Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Žádost o práva

Příspěvekod MarekOndracka » 18 srp 2019, 10:18

Název: Furien / sexystestir.

Zdravím, rád bych požádal o admin práva na Furien serverech.

Nick ve hře: sexystestir.

Nick na fóru: MarekOndracka

Profil na fóru: marekondracka-u36782.html

Věk: 17

Steam nick: Marizna

Steam ID: STEAM_0:1:120955943

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=93129

Bany nebo prohřešky: Mám pocit, že žádný ban mi nebyl udělen. Pokud se pletu, tak se předem omlouvám.

O mně: Zdravím, jmenuji se Marek, ale obvykle se mi říká "Marizna", a studuji obor IT, kde navštěvuji 3. ročník. Volný čas rád trávím venku s přáteli, ve fitness centru, na fotbalovém hřišti nebo si zajdu něco dobrého zahrát, jako je CS 1.6. Myslím, že to je všechno co byste o mně měli v tuto chvíli vědět.

Proč žádám o práva na GS? Víte, hrával jsem dlouho Furien server, ale poté jsem přestal s CS, ale teď jsem zpátky a chtěl bych zde dělat pořádek, pomáhat a také udržovat komunitu, jelikož je zde dosti ,,výtřníků", kteří si dělají na serveru co chtějí a nehrají moc podle pravidel. Nepřijde mi to fair oproti ostatním, protože ostatní hráči si chtějí zahrát a užít si nějakou tu legraci, ale jakmile tam přijde nějaký takový ,,výtřník", tak je hned po srandě a hráči odcházejí ze serverů pryč na jiné, a tak tím ztrácíme komunitu a hráče z našich skvělých serverů. Většinou jsem takové hráče nahlašoval zde na fóru, ale teď bych to chtěl řídit jako admin a nečekat na Vás, až to vyřešíte, jelikož máte důležitější věci na práci.

Děkuji Vám za ochotu a za přečtení tohohle příspěvku,

S pozdravem sexystestir.! 8-)
EVIP - F1,F3,J7
HRAJU CS 1.6 A CS:GO !
DOHLÍŽÍM ABY SE NEPORUŠOVALI PRAVIDLA !
MarekOndracka
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté]Žádost o práva

od Rumcajz » 18 srp 2019, 10:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva

Příspěvekod Najlepsy » 19 srp 2019, 19:53 VIP

Takže ja som ťa nevidel hrať čo hrám 4 roky
+žiadne prehrešky
+VEK
Za mňa ANO!
The way to get started is to quit talking and begin doing. -Walt Disney
Najlepsy
Amatér
Amatér

Příspěvekod MarekOndracka » 19 srp 2019, 21:26

Sopliak píše:Takže ja som ťa nevidel hrať čo hrám 4 roky
+žiadne prehrešky
+VEK
Za mňa ANO!

Ahoj, neviděl jsi mě tam možná proto, jelikož jsem měl pauzu, ale teď se znova snažím být aktivní hráč.
Děkuji za tvůj názor, velice si ho vážím,

S pozdravem sexystestir. :lol: 8-)
EVIP - F1,F3,J7
MarekOndracka
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 20 srp 2019, 07:57

Za posledné 2 týždne si bol na serveri 4x, dokopy niečo cez 3 hodiny :) To je veľmi málo, na to, že si žiadaš o práva. To isté tu na webe - prvá vec, čo urobíš po troch rokoch je že si požiadaš o práva.
Vyzeráš pomerne slušne, ak prehliadnem prípadné výbuchy hnevu na iných serveroch. Každopádne, nemám žiadnu záruku, že o týždeň to už hrať nebudeš a nahadzovať ti práva bolo zbytočné...

Dám ti podmienku - ak nahlásiš 30 ľudí do PP a nahráš popritom aktivitu, môžem túto žiadosť o 2 týždne obnoviť. Ak nie tak to môžeš skúsiť s novou žiadosťou o mesiac :) Čo si vyberieš je na tebe...

Zatiaľ zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod MarekOndracka » 20 srp 2019, 12:54

eXtr3mer píše:Za posledné 2 týždne si bol na serveri 4x, dokopy niečo cez 3 hodiny :) To je veľmi málo, na to, že si žiadaš o práva. To isté tu na webe - prvá vec, čo urobíš po troch rokoch je že si požiadaš o práva.
Vyzeráš pomerne slušne, ak prehliadnem prípadné výbuchy hnevu na iných serveroch. Každopádne, nemám žiadnu záruku, že o týždeň to už hrať nebudeš a nahadzovať ti práva bolo zbytočné...

Dám ti podmienku - ak nahlásiš 30 ľudí do PP a nahráš popritom aktivitu, môžem túto žiadosť o 2 týždne obnoviť. Ak nie tak to môžeš skúsiť s novou žiadosťou o mesiac :) Čo si vyberieš je na tebe...

Zatiaľ zamietnuté

Děkuji za odpověď a samozřejmě zlepším svou aktivitu a budu se snažit docílit určitých cílů k tomu, abych se mohl stát adminem na Furien serverech.

S pozdravem sexystestir.
EVIP - F1,F3,J7
MarekOndracka
Zkušený
Zkušený

Zpět na Nábory Adminů