, občas popiju a tak no, asi jako každý druhý.
Proč právě já: Jsem zkušený hráč a pravidla ovládám jako málo kdo, na serverech se snažím se všemi vycházet v dobrém a zbytečně se nedohadovat, rád pomáhám lidem co o tu pomoc stojí, když se mě někdo na něco ptá, tak se snažím co nejdříve odpovědět (pokud je otázka normální).
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno dost hodin a to převážně na JailBreaku, na MM jsem SilverEliteMaster, ale nemyslím si že mám zrovna odpovídající rank na to jak hraju.
Případné poznámky: Zatím žádné, případně dopíšu.
SID: STEAM_0:1:201223833
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=66093
Bany, které jsem dostal: Bohužel jich pár bylo a právem.

Něco o mně: Je mi 17 let, po prázdninách půjdu do třetího ročníku, ve kterém mě čekají závěrečné zkoušky, mám rád workout rád si zahraju, občas popiju a tak no, asi jako každý druhý.
Proč právě já: Jsem zkušený hráč a pravidla ovládám jako málo kdo, na serverech se snažím se všemi vycházet v dobrém a zbytečně se nedohadovat, rád pomáhám lidem co o tu pomoc stojí, když se mě někdo na něco ptá, tak se snažím co nejdříve odpovědět (pokud je otázka normální).
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno dost hodin a to převážně na JailBreaku, na MM jsem SilverEliteMaster, ale nemyslím si že mám zrovna odpovídající rank na to jak hraju.

Případné poznámky: Zatím žádné, případně dopíšu.
-
FurtiveCz - Zkušený
[Přijat] FurtiveCz/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FurtiveCz/JailBreak
A co se změnilo od minula? Myslíš, že tentokrát na tebe nebude tolik stížností a adminovat vydržíš delší dobu?
Ty tvoje bany tomu taky nepřidávají...

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Gustik píše:A co se změnilo od minula? Myslíš, že tentokrát na tebe nebude tolik stížností a adminovat vydržíš delší dobu?
Od minula jsem se od adminů na serveru doučil jak řeší situace ve kterých jsem měl já problémy a celkově jsem se snažil zlepšit soustředění ve hře celkově.
No, stížností na mělo bylo spousta, cca 3/7 oprávněné, ale bylo to z důvodu chyb, kterým bych se nadále vyvaroval a myslím, že tentokrát by to bylo mnohem lepší, jak s dobou, tak se stížnostmi.
Bany: Nebudu tu vypisovat za co jsou, nebo jak to bylo, prostě jsem je dostal za svou blbost a nejsem na to hrdý.
Byl bych rád za šanci se na serveru ukázat jako admin, který hráčům dokáže pomoct a né jako admin, který nedává pozor na hru a je na něho spousta stížností.
-
FurtiveCz - Zkušený
Nebudu se vyjadřovat, kde nemám
-
Fluxicek - Amatér
Prosím adminy o reference do PM.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] FurtiveCz/JailBreak
Zkusíš si testy, najdi si mě či Onlyho na TS.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Jen jsem chtěl říct, že tento hráč pravděpodobně používá wallhack. Na jeho YT kanále je to dost jasně vidět. Klidně pošlu důkaz.
I'M A GOD
-
Sm4jKy - Pokročilý
Sm4jKy píše:Jen jsem chtěl říct, že tento hráč pravděpodobně používá wallhack. Na jeho YT kanále je to dost jasně vidět. Klidně pošlu důkaz.

Jinač je tu sekce "Porušení pravidel", tam to můžeš poslat jak se ti chce a nespamovat pod mou žádost.

-
FurtiveCz - Zkušený
Po testu přijat, vítej zpět.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1