• Stránka 1 z 1
VIP co jsi kdo mysli o awp
Uz jse o tom mluvi dlouho ale nikdo to jeste neresil
aspon ne pisemne ja uz jsem to osobne resil s adminy aspon nekterymi tak bych chtel znat nazor ostatnich kdyby se udelalo VIP pro hrace kteri by mohli pouzivat AWP a k tomu aby to nebylo samotne tak hole tak dodat treba pro zacatecniky ne 5 kreditu do zacatku ale treba 20 piste nazory

-
Likvidator2 - Kolemjdoucí
VIP co jsi kdo mysli o awp
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP co jsi kdo mysli o awp
Likvidator2 píše:Uz jse o tom mluvi dlouho ale nikdo to jeste neresilaspon ne pisemne ja uz jsem to osobne resil s adminy aspon nekterymi tak bych chtel znat nazor ostatnich kdyby se udelalo VIP pro hrace kteri by mohli pouzivat AWP a k tomu aby to nebylo samotne tak hole tak dodat treba pro zacatecniky ne 5 kreditu do zacatku ale treba 20 piste nazory
Na jaký server?

A příště si dávej pozor na diakritiku a psaní srozumitelných slov.
-
DiNooo9 - Spamer
DiNooo9 píše:Likvidator2 píše:Uz jse o tom mluvi dlouho ale nikdo to jeste neresilaspon ne pisemne ja uz jsem to osobne resil s adminy aspon nekterymi tak bych chtel znat nazor ostatnich kdyby se udelalo VIP pro hrace kteri by mohli pouzivat AWP a k tomu aby to nebylo samotne tak hole tak dodat treba pro zacatecniky ne 5 kreditu do zacatku ale treba 20 piste nazory
Na jaký server?
A příště si dávej pozor na diakritiku a psaní srozumitelných slov.
Nie každý je v tom dobrý .. Tak kľud.

-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Nie každý je v tom dobrý .. Tak kľud.
Já jsem v klidu, jen jsem ho na to upozornil, aby pro příště věděl. Vše se čte líp, když je to pěkně napsaný.

-
DiNooo9 - Spamer
• Stránka 1 z 1