• Stránka 1 z 1
[V]Kenys / JB 5 / FK
Nick hráče: Kenys
SteamID hráče: VALVE_0:0:1141613768 Screen
Datum a čas: 11.8. 21:23 2019
Popis situace: Hráč řekl zahrajeme si hru na simona. Potom dal nějakej příkaz už nevim jakej a pak nás rozdělil do týmů s tím že neukončil hru na simona tak jsem si myslel že chce udělat nachytávku. No jakmile nás rozdělil tak řekl ať každy jdeme k brankám. Když jsem to neudělal tak mi dal kill. Další kolo mi odmítal dát VD. Když jsem si žádal o mik tak akorát řekl že simona ukončil a ať se neposeru.
Důkaz: 86:19 Zahrajeme si na hru simon říká , 86:40 Vidí jak hráč boxuje a nedá mu ani nevýhodu , 86:46 Hráč znovu boxuje a simon nás rozdělí do týmů, neslyšel jsem nic o tom že by ukončil hru na simona , 86:56 FK , 87:19 Píšu si o VD a on mi řekne "nehrálo kamo" VD jsem nedostal , 89:56 řekne pěknou blbost a pak mě pošle do prdele
Demo
SteamID hráče: VALVE_0:0:1141613768 Screen
Datum a čas: 11.8. 21:23 2019
Popis situace: Hráč řekl zahrajeme si hru na simona. Potom dal nějakej příkaz už nevim jakej a pak nás rozdělil do týmů s tím že neukončil hru na simona tak jsem si myslel že chce udělat nachytávku. No jakmile nás rozdělil tak řekl ať každy jdeme k brankám. Když jsem to neudělal tak mi dal kill. Další kolo mi odmítal dát VD. Když jsem si žádal o mik tak akorát řekl že simona ukončil a ať se neposeru.
Důkaz: 86:19 Zahrajeme si na hru simon říká , 86:40 Vidí jak hráč boxuje a nedá mu ani nevýhodu , 86:46 Hráč znovu boxuje a simon nás rozdělí do týmů, neslyšel jsem nic o tom že by ukončil hru na simona , 86:56 FK , 87:19 Píšu si o VD a on mi řekne "nehrálo kamo" VD jsem nedostal , 89:56 řekne pěknou blbost a pak mě pošle do prdele
Demo
Counter Strike 1.6
VIP: Dust#1
Akademik: 26. září 2018 Mód: JB
Akademik+: 30. října 2018 Mód: JB
____________________________________________________________________________________
CS:GO
VIP: Jailbreak servery
Jailbreak Rank: Gold Nova Master
VIP: Dust#1
Akademik: 26. září 2018 Mód: JB
Akademik+: 30. října 2018 Mód: JB
____________________________________________________________________________________
CS:GO
VIP: Jailbreak servery
Jailbreak Rank: Gold Nova Master
-
notjump - Drbna
[V]Kenys / JB 5 / FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kenys / JB 5 / FK
Zmätok v tom máte obaja. Simon sa nehral. Hra na Simona začína iba dvoma príkazmi - 1. "Zahráme sa na Simona!", 2. "Zahráme sa Simona!" - FK si nedostal, naopak si mal hneď niekoľkokrát zomrieť (nebezpečné priblíženie, nepriama cesta, neplnenie príkazov).
Hráčovi Kenys dočasné zamedzenie prístupu k CT prospeje - http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=1191
Ty si nabudúde poznámky typu - "Daj mi VD, inak ideš na forko." - odpusť..
Hráčovi Kenys dočasné zamedzenie prístupu k CT prospeje - http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=1191
Ty si nabudúde poznámky typu - "Daj mi VD, inak ideš na forko." - odpusť..
-
Senorita - Mistr
• Stránka 1 z 1