• Stránka 1 z 1
[V] žádost o unban následně vysvětlení
Dobrý den byl mi udělen ban za údajný Zneužívaní bugů chyb ve hře.. o ničem takovým nevím že bych dělal a celkem si myslím že ten ban byl udělen nesmyslně na úkor Neshod s určitým členem AT..
- TheInsing
- Kolemjdoucí
[V] žádost o unban následně vysvětlení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o unban následně vysvětlení
Ahoj, bolo to za afk farmenie v noci, reason sa ti prepisal az ted, zajtra dodam video kde afk farmis ked je potreba,,
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
za 1, jsem se díval na film tak jsem si to na 30 minut hodil "afk"
za 2, u mě tohle bylo poprví.. ale u některých lidí kteří to udělali nebo udělali vícekrát jim byl jen cobble gen bud zničen nebo odebráná 50% půlka surovin a nic víc:) a to že tam hráči jsou AFK přes noc je taktéž v pořádku aby si jen nafarmili čas:) místo toho aby někdo opravil server co týden nefungoval se rozdávají nesmylný bany za nic
ještě kor když vidím že tam jsou někteří členové co bud měli jenom 18.. nebo ani ne 18 let
asi to nemá cenu dále řešit jen tím chci říct že by jste se měli uvědomit a zaměřit na lidi co porušují hru 24/7 nebo třeba 5-10x za den.. a ne na lidi kteří to udělali 1x za celé hraní... myslím si že mi na tohle nemáte co říct:) mějte se.)

- TheInsing
- Kolemjdoucí
Nebudem sa vyjadrovať tam kam nemám
-
LordMakaluzo - Zkušený
Ahoj, podla mna za afk farmu by mal byt ban nech hraci vedia ze to nemaju robit, tu je ked tak video https://www.youtube.com/watch?v=nAfq66lkbOk, pisal som ti do chatu nereagoval si a vidno ked som ta portoval ze si proste len kopal,,
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
to že tam hráči jsou AFK přes noc je taktéž v pořádku aby si jen nafarmili čas:)
Na tom nevidím nic špatného, že afkují a nic nedělají, nicméně plánuje se přidat AFK kicker.
to že tam hráči jsou AFK přes noc je taktéž v pořádku aby si jen nafarmili čas:)
Jediné, co nefungovalo byly challenge, které se celou dobu řešily a jsou opraveny. Navíc jsme přidali ještě pár věcí, které vám zpříjemní hru.
zaměřit na lidi co porušují hru 24/7 nebo třeba 5-10x za den
Řešíme jakékoliv porušování pravidel, jen na někoho přijdeme později...
asi to nemá cenu dále řešit
Mohlo se to v pohodě vyřešit ale jak vidím, tak nemáš zájem.
UB zamítám!
e.Erbi: Pokud se zde omluvíš a budeš mít zájem to vyřešit, ban ti bude zkrácen/zrušen.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1